Yalnızca bir kişiye ait olmayan spor günlüğü sayfasi...
Günlük yaptığımız egzersizlerimizi burada paylaşarak birbirimize destek olup amacımıza ulasabiliriz.
kilo problemim yok sadece sıkılaşmak istiyorum, bir de şikayetçi olduğum bir göbiş var , dümdüz olsa hiç fena olmaz :)
Haftada en az 4 gün spor yapmak ve günde 2 litre su içmek hedefim.
Eveeeet birkaç saat önce yaptığım egzersiz programimla basliyorum
Eliptik bisiklet 25 dk
Twister 15 dk
Mekik 10 dk
Aslinda vücudumuzda şeker yağa dönüştüğü icin öncelikli olarak sekerden uzak durmanız cok güzel ama vucudumuzun sekere de ihtiyacı var... bence tartidaki eksiklik yerine sıkı bir vücut cok daha iyi.Bende şeker diyetine başladım bugün. Şekerli hiçbirşey yemiyorum (meyve dışında) bugün ilk günümdü baş ağrısı ve sinir bozukluğu oldu yarın da koşmaya başlicam sıkılaşıp fit görünmek istiyorum umarım başarırım
Kesinlikle katılıyorum....Spor şart arkadaşlar, sağlıklı ve güzel olmak için hatta güzel yaşlanmak için spordan başka çare yok
Teşekkür ederimtopiğin hayırlı olsun.İnşallah bende en kısa zamanda düzenli egzersize başlayacağım.
10 dk mekik, kendi vücut ağırlığınla mı yoksa alet yardımıylamı çektin.Geçen kış bende 100 tane kadar çekiyordum ama dinlene dinlene. Benimde göbek sorunum var.Belim 71cm, doğru ölçmşümdür inşallah.......
birde eliptik bisikletin markasını, modelini olumlu ve olumsuz özelliklerini öğrenebilirmiyim?
Bnnu cum bugnlerde full sinavlarim var en kisa zamanda burdayim:)
Merhaba , öncelikle maşallah diyorum kilo cizelgenize baktim daeger kabul edersen bende sana katılayım cnm bu aralar sporu fazlasıyla saldım cunku kendıme gelmem lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?