AAAAAAAAA ne ne n e
Ben kendi adima konusuyorum kiskaniyorsam gondermem bu kadar... erkeklerin aldatma potansiyeli daha fazla.
Ben engel oldum diye aldatmayacaksa ne anladım ben öyle sadakatten? Yanlış mı düşünüyorum?Ben kendi adima konusuyorum kiskaniyorsam gondermem bu kadar... erkeklerin aldatma potansiyeli daha fazla.
Esimle 6 senedir beraberim,her yil guzel bir otelin masaj salonundan paket program alirim ki orasi uzak dogulu kadinlarin hizmet verdigi bir yer. Spor salonu ne ki?
Masajciyi da kiskanirsam ölem ben,adam saglik icin gidiyor
bizim dayılar arızalı, onunki kasiyerle kaçtı, bemimki anlaşmalı evlilik ayağına almanyada evlenip kaldıspora da gitmiyorlardı oysa
Esimle 6 senedir beraberim,her yil guzel bir otelin masaj salonundan paket program alirim ki orasi uzak dogulu kadinlarin hizmet verdigi bir yer. Spor salonu ne ki?
Masajciyi da kiskanirsam ölem ben,adam saglik icin gidiyor
Memnun mu?
Ben de istiyorum kendim için.
Cok memnundu gecen sene. Bu sene daha alamadim. Kampanyaya denk gelirsem kendime de aliyorum. Bazen paket programlari okuyor fin hamami yuzme havuzu dahil gibiMemnun mu?
Ben de istiyorum kendim için.
Cok memnundu gecen sene. Bu sene daha alamadim. Kampanyaya denk gelirsem kendime de aliyorum. Bazen paket programlari okuyor fin hamami yuzme havuzu dahil gibi
Sonucta yiyecegi bi halt varsa yiyiyorlar degil mi yeter ki kafaya koysunlar iclerinde olmasinbizim dayılar arızalı, onunki kasiyerle kaçtı, bemimki anlaşmalı evlilik ayağına almanyada evlenip kaldıspora da gitmiyorlardı oysa
Cok memnundu gecen sene. Bu sene daha alamadim. Kampanyaya denk gelirsem kendime de aliyorum. Bazen paket programlari okuyor fin hamami yuzme havuzu dahil gibi
Tabi ki, ben gidiyorum o niye gitmesin? Nasıl bir sebebi olabilir ki? Hani kızlar var falansa, kızlar her yerde var yani. Kucak kucağa spor yapmıyorlar ya herkes kendi işine bakıyor.Kızlar bir şey sorucam.
Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
Dayı diyip geçmemek gerek demek ki !!!
Sonucta yiyecegi bi halt varsa yiyiyorlar degil mi yeter ki kafaya iclerinde olmasin
Spor salonundaki herkes fit ve güzel mi? Ayrıca ne olabilir ki? Sokakta fit ve güzel kadın daha fazla aslında. Otobüste, kafede orada burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?