Spor salonu

Çok doğru tahmin, geri kafa derim. Tek derdim spor yapıp sağlıklı olmakken milletin karısı tarafından şu pozisyona düşürüldüğüme inanmak istemiyorum. Korkma ham yapmazlar biricik kocanı.

birsey olmaz. markete gittigini düsün hemde abin yaninda!

Karma bir salona gidiyorum 3 aydir ki haftada en az 4 gün. Oyle kim varmış, ay muhabbet edelim modunda değil kimse emin olun. Bu kadar kıskançlık çok fazla değil mi sizcede? Emin olun rahat olursanız hayat sizin icin de daha çekilir olacaktır.

Çok doğru tahmin, geri kafa derim. Tek derdim spor yapıp sağlıklı olmakken milletin karısı tarafından şu pozisyona düşürüldüğüme inanmak istemiyorum. Korkma ham yapmazlar biricik kocanı.

Geri kafalı haricinde ayni düşünceyi paylaşıyorum. Çok kırıcı olmamak adına bu kadarını yazmamıştım. Sadece umarım gittiğim salona, bu tarz düşüncedeki bayanların eşleri üye değildir diyorum. Çok irrite bir durum.

Bacım çok afedersin ama götü kaşınan adam zati durmaz bırak gitsin sporsa amacı. Abinizle gidip hovardalık yapacak hali yok herhalde dimi? Bu etrafa güvenmiyorum ayakları beni çok irrite ediyor inanın. Bence siz eşinize güvenmiyorsunuz etraf bahane

Is yerinde kadın yok hepsi erkek dışardan da kadınlar gelmiyo. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz. Burda arkadaşlar kocam aldatiyo diye konu açıyorlar. Hemen üstlerine atlamasalarda benim güvenim kalmadı insanlara

Yani bende vakti zamanında güvenmiş boynuzun dik alasını yemiş biri olarak söylüyorum hemcinslerimizden daha çok eşlerimiz suçlu valla billa zihniyetleri kötüyse yapan yine yapıyor

Sizin erkekli kadınlı spor salonuna gitmenize asla izin vermezmiş. Kişi kendinden bilir işi diyorum. Aman dikkat :)

Is yerinde kadın yok hepsi erkek dışardan da kadınlar gelmiyo. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz. Burda arkadaşlar kocam aldatiyo diye konu açıyorlar. Hemen üstlerine atlamasalarda benim güvenim kalmadı insanlara
Kocanızı sarıp sarmalayın hiçbir yere çıkarmayın! Kaldırımda da biri ona bakabilir ve bekar zannedebilir. Zaten biz bekarlar da yol boyu erkeklere bakarız. Hele iş ortamımızda bakışlarımızla yer bitiririz erkekleri! Spor salonunda ise rahat! giyinip, bir taraftan mekik çekip diğer taraftan erkekleri seyrederiz. Çok hoşumuza gider. Zaten kocişlerinizin hepsi George Clooney ya. Bekarlar kapmak için sırada bekliyorlar. Siz, evlendiğiniz için bekar kız arkadaşlarınızı da silmişsinizdir kesin. Hepsi tehdit oluşturuyordur sizin için. Geri kafalı diyebilirsiniz dediğiniz için diyorum. Maalesef geri kafalısınız .

Kocanı kıskanma yolunda akıl sağlığını ve huzurunu yitirmeyi göze aldığına göre şunu da bil tam olsun; Karısını erkeklerle aldatan erkekler de var.

Tatilde elin kızı niye eşinizin omzuna su döküyor ki nasıl bi tatil yapıyorsunuz siz

Senelerdir spor salonuna gidiyorum. Geldim şu yaşıma salonda bir erkeğe göz ucuyla bakmadım, hiç kimseyle arkadaş olmadım. Evet çok rahatsız edildim hatta salonun kapısından bile çıkarken anında ekleme isteği bile atıyorlardı. Fakat kimin umrunda?
Kimsenin sevgilisinde, eşinde, dostunda gözüm olmadı. Çünkü amacım spor yapmaktı.
Çok gereksiz kuruntulara girmişsiniz konu sahibi.

Spor yalnizca kilo vermek icin yapilmiyor yalniz. Ne guzel hamilelikte dusunuyormussun yap sporunu vucudunu guclendir.

Valla ben spora gidiyorum , hiç kimseyede bakmıyorum kusura bakmada kocanda yapacak yürek varsa , sanaldan bile bulur görüşür önemli olan eşine güvenmen canım

Doğrusu yanlışı bir yana İstanbuldaysanız belediyenin spor salonları gayet güzel ve kadın erkek ayrı. Tercih edilebilir.

Kizlar bence objektif degilsiniz hergun onlarca aldatma konusu okuyoruz tabiki once adamda olacak ama sinek kucuktur mide bulandirir kocaalri bakmasa bile malesef ki evli erkek icin deli olan cok kadin var egriyi dogruyu ayirt etmek lazim

Benimki gidiyo valla sorun değil niyeti olan her türlü yapar zaten.hem abinizle gidecekmiş onun yanında sizi aldatmaz herhalde

Benim eşimde boks kursuna gidiyor rahatsız oluyormuyum tabii ki oluyorum ama kimsenin kimsenin kişisel çizgilerine karışamayız maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…