- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Arada salin kocanizi evin icinde ucsun,kafesi gun asiri temizlemek gerekiyor,yemini suyunu da kontrol etmeyi unutmayin. Tek kalirsa sizinle konusur tabii,yanina arkadas falan almayin sakin
Ben size herhangi bir ithamda bulunmadım. Aldatabilecegini düşünüyorsunuz yani sonuç olarak. Insanlar ,ben de dahil olmak uzere, bunu anlamiyorlar zaten.
Onun dışında yorumlarin %90 i 'evet yanlis düşünüyorsun' minvalinde. Bu tavrinizi degistirir mi bilmem. Siz sormussunuz, onlar da yanlis buldukları açıdan yaklaşmışlar.
Bence de yanlis düşünüyorsunuz.
Hayır evli değilim hatta 18 yaşındayım.. Sürekli olarak üni ortamından vs.bahsettigini icin bile mesajlarinizdan asiri derece rahatsızlık duydum.
Ben evliyim ve arkadaşın dediklerine katılıyorum. Bakın ihtimallerden korkuyorsunuz. Birşey yok ama ya olursa güvensizliği var. O ihtimaller spor salonuna gitmese de var. Markette, otobüste, hastanede herhangi bir yerde de biriyle karşılaşıp bunları yaşatabilir size. Baskılayarak, kısıtlayarak önüne geçebileceğiniz bir durum değil bu,eğer eşinizde potansiyel varsa her türlü yapar. Biraz güvenli olun. Hem kendinize hem eşinize.Evlimisiniz?
Merhaba derse mesela kocan kadınlar dudagina yapisabilir
Beğensinler hoşuma gidiyor vallaseninki normali bibicim
bende kiskanmiyorum isteyen begensin sonucta tapusu bende
Bekar sanarlar ne demek yahu? En fazla konuşmaya buluşmaya çalışırlar bekar sanarlarsa eşiniz de belirtir durumunu. Bekar sandıklarını tenhada sıkıştırıyolar sanki..
Adamın içinde varsa işe giderken sokakta gördüğüne bile yazar.
Ben eşime güveniyorum lafları bu düşünce yapısındaki bi insan için palavra yani. Kusura bakma konu sahibi. Eğriye eğri, doğruya doğru.
Eşinle konuşmaları bi sorun değil, eşinin de flörtleşerek onlarla konuşması sorun. Olayın özü bu. Bunu oturtsan kafanda herşey çok sorunsuz olacak.Gayet haklısınız dediğiniz gibi sadece giderler konuşurlar ama ben bunu sorun ederim. Bu adam ya benim olacak ya karatopraginnn :))) ben buraya fikir almak için yazdım bazı arkadaşlar olayı saptirsa da :) düzgün yapılan yorumları ciddiye alıp bunu sorun etmemeye karar verdim
Arkadaşa da dedim zaten ben herkesi katmıyorum. Bende üniversite okudum kimselere dönüp bakmadım tenhada beklemedim :) evet insanların potansiyeli varsa aldatır ve bence bütün insanlar da bu potansiyel var.Ben evliyim ve arkadaşın dediklerine katılıyorum. Bakın ihtimallerden korkuyorsunuz. Birşey yok ama ya olursa güvensizliği var. O ihtimaller spor salonuna gitmese de var. Markette, otobüste, hastanede herhangi bir yerde de biriyle karşılaşıp bunları yaşatabilir size. Baskılayarak, kısıtlayarak önüne geçebileceğiniz bir durum değil bu,eğer eşinizde potansiyel varsa her türlü yapar. Biraz güvenli olun. Hem kendinize hem eşinize.
Ve lütfen üniversiteli kızlar o salona geliyormuş falan demeyin. Bizde üniversitede okuduk evli adam gelsin de sarkalım diye tenhada beklemiyorduk. Böyle önyargılı cümleler kurmayalım lütfen.
Ana fikir o ama, temelde yatan korkun “ kocama atlarlar” ,insanlar da kocana kimse atlamaz diyor yani özetle saçma düşünüyorsun, spor salonuna ben de gidiyorum kimse kimseye selam dahi vermiyor zaten ,kaldı ki bir flört ortamı oluşsun, haa eger o kafadaysa seninki yapacak birşey yok zaten hiç yanından ayırma derim.Bu tür yorum yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Siz kocanızı rahat rahat yolluyormusunuz spor salonuna orda ki bayanlar gayet rahat giyiniyo ve üniversite ortamı. Ben buraya bi konu açmışım sadece diyorum ki sizce düşüncem yanlış mı. Siz dönmüşsünüz bana amaan kocana atlayacaklar kim napsin senin kocanı diyosunuz. Ben size kocamın üstüne atlayacaklar dememişim ki :)
Bir arkadaşım ve eşlerimiz yemeğe çıkmıştık. Arkadaşımın eşi eşini kızdırmak için yan masadakiler güzelmiş gibisinden cümle kurdu. Bize kaş göz yaparak asla öyle biri değil.Arkadaşım şöyle bir döndü baktı. Gayet büyük bir özgüvenle Evet hayatım bence de güzeller ama sen bu masada oturuyorsun ve benim eşimsin demişti:) kalkıp kızı ben öpecektim
Arkadaşa da dedim zaten ben herkesi katmıyorum. Bende üniversite okudum kimselere dönüp bakmadım tenhada beklemedim :) evet insanların potansiyeli varsa aldatır ve bence bütün insanlar da bu potansiyel var.
Kadınlar da kollarını açmış, eşinizi bekliyordur. Gelse de göbek eritsek...Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.
ben seven adamin gidip baska bir kadindan etkilenecegine inanmiyorum
etkilenirse de zaten bitmistir sevgisi ve evliligimiz demektir
kocam tonla guzel kadinla calisiyor , bi kere bile aklima gelmedi bunlar
benim anlamam gercekten mumkun degil bunu
Kilo almak icin gideni bile gordum. Istahimiz acildi dediler.Spora şişmanlar gitmez. Kilo almak isteyenler ya da formu korumak isteyenler de gider. 40 kiloyla da spora gidilir. Ben hayatimda 50 kiloyu gormus bir insan degilim ama uzun zamandir spor salona gidiyorum ustelik karma salon. :) Ama hicbir erkekle muhabbetim yok, amacim arkadas edinmek degil cunku ve boyle bir zorunluluk yok ama esim is yerinde cok fazla kadinla muhattap oluyor ve olmak zorunda.
Kimse kimsenin ustune atlamaz zorla. Atliyorsa esiniz engelleyecek.
Kocam beni sporda aldatmadi. Isyerinden aldatti :)Ne kadar güzel siz yapmamışsınız. Ben gidince herkes kocamın üstüne atlar da demedim. Ama aldatılan bir çok kadın var demi ve bunlar erkeklerle aldatilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?