Canim basarilar konu acman çok iyi olmuş çünkü buraya yazdigmz için insan kendisini sorumlu hissediyor ve yemiyor inşallah basarirsin :)
Bu senin azmine daha cok azim katsin onlari giyebilceksin ve daha kucuklerini de giyiceksin basariaksinstmanav .!.:imşallah ... başarıcam .. başka yolu yok hiç bir kıyafetim olmuyor .. hiç bir şeyi istediğim gibi giyemiyorum . artık zoruma gitmeye başladı...
Bu senin azmine daha cok azim katsin onlari giyebilceksin ve daha kucuklerini de giyiceksin basariaksin
Merhaba canim bu azimle olursan kisa sürede hizli kilo verirsin bende rejime baslayali 17 gun oldu 5 kilo verdim 68.400 ile basladim ve su an 63 kiloyum cok guzel bir duygu hedefim ilk 58 sonra 55 sisman olmaktan biktim hep sismandim ve düğünum olacak :)
Ben malesef yavaş kilo veriyorum ... Nedendir bilemedim diyetisyene giderkende ayda 3 kilo veriyordum veya 4 . HaraketsiZlik ve doğum çok kilo aldırdı bana . Düğümde 54 kiloydum ben ... Ne kadar var düğüne ? İnşallah istediğin kiloya inersin ...
Inşallah canim dugunume daha 3 ay var ama ne dugun ne de nisanlim icin degil kendim icin veriyorum bende cok zor kilo veriyordum ama bu sefer harika gidiyor dogum kilosu zor gidiyormus acele etme yavas yavas ver ama asla moralini bozup birakma benim de bacaklarim kalin bundan sikayetciyim yillardir kemiklerim iri saniyordum megersem bel bolgemde ayri bir vucut olusmus yaglardan
Öğlen yoğurt yulaf yedim ...
Ara öğün armut...
Akşam barbunya tarhana çorbası iki kasık makarna
3lt suyumu içtim .yeşil çayımı içtim 2 kupa .
Bebeğimde huZursuLuk vardı . Yürüdüğü halde ayağına basamadıçk korktum hastaneye falan gidince yürüyüşe gidemedim . Arkadaşların dediği leslie yürü ve incelin 3 milini yaptım ...
İnşallah şubata kadar hedefime ulaşırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?