Spor Salonuu

Ben katılıyorum bu yoruma. Hayvanoğluhayvan değilse insan heyecanla evladını bekler saçmalıklara bulaşmaz.

Aldatabilir, ama bu benim şu an eşime spor salonuna göndermeyecek kadar güvenmememi gerektirmiyor. Aldatılma korkum yok benim.
Çocukluk arkadaşı olmak bir insanı tanımak demek değildir ki zaten.
Cocukluktan beri arkadasi evlenirken taniyamiyorsan kusura bakmada baska bir erkegi nisanlilik surecinde hic taniyamazsin

Aldatabilir, ama bu benim şu an eşime spor salonuna göndermeyecek kadar güvenmememi gerektirmiyor. Aldatılma korkum yok benim.
Çocukluk arkadaşı olmak bir insanı tanımak demek değildir ki zaten.
Valla bende gozum kapali guveniyordum. Bi guzelde aldatti valla sinsice caktirmadan

Cocukluktan beri arkadasi evlenirken taniyamiyorsan kusura bakmada baska bir erkegi nisanlilik surecinde hic taniyamazsin

Arkadaşlık başkadır, ilişki başka, evlilik başka.
Yeterli uyanıklık ve kişilik analizi yeteneğiyle bir haftada hatta bir saatte bile notunu verilebilir insanların.

spor salonuna göndermeyecek kadar güvenmediğim adamla evli kalmam zaten.
ayrıca aldatacağı varsa markette de bulur, otobüste de, pazarda da, kafese mi kapatalım bu herifleri
Cok guvenince oluyor hersey zaten. Caktirmadan yurutuyorlar esim bana guveniyor nasil olsa diye.

Tamam siz aldatıldınız diye hiç bir kadın eşine güvenmesin. Başınıza böyle talihsiz şeyler geldiği için üzüldüm.
Polemik sayacaklar şimdi o yüzden susuyorum ben.
Guvenmeyin demiyorum. Guvendiginizide belli etmeyin. Gozunuz ustunde olsun her zaman. Erkek bu sonucta genlerinde varmis aldatmak

Guvenmeyin demiyorum. Guvendiginizide belli etmeyin. Gozunuz ustunde olsun her zaman. Erkek bu sonucta genlerinde varmis aldatmak

Eşimin beni aldatma potansiyeli kadar benim de onu aldatma potansiyelim var. Onun gözü benim üzerimde olsun. İnsanların tamamının genlerinde var çok eşlilik sadece erkekte değil.

Cok guvenince oluyor hersey zaten. Caktirmadan yurutuyorlar esim bana guveniyor nasil olsa diye.

peki spor salonuna göndermeyeceğiz de nereye göndereceğiz, eşimin evli çocuklu dayısı marketteki kasiyer kızla kaçtı mesela, markete göndemeyelim mi? ya da işe gitmesin çünkü işyerinde hatun kişiler var ve birsürü erkek eşlerini onlarla aldatıyor, ayrıca o hatunlar da eşlerini aldatıyor. o zaman adamlar da bize güvenmesin, hayat böyle geçer mi?

AAAAAAAAA ne ne n e

Ben özellikle karma yere gitmesini isterim şahsen, sadece erkek olan her yer genelde kalitesiz oluyor. Eşim güzel kaliteli bir yerde yapsın sporunu. Kendim için ise kadın kadına muhabbet edebileceğim bir yer isterim, mune abla kadınlar kulübü açsa da gitsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…