Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onun seni böyle beğenmesi önemli değil ki senin kendini nasıl hissedip, nasıl mutlu hissettiğin önemli -ilk- olarak.
Şimdi kilo sebebiyle mi gidiyosun sağlıklı yaşam için mi gidiyosun bilmiyorum ama misal 100 kilo olsan zayıflamayı çok istesen ben seni böyle seviyorum gitme dese tamam mı diyeceksin. Önceliğin kendi istediğin olsun hep.
Ailen tamam demiş, gideceğin yerde erkek de yok ee niye istemiyo bu kadar? Seni böyle seviyorumlar palavra.
Açık açık iyice fit olur, beni beğenmezsin, millet de seni daha çok beğenir ilişkimiz sallanır diye bu korkusu.
Bencillik ediyo kestirip atarak.
Senin hatansa izin alır gibi konuşmak. Aşkım ben ailemle konuştum spora yazılıyorum diyeceksin. Bu tür şeyler sevgililerin evet-hayır, izin verdim- vermiyorum diyebileceği bi'şey değil.
Bu tarz erkeklerde bir de şu var ki çok dikkatimi çekmiştir.
Makyaj yapma,spor yapma,gezme,güzel olma derler.
Evlenir iki çocuk yaparlar.
Kadın engellemelerden bakımsız hale gelince de makyajlı,fit,bakımlı bir kadına doğru hooop uçarlar.
Su erkeklere bu kadar soz hakkı tanımayın kızlar ya o senin kocan mı sanki bu kadar karışıyor cok sınır oldum. Annen baban karışmıyorken ona bi sey demek dusmez bence. Zaten sebebi de cok mantıksız yok zayıf olup mini etek giyermissin herkes beğenirmiş bak sen :/ bu erkekler tam bir odun. Ben spor salonuna gidiyorum sen de git tabii ki spor yapmak sağlıkli olmak demek
Kızlar sizlere bir şey danışmalıyım..
Ben spor salonuna gitmeyi çokk istiyorumm,ailem de buna onay verdi şuan evde kendi çapımda yapıyorum..
Ama erkek arkadaşım bunu asla istemiyor.. Bu yüzden çok kavga ettik naz yaptım ağladım normalde bunlara dayanamayan çocuk nuh diyor peygamber demiyor... Üstelik erkeklerin olduğu bir yer değil,evime sadece 5 dk uzaklıktaki B-fit merkezi..
Çok istiyorum dedim olmadı bide biz annemle ordan bilgi almaya gittiğimizde okulumdaki öğretmenlerden birinin orda olduğunu öğrendim. Üstünden 1 hafta kadar geçtikten sonra erkek arkadaşımla bir öğretmene bir şey soracaktık önce o öğretmen çıktı bana geldin mi sen miydin vs diye sorular sordu ben çok memnunum dedi. Ben daha erkek arkadaşıma bahsedememiştim bu durumdan.. Yani öğretmenden öğrenmiş gibi oldu. Bu yüzden biraz kavga ettik işte ama çok istiyorum babam da seni yazdırayım diyor onada hayır demek zorunda kalıyorum. Erkek arkadaşımı bilmiyor ve o istemiyor diyemiyorum.. Ne yapıcam yardım eder misiniz ?
Evli misiniz? Hayir. O zaman annenizin babanizin oluru yeter.
Kocaniz degil ki sizekarismaya hakki yok. Ben de cok gitmek istiyorum. Kacirmayin bu firsati. hayat sizin hicbir sekilde karismaya hakki yok.
Bence net ve kararli sekilde karsiniza alip konusun. Yoksa ilerde daha buyuk kararlariniza mudahale edebilir.
Kolay gelsin
allah aşkına bu kişi sadece sevgiliniz kocanız bile olsa kimseye bu kadar söz hakkı vermemelisiniz kim olursa olsun bayanlara özel bir yere gitmenize karışamaz bu derece takıntılı biriyse zaten ondan size hayır de gelmez onunla ömür de geçmez bence ya buna bir dur diyin ya da yol verin