Spor salonu

Esiniz ve abiniz istemezse kimseyle arkadas olmaz kimseyle konusmaz.

Oraya gidenler illa ki arkadas oluyor diye birsey yok

Bence gitsin siz bilirsiniz tabii yine

Ne güzel işte bebeğe hazırlık kaslarını geliştirirsin bebek olduğunsa sıkıntı çekmezsin bende eşimle gidiyorum çok eğlenceli oluyor.

Kızlar kocanın üstüne atlamayacak o kesin ve sende bunun farkındasın yani.. ozaman diğer ihtimal,yani daha kötü olanı kalıyor geriye.. eşinle alakalı güven problemn var demekki,ozaman hayat gerçekten zor olsa gerek. Ben eşime güveniyoruma girersek daha komik olur haberin olsun.
Üniversite ortamı olunca ne oluyor ? Üniversitedeki kızlar ne size göre ? Çok yazık. Siz eşinizi yollamayın lütfen,sizin zihniyetiniz buysa eşinizde benzer zihniyette olabilir,kızlar huzursuz olmasın salonda.
Eşim düZenli olarak spor yapıyor yıllardır,hiçbizaman kadın erkek ayrı salon arama derdine düşmedik. Sporunu yapar,duşunu alır ve çıkar. Başka ne olacakki zaten ? Oraya gelen kadınları kıskanmak aklımın ucundan geçmez,hadi oraya göndermedin sokağada mı çıkmayacak eşin ? Yada işyerinde kadın yokmu ? Onlarla sohbet edemez mi ?

Bnm de esim senin gibiydi hep karma spor salonuna yazilmamam icin soylenir dururdi. Dedim ii madem beraber gidelim. Yazıldık birlikte gidip geldik. Bakti aklindaki gibi birbirini yataga atmaya ugrasmiyor millet cogunluk efendi efendi sporunu yapiyor artik ayri da gidebiliyoruz :)) esinle git bnce bi süre sonra rahatlarsin.

Eşlerinize güvenmiyorsanız neden evlendiniz.
Yani bunun eşime güveniyorum kadınlara güvenmiyorumla alakası yok!
Bu kk de sürekli kadınlar şöyle böyle or.... muamelesi yapılıyor çok rahatsız edici artık gerçekten. Hemcinslerimizi burada çok aşağılıyoruz

Kocam beni sporda aldatmadi. Isyerinden aldatti :)
Iyi ki aldatmista bosanmisim :)))

Ya işte bu konuyu açınca farkettim belki şundan gondermiyorumdur belki bundan gondermiyorumdur diye diye bi sürü cümle kurdum. Insanlar sanıyo ki ben kadınları bi tehdit unsuru olarak görüyorum, yok öyle bişey:) bende bi kadınım. Burda herkes sacmaliyosun dediği için eşime tamam gidebilirsin sorun değil dedim ama bi de bunu bana sorun adam daha kaydını yaptırmadan sinirlerim tepemde. Spora gittiği günler bende evde oturup beklemeyeyim gezmeye gideyim diye düşüncelere giriyorum. Hayır yani bari iş bulabilsem ama işte bulamadim

Arkadaşım sonuçta kocalarımız bizi erkeklerle aldatmıyor :) bi erkek olsaydım bu defa da erkeklerle dolu olan bi ortama eşimi göndermek istemezdim. Sorun kadınları veya erkekleri aşağılamak değil. Ben bi erkekle evli olduğum için kadınlardan soz ediyorum. Hepsini de katmıyorum sonuçta bende kadinim ablam annem teyzem var hic birimiz evli erkeklere bakmiyoruz ama bakan da bi kısım var

Ben etrafa güvenmiyorum benim canim askim kocam kimselere bakmaz kizlar gelirde ayartiverir demiyorum ki :) her insanin aldatma potansiyeli var diyorum. Yani tatile de gidiyoruz e dogal olarak herkes bikinili falan onu sorun etmiyorum çünkü yanında ben varım ama buraya bensiz gitmesi rahatsiz ediyo.

Yani bende vakti zamanında güvenmiş boynuzun dik alasını yemiş biri olarak söylüyorum hemcinslerimizden daha çok eşlerimiz suçlu valla billa zihniyetleri kötüyse yapan yine yapıyor

Tabi ki herşey iki taraflı. Benim aklımda böyle şeyler yoktu ben de koşulsuz güveniyorum dyordum çevrem bu kadar güvenme etme demeye başladı. Esegin aklina karpuz kabugu soktular

Bende bekardım 1.5 yıl önce ve gerçekten hoşuma giden bi erkeğe bakardım. Hatta yakın çevremdeyse iletişime geçebilirdim zaten sonucunda da evlendim. Herkes bu kadar mükemmelse bu erkekler eşlerini kimle aldatıyor?

6 ay boyunca her gittiginde aynı kişlere denk gelmeyecek
Gelse de eşinin karakterine bağlı istenmeyen bir olayın yaşanması
birader mi oluyor neyse abiniz işte onun yanında da çapkınlık yapmaz heralde
Yapar diyorsan işe güce de yollama hatta markete de gitmemesi gerekir bayan kasiyer merhaba hoş geldniz der mazallah ‘başka bir arzunuz?’ Diye sorar ..

Tatilde elin kızı niye eşinizin omzuna su döküyor ki nasıl bi tatil yapıyorsunuz siz

Aa noldu ki? Sabahtan beri sayilmadik laf kalmadi kadinlarla ortak spor salonuna gitmesine gönlüm olmadi diye:) havuz oyununda eşim omuzlarına su dökerken elin kızı geldi su döktü. Bütün kadınlar sorun cikarabilecekken ben sadece sinirlendim. Kız suyu dökünce eşim farketti benim sinirlendigimi yanıma geldi. Kız bizi defalarca gördü birlikte bunu bile bile böyle bişey yaptı. Benim bahsettiğim kadın türü bu.

Konu gittikcecsacmalasiyor.. kocana elin kadini niye su dokuyo?

Ya işte sabatan beri demedik laf bırakmadınız hemcinslerimize nasil laf edersin diye :)) kadın evli olduğumuzu bile bile böyle bişey yaptı. Bahsettiğim kadın türü bu. Bazıları için evli olup olmaması sorun olmuyo

Bacim sende bi ayri dengesiz ciktin kusura bakma.. spora hayir ama suyla vicik vicik ne ala memleket. Bide marifetmis gibi anlatiosun. Hani aslinda ben asiri kiskanc degilime getiriyosun lafi ama bu normal degil. Benim yanimda oyle sevdigim erkege su filan dokemez kimse.. dokenide dokturenide o suda bogarim o kdr soliimmm :)

Ama üniversite ortamı,lütfen bidaha oku :)
Üniversiteyi ne sanıyorlarsa.. gitmeyen böyle hayal dünyasına dalıyor zaar :)

:)) üniversite mezunuyum. Cok gördüm evli erkeklerin gelip kizlari almalarini. Sanayi ortaminda çalıştım cok gördüm adamların isten çıkıp uni ye gidip kızlarla buluştuklarını. Herkese yazdim size de yazayim. Her kadın bizim gibi düşünmüyor anlık düşünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…