- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Ne güzel işte bebeğe hazırlık kaslarını geliştirirsin bebek olduğunsa sıkıntı çekmezsin bende eşimle gidiyorum çok eğlenceli oluyor.Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
Kızlar kocanın üstüne atlamayacak o kesin ve sende bunun farkındasın yani.. ozaman diğer ihtimal,yani daha kötü olanı kalıyor geriye.. eşinle alakalı güven problemn var demekki,ozaman hayat gerçekten zor olsa gerek. Ben eşime güveniyoruma girersek daha komik olur haberin olsun.Bu tür yorum yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Siz kocanızı rahat rahat yolluyormusunuz spor salonuna orda ki bayanlar gayet rahat giyiniyo ve üniversite ortamı. Ben buraya bi konu açmışım sadece diyorum ki sizce düşüncem yanlış mı. Siz dönmüşsünüz bana amaan kocana atlayacaklar kim napsin senin kocanı diyosunuz. Ben size kocamın üstüne atlayacaklar dememişim ki :)
Ama üniversite ortamı,lütfen bidaha oku :)sen yazdığım son yorumu okudun mu?
oku bakalım ne düşünüyorsun.
Kocam beni sporda aldatmadi. Isyerinden aldatti :)
Iyi ki aldatmista bosanmisim :)))
Eşlerinize güvenmiyorsanız neden evlendiniz.
Yani bunun eşime güveniyorum kadınlara güvenmiyorumla alakası yok!
Bu kk de sürekli kadınlar şöyle böyle or.... muamelesi yapılıyor çok rahatsız edici artık gerçekten. Hemcinslerimizi burada çok aşağılıyoruz
Bacım çok afedersin ama götü kaşınan adam zati durmaz bırak gitsin sporsa amacı. Abinizle gidip hovardalık yapacak hali yok herhalde dimi? Bu etrafa güvenmiyorum ayakları beni çok irrite ediyor inanın. Bence siz eşinize güvenmiyorsunuz etraf bahane
Yani bende vakti zamanında güvenmiş boynuzun dik alasını yemiş biri olarak söylüyorum hemcinslerimizden daha çok eşlerimiz suçlu valla billa zihniyetleri kötüyse yapan yine yapıyor
Kocanızı sarıp sarmalayın hiçbir yere çıkarmayın! Kaldırımda da biri ona bakabilir ve bekar zannedebilir. Zaten biz bekarlar da yol boyu erkeklere bakarız. Hele iş ortamımızda bakışlarımızla yer bitiririz erkekleri! Spor salonunda ise rahat! giyinip, bir taraftan mekik çekip diğer taraftan erkekleri seyrederiz. Çok hoşumuza gider. Zaten kocişlerinizin hepsi George Clooney ya. Bekarlar kapmak için sırada bekliyorlar. Siz, evlendiğiniz için bekar kız arkadaşlarınızı da silmişsinizdir kesin. Hepsi tehdit oluşturuyordur sizin için. Geri kafalı diyebilirsiniz dediğiniz için diyorum. Maalesef geri kafalısınız .
Kocanı kıskanma yolunda akıl sağlığını ve huzurunu yitirmeyi göze aldığına göre şunu da bil tam olsun; Karısını erkeklerle aldatan erkekler de var.
Tatilde elin kızı niye eşinizin omzuna su döküyor ki nasıl bi tatil yapıyorsunuz siz
Konu gittikcecsacmalasiyor.. kocana elin kadini niye su dokuyo?
Bacim sende bi ayri dengesiz ciktin kusura bakma.. spora hayir ama suyla vicik vicik ne ala memleket. Bide marifetmis gibi anlatiosun. Hani aslinda ben asiri kiskanc degilime getiriyosun lafi ama bu normal degil. Benim yanimda oyle sevdigim erkege su filan dokemez kimse.. dokenide dokturenide o suda bogarim o kdr soliimmm :)Aa noldu ki? Sabahtan beri sayilmadik laf kalmadi kadinlarla ortak spor salonuna gitmesine gönlüm olmadi diye:) havuz oyununda eşim omuzlarına su dökerken elin kızı geldi su döktü. Bütün kadınlar sorun cikarabilecekken ben sadece sinirlendim. Kız suyu dökünce eşim farketti benim sinirlendigimi yanıma geldi. Kız bizi defalarca gördü birlikte bunu bile bile böyle bişey yaptı. Benim bahsettiğim kadın türü bu.
Esiniz ve abiniz istemezse kimseyle arkadas olmaz kimseyle konusmaz.
Oraya gidenler illa ki arkadas oluyor diye birsey yok
Bence gitsin siz bilirsiniz tabii yine
Ama üniversite ortamı,lütfen bidaha oku :)
Üniversiteyi ne sanıyorlarsa.. gitmeyen böyle hayal dünyasına dalıyor zaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?