- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.547
- 333
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.
Çok doğru tahmin, geri kafa derim. Tek derdim spor yapıp sağlıklı olmakken milletin karısı tarafından şu pozisyona düşürüldüğüme inanmak istemiyorum. Korkma ham yapmazlar biricik kocanı.
Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
Is yerinde kadın yok hepsi erkek dışardan da kadınlar gelmiyo. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz. Burda arkadaşlar kocam aldatiyo diye konu açıyorlar. Hemen üstlerine atlamasalarda benim güvenim kalmadı insanlara
Kocanızı sarıp sarmalayın hiçbir yere çıkarmayın! Kaldırımda da biri ona bakabilir ve bekar zannedebilir. Zaten biz bekarlar da yol boyu erkeklere bakarız. Hele iş ortamımızda bakışlarımızla yer bitiririz erkekleri! Spor salonunda ise rahat! giyinip, bir taraftan mekik çekip diğer taraftan erkekleri seyrederiz. Çok hoşumuza gider. Zaten kocişlerinizin hepsi George Clooney ya. Bekarlar kapmak için sırada bekliyorlar. Siz, evlendiğiniz için bekar kız arkadaşlarınızı da silmişsinizdir kesin. Hepsi tehdit oluşturuyordur sizin için. Geri kafalı diyebilirsiniz dediğiniz için diyorum. Maalesef geri kafalısınız .Is yerinde kadın yok hepsi erkek dışardan da kadınlar gelmiyo. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz. Burda arkadaşlar kocam aldatiyo diye konu açıyorlar. Hemen üstlerine atlamasalarda benim güvenim kalmadı insanlara
Kocanı kıskanma yolunda akıl sağlığını ve huzurunu yitirmeyi göze aldığına göre şunu da bil tam olsun; Karısını erkeklerle aldatan erkekler de var.Ya bi de illa erkek gidecek konuşacak konuya girecek değil ki. Allahınız aşkına bu kadar aldatılan kadın var malesef. Evet iki tarafın da hatası sonucu bu aldatmalar oluyo ama yine de bi bunu biraz bastırmak var bi de buna zemin hazırlamak var. Ve kocalarımız bizi erkeklerle aldatmıyor o üstüne atlamaz dediğiniz bayanlarla aldatıyor
Tatilde elin kızı niye eşinizin omzuna su döküyor ki nasıl bi tatil yapıyorsunuz sizTatile gidince bende kızların güzel vücutları var diye yorum yapıyorum:) ama o zaman yaninda ben oluyorum. Yine tatil de elin kızı gelip kocamın omuzlarina su dokebiliyo buna en fazla sinirlenebiliyorum ve kiz suyu dökünce eşim kalkıp yanıma geliyo bunlar sorun değil. Bilmiyorum belki de 1.5 yıldır Her seyi birlikte yapıyoruz bensiz bişey yapması hoşuma gitmiyodur da bunu itiraf edemiyorumdur
Spor yalnizca kilo vermek icin yapilmiyor yalniz. Ne guzel hamilelikte dusunuyormussun yap sporunu vucudunu guclendir.Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?