spor ve ilgi

hem o yüzden hemde yakışıklı fit
İkimizde elden çok kolay gidecek şeyler için birbirinizin yanındasınız.
Bunun ilerisini hiç düşündünüz mü?
O bir gün parasını ve fitliğini kaybeder siz de güzelliğini kaybederseniz?
Ne olacak o zaman?
Başka önünüzdeki fitlere ve zenginlere mi bakacaksiniz?

Tam ciddiye alıp yazıyordum ki bunu görünce vazgeçtim. Kendini çabuk ele verdin
Ben bütün ciddiyetimle yazmaya devam etmek istiyorum bu akşam.
Belki gerçekten bu kafada olan birisi okur da denk gelir diye
Ah ne kadar ponçiğim bu akşam

cok kabaca 40 yıllık yuzgoz olmus evlıler gıbı

Nisanli misiniz erkek arkadasiniz mi var? Eskiden acilan konularinizi biz gorebiliyoruz sayin troll

Son düzenleme:
cok kabaca 40 yıllık yuzgoz olmus evlıler gıbı
üslubunun yanlış olduğunda hemfikiriz zaten :)

ancak spor salonunda tanışmışlar,geçmişleri bu şekilde,adam kendine dikkat ediyorsa partnerinden de aynısını isteyebilir :)

ama her şeyin bir adabı var tabi ki.

maddi durumu iyi ayrılamam

hem o yüzden hemde yakışıklı fit

Ünlü düşünür Britney Spears'ın çok sevdiğim bi özlü sözü var:
You want a hot body?
You want a bugatti?
You want a maseratti?
You better work b..ch
You want a lamborghini?
Sippin martinis?
Look hot in a bikini?
You better work b..ch

Adamın maddi durumu önceliğiniz ise onun da önceliği sizin fiziğiniz olabilir? Kırılıp kusecek bir şey yok bu durumda o zaman. Spor yapıp kendinize bakacaksınız terk edilmemek için.

Maddi durumum için benle olan kadından harika fizik beklerim ben de olsam.. Çok fit kızlar var tehlike canları çalıyor. Sen para o ise seksi fizik peşinde. Mutluluklar

Baştan desenize sevgilim maddi durumu iyi diye. Şimdi işler değişti.

Kendinize gelin hemen spora başlayın. Fit, yakışıklı ve paralı sevgili her zaman bulunmaz. Kaparlar mazallah.

Beyinsiz lafini aynen iade ediyorum ve ekran goruntusuyle yarin adliyeye kosuyorum. Hangimizin daha kapasiteli olduguna onlar karar versin yazik
güle güle herkes yargılama peşinde zaten düzgün cevap vermek bu kadar mı zor

Kolunu kaldır saga sola doğru savur tatlım ardından şu sihirli cümleleri kullan : " beni seven böyle sevsin güle güle " . Anam ayrılırsa ayrılsın seni seven olduğun gibi sevsin bakım temizlik tabiki gerekli bu ayrı ama kilolusun kilo aldım gibi şeyler gereksiz kendi dört dörtlük mü ? Benden ayrılacak diye niye tasa yapıyorsun .

Kilo almis olabilirsin,depresyonda olabilirsin ruh halinde zaman zaman inisler cikislar olabilir,donem donem beslenme aliskanliklarin degismis olabilir.Burda sorun insan ne kadar fit gorunurse gorunsun,Yunan heykelini kiskandiracak sekilde bas dondursun sevgilisine halden anlamayarak g.tu gobegi salmissin diyorsa ondan ne koy olur ne kasaba..
Hamile kalsaydin cocuk anne karninda squad'a mi baslayacakti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…