- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Ayy koptum :)))))Öküzü her zaman sabana sürmekten yanayım
spor salonlarında tepinecepine ev işi yapsın (ffffffffffffff çok çıkarcıyım)
Şimdi biz adamı da konu sahibini de tanımıyoruz ama genelde çevremde gördüğüm erkekler eşleri hamileyken pek bir heyecanlı, bebeğe odaklı oluyorlar. Mesela şirkette bir arkadaşım var, eşi hamileyken üzerine titrerdi karısının, çok zor bir şey sırt üstü bile yatamıyor, eşim çok zorluk çekiyor diye hayıflanırdı. Ben insanlara çok ön yargılı bakmayı sevmiyorum, insan hamile eşine kıyamaz gibi geliyor. Yok mu eşi hamileyken kuduran adamlar var tabi ama herkes öyle değildir diye düşünüyorum.
Cocukluktan beri arkadasi evlenirken taniyamiyorsan kusura bakmada baska bir erkegi nisanlilik surecinde hic taniyamazsinAldatabilir, ama bu benim şu an eşime spor salonuna göndermeyecek kadar güvenmememi gerektirmiyor. Aldatılma korkum yok benim.
Çocukluk arkadaşı olmak bir insanı tanımak demek değildir ki zaten.
Valla bende gozum kapali guveniyordum. Bi guzelde aldatti valla sinsice caktirmadanAldatabilir, ama bu benim şu an eşime spor salonuna göndermeyecek kadar güvenmememi gerektirmiyor. Aldatılma korkum yok benim.
Çocukluk arkadaşı olmak bir insanı tanımak demek değildir ki zaten.
Cocukluktan beri arkadasi evlenirken taniyamiyorsan kusura bakmada baska bir erkegi nisanlilik surecinde hic taniyamazsin
Valla bende gozum kapali guveniyordum. Bi guzelde aldatti valla sinsice caktirmadan
Cok guvenince oluyor hersey zaten. Caktirmadan yurutuyorlar esim bana guveniyor nasil olsa diye.spor salonuna göndermeyecek kadar güvenmediğim adamla evli kalmam zaten.
ayrıca aldatacağı varsa markette de bulur, otobüste de, pazarda da, kafese mi kapatalım bu herifleri
Guvenmeyin demiyorum. Guvendiginizide belli etmeyin. Gozunuz ustunde olsun her zaman. Erkek bu sonucta genlerinde varmis aldatmakTamam siz aldatıldınız diye hiç bir kadın eşine güvenmesin. Başınıza böyle talihsiz şeyler geldiği için üzüldüm.
Polemik sayacaklar şimdi o yüzden susuyorum ben.
Ayy koptum :)))))
Guvenmeyin demiyorum. Guvendiginizide belli etmeyin. Gozunuz ustunde olsun her zaman. Erkek bu sonucta genlerinde varmis aldatmak
Cok guvenince oluyor hersey zaten. Caktirmadan yurutuyorlar esim bana guveniyor nasil olsa diye.
AslaaaaKızlar bir şey sorucam.
Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
peki spor salonuna göndermeyeceğiz de nereye göndereceğiz, eşimin evli çocuklu dayısı marketteki kasiyer kızla kaçtı mesela, markete göndemeyelim mi? ya da işe gitmesin çünkü işyerinde hatun kişiler var ve birsürü erkek eşlerini onlarla aldatıyor, ayrıca o hatunlar da eşlerini aldatıyor. o zaman adamlar da bize güvenmesin, hayat böyle geçer mi?
Çift konu açmış, birini kapadık
Eşimin beni aldatma potansiyeli kadar benim de onu aldatma potansiyelim var. Onun gözü benim üzerimde olsun. İnsanların tamamının genlerinde var çok eşlilik sadece erkekte değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?