Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geldim :) haftaya başlayacagım ben spora, kendi imkanimdan ziyade bir spor salonuna yazılmayi planlıyorum :)
Merhaba hoşgeldin tatlim,bende geldım kuzucumbende askerımı gonderdıkten sonra haftaya baslıyorum ınsallah. annemın gıttıgı bı salon var oraya yazılmayı dusunuodum ama once kendım bı cabalayım bakalım
![]()
30 dk zumba![]()
Cicek cok güzellllEki Görüntüle 973324
merhaba kızlar elim boş gelmek istemedim bu çiçeği sevdiceğinizden gelen bi çiçek olarak kabul edin kızlar![]()
ben de bu hafta sonu spora başlıycam başladıktan sonra neler yaptığımı yazmaya başlarım inşallah şimdiden vatana millete hayırlı olsun![]()
![]()
Genelde bennu derlerdi ilk defa sen banu olduğunu çözdün wallabanucumm, eliptik bisiklet nasıl? tavsiye ediyo musun? oturmalı mı ayakta mı, nasıl olmalı?
heeeeeeelp![]()
Genelde bennu derlerdi ilk defa sen banu olduğunu çözdün walla
Canım eliptik bisikleti şiddetle tavsiye ediyorum ne yürüyüş bandi ne kondisyon bisikleti hepsi eliptiklerin yanında solda sıfır.
Eliptiklerin bazılarının koltuğu oluyor bende de var ama gereksiz ,koltuk kullanılmaması gerekiyor.
Ses istemiyorsan manyetik almani tavsiye ederim ,ücreti biraz daha fazla oluyor.
Eliptik sporda bir devrim bence ,alt bedeni de ust bedeni de çalıştırıyor.üstelik eklem agrisi yapmiyor,yani eklemlere agir basınçlar yüklenmiyor hatta eklem rahatsizligi olanlara eliptik öneriliyor.
Kollari kullanmdan yaparsan göbek basen bacak alt beden komple çalışıyor, gerçi kollari kulanirsan da yine bu kaslar çalışıyor tabi,yani cok marifeti var canim :))
Ahahah klasik canim alistim benBen de Bennu sandıydım![]()
"bennu" hiç aklımın ucundan bile geçmediibende mi bi tuhaflık var acabaa
ben bu bisikleti bi araştırıyım o zaman bakalımm![]()