sporla sağlıklı zayıflama günlüğüm ...=)

stmanav

~eLiFİM~
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
268
106
123
54 kilo ile evlenen 3 ayda ye iç yat modun da 64 kilo olan ve hamile kalan ... 74 kilo ile doğum yapıp sonrasında bir kabus gibi tartıda 79 görüp kendine dur diyen biriyim ...2013 yılından bu yana kilo vermeye çalıştım diyetisyene gittim ,yürüdüm ,koştum bir verdim bir aldım tam düzeni bir türlü oturtamadım

1. Yağlı kızartma unlu şekerli şeylerden elimden geldiğinde uzak duracağım .
2.haftada en az 4 gün spor yapacağım
3. Evimi kendim temzileyeceğim. Bunun bana iyi geleceğini düşünüyorum ev hanımıyım ve çok haraketsizim.
4.ödem atmak içim mısır püskülü kiraz sapı maydonoz suyu içeçeğim.
5.yeşil çay , beyaz çay ve günde 3 litre su içilecek
6. Sabah aç karna çörek otu yağını denyeceğim.

Yaptıklarımı buraya yazacağım faydasını gördüklerim görmediklerim . Yiyip içtiklerim ... Yaptığım egzersizler . İnşallah bu günlük benim azmetmemi sağlar ve hedefime ulaşırım ...

hadi bakalım yeniden başlıyoruz günlük....

****11.01.2016 ****

Son düzenleme:
Canim basarilar konu acman çok iyi olmuş çünkü buraya yazdigmz için insan kendisini sorumlu hissediyor ve yemiyor inşallah basarirsin :)

Canim basarilar konu acman çok iyi olmuş çünkü buraya yazdigmz için insan kendisini sorumlu hissediyor ve yemiyor inşallah basarirsin :)

imşallah ... başarıcam .. başka yolu yok hiç bir kıyafetim olmuyor .. hiç bir şeyi istediğim gibi giyemiyorum . artık zoruma gitmeye başladı...

stmanav .!.:
imşallah ... başarıcam .. başka yolu yok hiç bir kıyafetim olmuyor .. hiç bir şeyi istediğim gibi giyemiyorum . artık zoruma gitmeye başladı...
Bu senin azmine daha cok azim katsin onlari giyebilceksin ve daha kucuklerini de giyiceksin basariaksin

evet.... bu gün sabah kahvaltıda bir yumurta domates salatalık avakado
öğlen büyük bir kase salata. ve çorba..
akşam menemen ...
gün içinde yarım saat egzersiz yaptım ve yatmadan da bir saat yürücem...

diyetimi bozacak hiç bir şey yememenin mutluluğu ile günü bitiriyorum =)

akşam yürüyüşümüde yaptım 5,km - 6km hız arasında 5 eğimle 3,5 km yürüdüm ...
15 dk egzersiz yapıp bugünü bitireceğim..

günaydın günlük ..=)
güne erken başlamanın huzuru ile yazıyorum sabah erkenden kalktım ..ilk iş evi toplayıp yürüyüş yaptım ...koşu bandında 34 dakikada 3,2 km yürüdüm 4 ve 7 km hız arasında ....sonrasında 15 dakika egzersiz yaptım ....
şimdide kahvaltımı yapıyorum ..
domates salatalık ligt peynir zeytin bir lokma ekmek...

Öğlen işim olduğu için kepekli bisküvi ve çay ile geçiştirdim ...
Ara öğünde bşr armut yedim
Akşam yemeğinde kabak yemeği salata ve yoğurt yedim ...
Saat 6 da yemek işini bitirdim ...
2 bardak yeşil çay ve 2,5 litre suyunuda içtim ... Gün içinde
Akşam üstü 2 km daha yürüdüm ...
Yatmadanda 3 kö yürürsem bgünde istediğim gibi geçmiş olacak ....

09.010.2014
sabah kalktım yürüyüşümü yaptım ...
ardından sarımsak turşumu içtim ..
salatalık domates peynir zeytinimi yedim biberiye çayımı içtim =)
öğlen tekrar yürüyüş yaptım ... toplamda 6 km yürümüş oldum...
öğlen kabak yemeği yoğurt
akşam bezelye yemeği salata ...

bugün annemlerde olduğum için kahvaltımı saatinde yapamadım ..
ama kahvaltımdan önce sarımsak turşumu içtim ...
nesle nesfit yedim kahvaltıda ....

yürüyüşümü akşam üstü 1,5 saat olrak yapmayı düşünüyorum ...
o kadar hırslandım ki anneme bile sporlarımı eşofmanımı getrdim ....=)

Merhaba canim bu azimle olursan kisa sürede hizli kilo verirsin bende rejime baslayali 17 gun oldu 5 kilo verdim 68.400 ile basladim ve su an 63 kiloyum cok guzel bir duygu hedefim ilk 58 sonra 55 sisman olmaktan biktim hep sismandim ve düğünum olacak :)

Ben malesef yavaş kilo veriyorum ... Nedendir bilemedim diyetisyene giderkende ayda 3 kilo veriyordum veya 4 . HaraketsiZlik ve doğum çok kilo aldırdı bana . Düğümde 54 kiloydum ben ... Ne kadar var düğüne ? İnşallah istediğin kiloya inersin ...

Öğlen yoğurt yulaf yedim ...
Ara öğün armut...
Akşam barbunya tarhana çorbası iki kasık makarna

3lt suyumu içtim .yeşil çayımı içtim 2 kupa .

Bebeğimde huZursuLuk vardı . Yürüdüğü halde ayağına basamadı çk korktum hastaneye falan gidince yürüyüşe gidemedim . Arkadaşların dediği leslie yürü ve incelin 3 milini yaptım ...

İnşallah şubata kadar hedefime ulaşırım ...

Sbah kahvaltıda peynşr zeytin domates salatalık açık şekersi çay ceyrek simit yedim ....
Öğlen nesfit ve süt ....
Arada bşr şeftali
Akşama 4 kaşık et haşlama ve salata ...

Bir bardak yeşil çayımı ' yemeklerden önce sarımsak turşumu, ve 2,5 lt suyumu içtim ...

Akşam üstü parkta yürüdüm ve egZersi yaptım 1 saat . Eve çıkıncada 5 dk ip atladım ...

Şimdide aklıma teambolin takıldı birde onumu alsam :s

pazar günü malesef diyetime uyamadım babam hacdan geldiği için onun yanıan gittik...
ne yürüyüş yapabildim nede egzersiz..hurmalarıda götürdüm açıkcası...=)

neyseki bugün toparlıcam ..
sabah sarımsak turşumu içtim kahvaltımı yaptım ...zeytin peynir domates salatalık havuç ...
kızımı uyutursam spor yapmayı düşünüyorum uyutmazsam müzik açıp oynayacağım ...

ve dayanamadım bugün tartıldım ...800 gram vermişim ... yavaş olsun ama kalıcı olsun kilo vermem sorun değil...=)

Fazla bir şey olmasada 10 dk egzersiz yaptım 20 dk bisiklet kullandım ... Kızım uyandığı için devam edemedim ...

Ara öğünde bşr dilim avakado yedim .
Öğle yemeğinde bşr kase tarhana çorbası bir dilim ekmek....

Şimdi miss gibi yeşil çayımı yapacağım ...

günlükkk trambolin aldımm....inşallah kilo vermeme yardımcı olur...

Ara öğünde 2 hurma yedim ...
Akşam patates yemeği yoğurt ....
Ara öğün de büyük bşr bardak kefir içtim ....
Akşam üstü 4 km yürüdüm ... Bugünlül bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…