- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
ben seven adamin gidip baska bir kadindan etkilenecegine inanmiyorumOlabilir herkes aldaticam diyerek cikmiodur o yola.. etkilenebilir belki ne bilim ben fazla sogukkanli ve realistim galiba..konubsahibi bunu kabul etmio ztn
Dediklerine katiliyorum.. konu sahibi ozellikle seviyorum seviliyorum demis birde.. genede icini kurt kemiriyo demekkiben seven adamin gidip baska bir kadindan etkilenecegine inanmiyorum
etkilenirse de zaten bitmistir sevgisi ve evliligimiz demektir
kocam tonla guzel kadinla calisiyor , bi kere bile aklima gelmedi bunlar
benim anlamam gercekten mumkun degil bunu
Ben çok rahat bir kadınım demek yakocam hakkinda boyle birsey dusunsem 1 dakika evli kalmam oyle bir adamla
cok sukur bu kadar ac adam cikmadi hayatim boyunca karsima
Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
Yavru senin herifin yerinde ben olsam bende bakmam yanii.. nerden bulcak senden daha libidolusunu :)))Ben çok rahat bir kadınım demek yaeşime çok asılan oluyor hatta cumartesi eşimin kuzeninin eşi dedi ki 'bizim çeyiz götürmede seninkini sordular bekar mi diye' ben gitmemiştim çok sevmiyorum o işleri kadınlı erkekliydi karışık daha yeni söylüyor ya dedim söyle ben kıskanmam malımı tanırım içim rahat
Bizde onu diyoruz ama kabul etmiyorki:)
Eee tamam neyi dert ediyorsunuz o zaman ??Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa okumadan mi geçiyorsunuz:) bir çok cevap verdiğim yorum da en güvendiğimiz insanların dahi aldatabileceğini söylüyorum. Fırsat verilen herkes aldatır. Bu illa ki cinsellik değil bir bakış da buna dahil:) ben kocama güveniyorum asla aldatmaz desem zaten niye konu açayım:) ha ama bi hatasını görmedim 1.5 yıldır evliyim.
Ya neden bir KADIN(ister unili olsun,ister evli, ister bekar) sırf sizin gibi kadınların eşleri gelecek diye kendi özgürlük ve isteklerini kısıtlayıp kendilerini otekilestirip haremlik/selamlık moduna geçsinler? Pes gerçekten! Bir de inatla yok kocama güveniyorum ama üni yakını yok öyle yok böyle..O zaman kadınlar için ayrı olan yerlere gitsinler :))
Hanımlar anlamıyorsunuz demek istediğimi herkes kendini düşünerek yorum yapıyo. Evet bende spor salonuna gitsem kimseyi görmem evet kocaminda aaaa kadın var hemen bakayım diyeceğini sanmıyorum zaten yanında abim var. Ama olur ya bekar sanarlar bişey olur
Bakın ben herkesin herkesi aldatabilme ihtimali olduğuna inanan bi insanım. Birisi karısını-kocasini aldattı diye kınarsınız asla yapmam dersiniz allah bunu bize yasatmadan ölmeyiz. Güvenmek nedir? Bu adam sosyal medyadan biri ekleyince şu kim tanıdık mı der gösterir mesela. Telefonu hep ortadadır. Sevgi nedir? Hastaligimla ilgilenir bana saygı gösterir önemsediğim şeylere o da değer verir.Ben şunu merak ediyorum, eşinize güveniyorsunuz, sizi sevdiğinden de eminsiniz ama yine de aldatabilir, 'seytana' uyabilir diye mi düşünüyorsunuz?
Bunu yargilamak icin degil, merak ettigim icin soruyorum.
Yavru senin herifin yerinde ben olsam bende bakmam yanii.. nerden bulcak senden daha libidolusunu :)))
Ya neden bir KADIN(ister unili olsun,ister evli, ister bekar) sırf sizin gibi kadınların eşleri gelecek diye kendi özgürlük ve isteklerini kısıtlayıp kendilerini otekilestirip haremlik/selamlık moduna geçsinler? Pes gerçekten! Bir de inatla yok kocama güveniyorum ama üni yakını yok öyle yok böyle..
Hayır evli değilim hatta 18 yaşındayım.. Sürekli olarak üni ortamından vs.bahsettigini icin bile mesajlarinizdan asiri derece rahatsızlık duydum.Evlimisiniz?
Bakın ben herkesin herkesi aldatabilme ihtimali olduğuna inanan bi insanım. Birisi karısını-kocasini aldattı diye kınarsınız asla yapmam dersiniz allah bunu bize yasatmadan ölmeyiz. Güvenmek nedir? Bu adam sosyal medyadan biri ekleyince şu kim tanıdık mı der gösterir mesela. Telefonu hep ortadadır. Sevgi nedir? Hastaligimla ilgilenir bana saygı gösterir önemsediğim şeylere o da değer verir.
Ben bu konuyu açarken zaten çok önemli bişey değil benim için ama ben böyle düşünüyorum sizce yanlış mı demişim. Yorum yapan arkadaşların çoğu ordakiler senin kocanı ne yapsın demiş:)) yahu ben kocama bişey yapacaklar dememişim ki kocam onlara bakacak da dememişim. Bu adam beni aldatır kesin de demiyorum. Evet aldatacak erkek zaten durmasın o ayrı bişey ben sadece bi rahatsızlık duyarım demek istiyorum
seninki normali bibicimBen çok rahat bir kadınım demek yaeşime çok asılan oluyor hatta cumartesi eşimin kuzeninin eşi dedi ki 'bizim çeyiz götürmede seninkini sordular bekar mi diye' ben gitmemiştim çok sevmiyorum o işleri kadınlı erkekliydi karışık daha yeni söylüyor ya dedim söyle ben kıskanmam malımı tanırım içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?