Kilo aldığın için ayrilacaksa ayrılsın zaten hasbaaammben sevgilimle 4 yıl önce spor salonunda tanıştım haliyle ikimizde fit görünüyorduk ben son 1 yıldır malum sebeplerden virüs vs.yüzünden spor salonuna gidemiyorum ama sevgilim evinde spor yapıyor ben yapamıyorum ev kalabalık falan işte.Bana ayıptır söylemesi götü göbeği saldın diyor benimde moralim bozluyor iyice kötü beslenmeye başladım şekerli yağlı gıdalar yemeğe falan biran önce eski halime gelemem gerek yoksa sevgilim ayrılacak gibi benden
e sizde spor yapın demekle olmuyor yapamıyorum diye açıkladım zaten iyi okuyunE siz de spor yapın o zaman?
durumun farkında olup, çözümü de bilmenize rağmen bir şey yapmıyorsanız, şikayet etme hakkınız olmuyor.
sevgilinizin üslubu kırıcı bence de, ayıp etmiş. Ama ikinizin de spor geçmişi var, adam kendine dikkat ediyorsa sizden de aynısını isteyebilir, normal bence.
Saldın diye ayrılacaksa bırak gitsin yahu kasma bu kadar illaki bi gün gdicek güzelliğin o zamanda gider bu adamben sevgilimle 4 yıl önce spor salonunda tanıştım haliyle ikimizde fit görünüyorduk ben son 1 yıldır malum sebeplerden virüs vs.yüzünden spor salonuna gidemiyorum ama sevgilim evinde spor yapıyor ben yapamıyorum ev kalabalık falan işte.Bana ayıptır söylemesi götü göbeği saldın diyor benimde moralim bozluyor iyice kötü beslenmeye başladım şekerli yağlı gıdalar yemeğe falan biran önce eski halime gelemem gerek yoksa sevgilim ayrılacak gibi benden
Neden yapamıyorsunuz? Fiziksel bir engeliniz mi var? Yoksa başka bir sebep mi?e sizde spor yapın demekle olmuyor yapamıyorum diye açıkladım zaten iyi okuyun
maddi durumu iyi onu kaybetmek istemiyorumBunun için ayrılacaksa kapıyı önce siz gösterin bence
Sporu kendi sagliginiz için ve istediğiniz için yapın.
Başkası için yapılan hiçbir şey sürekli olmuyor.
Sadece parası için mi?maddi durumu iyi onu kaybetmek istemiyorum
maddi durumu iyi ayrılamamKötü göründügünüzde sizi terkedecekse zaten ayrilin ya.
Hastalik var ne bileyim ciddi dusunuyorsaniz dogum var dunyanin 1001 türlü hali var.
Ama evde de olsa spor yapin, bu herif icin degil madem gecmisiniz ve ilginiz var, kendiniz icin. Bahaneleri birakin ve baslayin.
hem o yüzden hemde yakışıklı fitSadece parası için mi?
Doğru mu anladım?
maddi durumu iyi ayrılamam
Oww amacınız anlaşıldımaddi durumu iyi onu kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?