- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
zihinsel bir sorun yoktur belki hafif motor becerisinde sıkıntı vardır çocuk zorlanmıştır ya da ilk defa gitmiş bence yüreğinizi ferah tutun,çocuğunuz maşallah işini yapıyormuş benim oğluma da gelişim geriliği var dendi 2 yaşında şu an 2,5 yaşında 6 aydır ne çektirdiler bana anlıyorum sizi çocuğum şu an gayet açıldı ve normal.Günaydın herkese
İki oğlum var ikisinide badminton (tenis katogorisinden bir spor) kursuna yazdirdim İlk gün götürdüm ve eve döndüm çıkış saatinde gidip aldığımda
Spor antrenörü yanıma yaklaşıp "çocuğun durumunun farkindasiniz degilmi " dedi.Ben "nasıl anlamadım"dedim çocukta kas kuvvetini koordine edebilme ile ilgili bir zihinsel rahatsızlık olabileceğini söyledi
Bana çocuğun yemeğini kendi kendine yiyip yiyemedigini sordu oğlum 4 yaşından beri kendi yer yemeğini
Bu arada çocuk 6 buçuk yaşında
Çok üzüldüm doktora götürdüm doktor muayene edip sorun var gibi dedi
Tabi benim kalbim yangın yeri
Nefes almak bile canımı yakıyor
Bir sürü tahlil tetkik istedi çocuk gelişimci algısı için test yaptı hepsini doğru yanıtladı yavrum
Çocuk gelişimci çocuğun algisinda hiç bir problem olmadığını söyledi Aynı şekilde öğretmeninden kızdı spor hocası nerden çıkarmış dedi kerem zehir gibi bir çocuk dedi bunlar olumlu dün emarada girdi sonuç bir hafta sonra ama ben çok huzursuzum tabi Allah'tan gelene boynunuz kıldan ince ama böyle bir problem olsa bilmez miyim ben
Yemeğini kendi yiyor kıyafetlerini kendi giyer düğmesini ilikler kalem tutar adını yazar tam iki sene önce istiklal marşini ezberlettim ben kuzuma
Gecen sene dua ve sure ezberi yaptık bebeklikte oturma emekleme yürüme ve konuşma tam zamanında gelişti
Sizce anlamazmiydim bı sorunu olsa
Nolur bana cevap verin cok kötüyüm
B arada bir sorunu olunca herkesten once anne falan farketmiyor. Cogu anne cocugunda farkli bir sey olabilecegine ihtimal vermiyor.
Solak olduğu için makası kullanmakta zorlanır.
solaklar için özel üretim makaslar var.
Evet var . Ama okulda ki makaslar maalesef solaklar için değil . O anda hocası bir şeyler kesmesini istemiş . Becerememiş garibim . Misal çocuğumun renk körü olduğunu 1. sınıfta öğretmenin sayesinde öğrendim. Ve gerçekten de öyleymiş. İyi ki çocuklarımızı önemseyen öğretmenlerimiz var.
alıp okula gönderebilirsiniz, onu kastettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?