Spor Salonuu

Güveniyorum .

Ama gebeyim
Hergecen gün kilo alıyorum
Hantallaştım
cinsel hayatımz yok seviyesnde benden ötürü neden fit ve güzel kızları görsün heppp

Görünce ne olacak. Aklı, kalbi, başka biyeri o fit ve güzel kızlara mı kayacak? Öyleyse bu adamın neyine güveniyorsunuz? Yok kaymaz diyorsanız neyi dert ediyorsunuz?

Ayrıca o spor salonlarında fit kadınlardan çok göbekli popolu kadınlar var. Yıllardır spora giderim fit gördüğüm 3-5 kezi geçmez.

Hahah ya ne güzel spor salonuymuş öyle ben izmirde hiç görmedim ya. O kızlar da kimseye bakmaz ama heralde konu sahibinin kocasına sanmıyorum (ben de tekrar içini rahatlatayım)

Ya gitsin tabi bir şey olacağından değilde.
Evde güngeçtikçe kilo alan hantallaşan cinsel hayatı sakıncalı gebelikten dolayı yok seviyesine inen kocamın etrafında niye fit ve güzel kızlar olsun ....

20 yıl profesyonel spor yaptım
Salona gelen, hiç de fit olmayan, sizin eşiniz gibi adamları çekici bulan fit kızlar hiç görmedim =))
Her yerde bir iki tane kaşı gözü oynayan kız çıkar, mühim olan eşinizdir, onun gözü kaymayacak. Bakacak bir tipse sokaklarda o fit kızlardan tonla var. Bu arada siz kendinizi hantal görüyorsunuz ama o adamın çocuğuna gebesiniz ve bence bu sizi dünyadaki tüm kadınlardan farklı bir prenses yapmalı o adam için, arkanızı kolluyorsa başka türlü şeyler için spor salonuna hiç gerek yok inanın.

Kavunmu bu almadan once koklayasiniz. Ne sacma bir cumle. Hangi erkek benim su huylarim var diyorda evleniyor. Beraber yasadikca taniyorsunuz esinizi..

Valla siz tanımadığınız ve güvenmediğiniz insanla evlendiyseniz yapacak bişey yok. Normal insanlar tanıyıp güvendikten sonra yuva kurmaya cesaret ederler.

Eşiniz sormuş size bence kafaniza takmayın spor salonları dizilerdeki gibi erkeklere asılan kızlarla dolu değil hem yakın çevrenizde sadece erkekler için bir yer yoksa başka bir yere git deseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu misali olur . Esınize güvenin ve içinizi rahat tutun

Tabi ki de göndermem.
Topluma karışmasından bile hoşlanmıyorum zaten, bir de fit fit kızları mı görecek?

Şaka bir yana, gidebilir tabi ki hatta bunu izin alma amaçlı sorsa "sapık mısın?" derim.

Dünyada milyarlarca insan var, kimseden kaçmayın kaçırmayın. Olacağına varır, hiçbirimizin tasması yok.

Valla siz tanımadığınız ve güvenmediğiniz insanla evlendiyseniz yapacak bişey yok. Normal insanlar tanıyıp güvendikten sonra yuva kurmaya cesaret ederler.
Cocukluk arkadasimla evlendim.. Daha nasil guvenecektim. 9 yil sonra aldatti. Herkes evlenirken guvenerek evleniyor.
Siz cok buyuk konusuyorsunuz ins Allah utandirmasin sizi

Ya konu sahibinin hamile olduğu için klasik kadın kıskançlığı var gibi geldi bana.Yani oradaki kızlar fit ben hamileyim ya onları görünce beni beğenmezse gibi bi düşüncesi var ki hamile bi kadın için çok normal. Yoksa kocam kesin kızlara bakar, kızlarda kollarını açtı kesin kocamı ayartacak gibi bi düşüncesi yok.

Eşine de güveniyormuşsun bence hiç aklını bulandırma . Yapacak adam her türlü yapar zaten hepimiz biliyoruz.Hamilelik duygusallığı bunlar bebek doğsun sen de gidersin.Kendine dert yapma

Bence konu sahibi için önemli olan o fit kızların kocasına bakması değil, kocasının o kızlara bakması...

Şimdi biz adamı da konu sahibini de tanımıyoruz ama genelde çevremde gördüğüm erkekler eşleri hamileyken pek bir heyecanlı, bebeğe odaklı oluyorlar. Mesela şirkette bir arkadaşım var, eşi hamileyken üzerine titrerdi karısının, çok zor bir şey sırt üstü bile yatamıyor, eşim çok zorluk çekiyor diye hayıflanırdı. Ben insanlara çok ön yargılı bakmayı sevmiyorum, insan hamile eşine kıyamaz gibi geliyor. Yok mu eşi hamileyken kuduran adamlar var tabi ama herkes öyle değildir diye düşünüyorum.

Kesin hüküm vermek yerine izlemeye al. Bir yanlışını görürsen dünyayı zindan etmek için yine buraya konu açıp bize danış

Cocukluk arkadasimla evlendim.. Daha nasil guvenecektim. 9 yil sonra aldatti. Herkes evlenirken guvenerek evleniyor. Sonra ayni evde yasa

Siz cok buyuk konusuyorsunuz ins Allah utandirmasin sizi

Aldatabilir, ama bu benim şu an eşime spor salonuna göndermeyecek kadar güvenmememi gerektirmiyor. Aldatılma korkum yok benim.
Çocukluk arkadaşı olmak bir insanı tanımak demek değildir ki zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…