Tam ciddiye alıp yazıyordum ki bunu görünce vazgeçtim. Kendini çabuk ele verdinmaddi durumu iyi onu kaybetmek istemiyorum
İkimizde elden çok kolay gidecek şeyler için birbirinizin yanındasınız.hem o yüzden hemde yakışıklı fit
Ben bütün ciddiyetimle yazmaya devam etmek istiyorum bu akşam.Tam ciddiye alıp yazıyordum ki bunu görünce vazgeçtim. Kendini çabuk ele verdin
cok kabaca 40 yıllık yuzgoz olmus evlıler gıbıE siz de spor yapın o zaman?
durumun farkında olup, çözümü de bilmenize rağmen bir şey yapmıyorsanız, şikayet etme hakkınız olmuyor.
sevgilinizin üslubu kırıcı bence de, ayıp etmiş. Ama ikinizin de spor geçmişi var, adam kendine dikkat ediyorsa sizden de aynısını isteyebilir, normal bence.
Tencere kapak yani,ne diyelim. Nasıl ki sen parası için iliskidesin adam da ince bel, yuvarlak sıkı popo için bir ilişkide. Evdd spor hareketleri yap sen de onun gibi. Kaptirma zengin kocis adayını sıska kizlaramaddi durumu iyi onu kaybetmek istemiyorum
Hiç bu açıdan düşünmemiştimBen bütün ciddiyetimle yazmaya devam etmek istiyorum bu akşam.
Belki gerçekten bu kafada olan birisi okur da denk gelir diye
Ah ne kadar ponçiğim bu akşam
üslubunun yanlış olduğunda hemfikiriz zaten :)cok kabaca 40 yıllık yuzgoz olmus evlıler gıbı
maddi durumu iyi ayrılamam
hem o yüzden hemde yakışıklı fit
canım beyinsiz arkadaşım 4 yıllık ilişkim var ilişkimin son 1 yılı nişanlıyım diyorum,nişanlım erkek arkadaşım olmuyor mu?Nisanli misiniz erkek arkadasiniz mi var? Eskiden acilannkinularinizi biz gorebiliyoruz sayin troll
Beyinsiz lafini aynen iade ediyorum ve ekran goruntusuyle yarin adliyeye kosuyorum. Hangimizin daha kapasiteli olduguna onlar karar versincanım beyinsiz arkadaşım 4 yıllık ilişkim var ilişkimin son 1 yılı nişanlıyım diyorum,nişanlım erkek arkadaşım olmuyor mu?
güle güle herkes yargılama peşinde zaten düzgün cevap vermek bu kadar mı zorBeyinsiz lafini aynen iade ediyorum ve ekran goruntusuyle yarin adliyeye kosuyorum. Hangimizin daha kapasiteli olduguna onlar karar versinyazik
ben sevgilimle 4 yıl önce spor salonunda tanıştım haliyle ikimizde fit görünüyorduk ben son 1 yıldır malum sebeplerden virüs vs.yüzünden spor salonuna gidemiyorum ama sevgilim evinde spor yapıyor ben yapamıyorum ev kalabalık falan işte.Bana ayıptır söylemesi götü göbeği saldın diyor benimde moralim bozluyor iyice kötü beslenmeye başladım şekerli yağlı gıdalar yemeğe falan biran önce eski halime gelemem gerek yoksa sevgilim ayrılacak gibi benden
Adam zenginmiş diye dertlenmiş konu sahibi. En azından dürüst yani.Benden ayrılacak diye niye tasa yapıyorsun .
Tövbe tövbe yarabbim .Adam zenginmiş diye dertlenmiş konu sahibi. En azından dürüst yani.
Kilo almis olabilirsin,depresyonda olabilirsin ruh halinde zaman zaman inisler cikislar olabilir,donem donem beslenme aliskanliklarin degismis olabilir.Burda sorun insan ne kadar fit gorunurse gorunsun,Yunan heykelini kiskandiracak sekilde bas dondursun sevgilisine halden anlamayarak g.tu gobegi salmissin diyorsa ondan ne koy olur ne kasaba..ben sevgilimle 4 yıl önce spor salonunda tanıştım haliyle ikimizde fit görünüyorduk ben son 1 yıldır malum sebeplerden virüs vs.yüzünden spor salonuna gidemiyorum ama sevgilim evinde spor yapıyor ben yapamıyorum ev kalabalık falan işte.Bana ayıptır söylemesi götü göbeği saldın diyor benimde moralim bozluyor iyice kötü beslenmeye başladım şekerli yağlı gıdalar yemeğe falan biran önce eski halime gelemem gerek yoksa sevgilim ayrılacak gibi benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?