• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sporella'ların günlüğü

IMG_3095.webp Yes kızlar hadı bakalım yaymak yatmak yok bir iki bir iki

Ben şimdi çocuklarla yürüyüşe çıkıyorum. Çok tempolu olmayabilir ama ağırlıklı bir yürüyüş olacak yaklaşık 5.5-6kg ağırlıkla yürüyeceğim :)) Asıl spor kısmını herkes uyuyunca yapabilirim ancak.

Ben şimdi çocuklarla yürüyüşe çıkıyorum. Çok tempolu olmayabilir ama ağırlıklı bir yürüyüş olacak yaklaşık 5.5-6kg ağırlıkla yürüyeceğim :)) Asıl spor kısmını herkes uyuyunca yapabilirim ancak.
Kolay gelsınn

Henüz girdik eve.çok yoruldum.bugun herhangi bir etkinlik yapamadım henüz :110:

E Elispo sabah ölmüştüm ama ölçülerimi yazmayı unuttum
Boy:1.65
Kilo:65.5
Bel:72
Simit:82(gerçi çok simitim yok ama göbek deliğimin alt tarafında var, sezaryen göbeği)
Popo:102

Spor olarak daha bişey yapamadım, şimdi dışarı çıkıyoruz, gelince inşallah Allah ne verdiyse yaparım :)

ne yapacağı hakkında kararsız kalanlara nike tranining club isimli uygulamayı öneriyorum. spor düzeyinizi, yapabileceğiniz dakikayı, hangi kaslara yönelik olmasını siz seçiyorsunuz. güzel bir program yapıyor sizin için. baya işe yarıyor

10'ardan 3 set bacak calıştım ayrıca.şöyleki:yan yatıp bacak kaldırdım.

Gece kuşu geldi :) Yarasa, baykuş hangisini isterseniz :))
15dk home walk + 10dk nike training (squat, modifiye şınav vs vs) öldüm bittim... Spor yaparken başlarına buyruk hoplayıp zıplayan göbeğime, can simidime, iç bacaklarıma ve popoma selam olsun:D Dilediğiniz gibi hoplayın zira yakında hoplayamayacaksınız :)))

Gece kuşu geldi :) Yarasa, baykuş hangisini isterseniz :))
15dk home walk + 10dk nike training (squat, modifiye şınav vs vs) öldüm bittim... Spor yaparken başlarına buyruk hoplayıp zıplayan göbeğime, can simidime, iç bacaklarıma ve popoma selam olsun:KK70: Dilediğiniz gibi hoplayın zira yakında hoplayamayacaksınız :)))
:KK70:

Back
X