Spor Salonuu

Eşinizin içinde aldatma potansiyeli varsa yolda giderken otobüste bile aldatır.
Ben evli değilim erkek arkadaşım karma spor salonuna yazılmıştı hiç sorun çıkarmadım. Hatta şuan bile git diye ısrar ediyorum . Millet spor derdinde zaten eşinizin kişiliğiyle alakalı bu durum.

Sunu da ekleyeyim kadinlarin bolumunu de abartmayin.Hepsi de fit oglu fit degiller.%40 i oglen kisir,kadayifli muhallebi yiyip ustune rehaveti atmak icin 8 bardak cay icip sonra eritmeye gelen 45 yas ustu deyzenlerle dolu.Cok eglenceli onlarla takilmak

Gonderirdim bi bayan olarak karma bi spor salonuna gidiorm ne kadar nezih olduğu önemli tabi kimse kimseye dönüp bakmıyor

Spor salonundaki herkes fit ve güzel mi? Ayrıca ne olabilir ki? Sokakta fit ve güzel kadın daha fazla aslında. Otobüste, kafede orada burada.

Esimle 6 senedir beraberim,her yil guzel bir otelin masaj salonundan paket program alirim ki orasi uzak dogulu kadinlarin hizmet verdigi bir yer. Spor salonu ne ki?
Masajciyi da kiskanirsam ölem ben,adam saglik icin gidiyor

Esimle 6 senedir beraberim,her yil guzel bir otelin masaj salonundan paket program alirim ki orasi uzak dogulu kadinlarin hizmet verdigi bir yer. Spor salonu ne ki?

Memnun mu?
Ben de istiyorum kendim için.

Memnun mu?
Ben de istiyorum kendim için.

Kızlar bir şey sorucam.

Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
Tabi ki, ben gidiyorum o niye gitmesin? Nasıl bir sebebi olabilir ki? Hani kızlar var falansa, kızlar her yerde var yani. Kucak kucağa spor yapmıyorlar ya herkes kendi işine bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…