Spor salonu

Arada salin kocanizi evin icinde ucsun,kafesi gun asiri temizlemek gerekiyor,yemini suyunu da kontrol etmeyi unutmayin. Tek kalirsa sizinle konusur tabii,yanina arkadas falan almayin sakin

Ne çirkin yorumlar yaoiyorsunuz

Evet tabi ki değiştirdi değiştirmeyecek olsa neden buraya yazayım:) eşime gidip spor salonuna gönül rahatlığıyla gidebileceğini söyledim. Herkes tabi ki görüşünü söyleyecek ama dalga geçer nitelikte veya aşağılayan şekilde söylenilmesi hoş değil
 
Hayır evli değilim hatta 18 yaşındayım.. Sürekli olarak üni ortamından vs.bahsettigini icin bile mesajlarinizdan asiri derece rahatsızlık duydum.

Ben çevremden çok gördüm herkes yapar demiyorum bende üni mezunuyum cok şükür evli bi erkeğe dönüp bakmadım bile veya sevgilisi olan birine. Siz bakmazsınız ben bakmam aklı basında hic bir insan bakmaz zaten ama bi de aklı basında olmayanlar var kadınlı erkekli
 
Ben evliyim ve arkadaşın dediklerine katılıyorum. Bakın ihtimallerden korkuyorsunuz. Birşey yok ama ya olursa güvensizliği var. O ihtimaller spor salonuna gitmese de var. Markette, otobüste, hastanede herhangi bir yerde de biriyle karşılaşıp bunları yaşatabilir size. Baskılayarak, kısıtlayarak önüne geçebileceğiniz bir durum değil bu,eğer eşinizde potansiyel varsa her türlü yapar. Biraz güvenli olun. Hem kendinize hem eşinize.

Ve lütfen üniversiteli kızlar o salona geliyormuş falan demeyin. Bizde üniversitede okuduk evli adam gelsin de sarkalım diye tenhada beklemiyorduk. Böyle önyargılı cümleler kurmayalım lütfen.
 

Gayet haklısınız dediğiniz gibi sadece giderler konuşurlar ama ben bunu sorun ederim. Bu adam ya benim olacak ya karatopraginnn :))) ben buraya fikir almak için yazdım bazı arkadaşlar olayı saptirsa da :) düzgün yapılan yorumları ciddiye alıp bunu sorun etmemeye karar verdim
 
Bir arkadaşım ve eşlerimiz yemeğe çıkmıştık. Arkadaşımın eşi eşini kızdırmak için yan masadakiler güzelmiş gibisinden cümle kurdu. Bize kaş göz yaparak asla öyle biri değil.Arkadaşım şöyle bir döndü baktı. Gayet büyük bir özgüvenle Evet hayatım bence de güzeller ama sen bu masada oturuyorsun ve benim eşimsin demişti:) kalkıp kızı ben öpecektim
 
Eşinle konuşmaları bi sorun değil, eşinin de flörtleşerek onlarla konuşması sorun. Olayın özü bu. Bunu oturtsan kafanda herşey çok sorunsuz olacak.
Not: kimse birinden ilgi görürse onun olmaz. Onun oluyosa karşılıklıdır.
 
Arkadaşa da dedim zaten ben herkesi katmıyorum. Bende üniversite okudum kimselere dönüp bakmadım tenhada beklemedim :) evet insanların potansiyeli varsa aldatır ve bence bütün insanlar da bu potansiyel var.
 
Ana fikir o ama, temelde yatan korkun “ kocama atlarlar” ,insanlar da kocana kimse atlamaz diyor yani özetle saçma düşünüyorsun, spor salonuna ben de gidiyorum kimse kimseye selam dahi vermiyor zaten ,kaldı ki bir flört ortamı oluşsun, haa eger o kafadaysa seninki yapacak birşey yok zaten hiç yanından ayırma derim.
 

Tatile gidince bende kızların güzel vücutları var diye yorum yapıyorum:) ama o zaman yaninda ben oluyorum. Yine tatil de elin kızı gelip kocamın omuzlarina su dokebiliyo buna en fazla sinirlenebiliyorum ve kiz suyu dökünce eşim kalkıp yanıma geliyo bunlar sorun değil. Bilmiyorum belki de 1.5 yıldır Her seyi birlikte yapıyoruz bensiz bişey yapması hoşuma gitmiyodur da bunu itiraf edemiyorumdur
 
Arkadaşa da dedim zaten ben herkesi katmıyorum. Bende üniversite okudum kimselere dönüp bakmadım tenhada beklemedim :) evet insanların potansiyeli varsa aldatır ve bence bütün insanlar da bu potansiyel var.

Bu “potansiyel” sizde de var, bende de var o zaman. Kendimize nasıl güveniyorsak hayatımızı birleştirdiğimiz insana da öyle güvenmemiz lazım bence. Hep en kötüyü düşünüp enerjimizi düşürmemeliyiz. İyi düşün iyi olsun demişler.
 
Benim de erkek arkadaşım karma spor salonuna gidiyor hatta gittiği yer meşhur şubeleri olan büyük bir yer fazlasıyla kalabalık .
Kıskançlık yapacak bir durum yok spor yapmaya gidiyor etrafı kesmeye değil sonuçta.

Bende sadece bayanların olduğu bir yere gidiyorum çünkü memnunum hocalarımı çok seviyorum yakınımda büyük karma spor salonu olsa oraya da gidebilirdim.

Eşinizin için de varsa aldatmak her yerde yapar . Siz de onunla gidin spora 40 kiloymuşsunuz ne güzel işte kilo alırsınız kas yaparsınız.
 
ikimizde gitmeyeceksek bende sıcak bakmazdım eşimin karma salona gitmesine, aynı zamanda eşimde beni göndermek istemez karma salona.
 
Kadınlar da kollarını açmış, eşinizi bekliyordur. Gelse de göbek eritsek...
 
ben seven adamin gidip baska bir kadindan etkilenecegine inanmiyorum
etkilenirse de zaten bitmistir sevgisi ve evliligimiz demektir
kocam tonla guzel kadinla calisiyor , bi kere bile aklima gelmedi bunlar
benim anlamam gercekten mumkun degil bunu

Şunu okudum su an düşünmekteyim, sevmiyor muyum acaba diye :)
Bu etkilenme/beğenme/çekici bulma meselesinin sevgi ile veya sadakatle alakası olduğunu düşünmüyorum ben.
Etkilenme insanın elinde olan bir şey değil bence.
Elinde olan kısmı etkilendiğinde harekete geçmeme, sevdiğini hatırlama, sadakatini bozmama vs..
Kendi adıma, eşime çok aşığım ama
‘asla başkasından etkilenmem’ diye bir cümle kuramam.
Etkilendiğim olmuş mudur, hatırladığım bir şey yok. Ama olabilir. Sonucta bu kalbi bir duygu degil. Ve anlık bir şeyin bu kadar kontrol edilebilir olduğunu düşünmüyorum.
Harekete geçmek degil bahsettigim, tekrar yazayım da :)

G Gelinlerce
Bence bu kadar kontrol etmeye çalışmayın hayatı.
Bütün bir ırkı adamın gözünün önünden kaldıracak gücünüz yok.
Uzak tutma çabası bu yüzden garip geliyor.
Kadınların varlığı fikri ile barışın derim ben :)
Bu aldatmaya zemin hazırlamak demek değildir. Sosyal hayatın içinde normali kabul etmektir.

Tek takıldığım eşim de bana izin vermezdi demeniz.
Çifte standarta karşıyım :)
 
Kilo almak icin gideni bile gordum. Istahimiz acildi dediler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…