• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sporla sağlıklı zayıflama günlüğüm ...=)

Akşam aynı öğlenle tavuklu salata ayran ...
Akşam meyve süt yok misafir vardı 2 adet kuru pasta yedim...

10 000 adıma henüZ tamamlayamadım 12 ye kadar işlerini halledersen mutlaka yürüyeceğim...allahtan üşenmedim de öğleden sonra yürüdüm :)

Sabah bir dilim çavdar ekmeği ligt peynir domates biberiye çayı
Öğlen küçük bir kase mantı. Büyük kase yoğurt
Akşama başka karbonhidrat yok görünüşe göre salata yoğurt akşama :)

Henüz yürüyüş yapmadım 4,5 gibi düşünüyorum yürümeyi. Sabahtır ev topluyorum :(

Sabah kızımın aşısı vardı ona götürdüm. Acele ile sarımsak turşumu içtim..
Çavsar ekmeği ile yağsız tost bir bardak çay içip çıktım evden ...

Geldiğimde zencefilli çayımı hazırlayıp içtim ...acı olmuş biraz ama olsun ;)

Ben normalde gündüz 3,5 4 km akşamda 3,5 4 km yürüyordum koşu bandında .. Gündüz yürüyorum fakat akşam eşim dizi isliyorum yürüme diyor dizi olmasa gel bilgisayardan film izleyelim diyor. Hayır desen olmuyor. 3 gündür eve pasta alıp geliyor . Bu adam ne yapmaya çalışıyor günlük :(

Bir gel bir git yazıyorum biliyorum günlük .
Ama hem ev hem çocuk, çocukyan beter eş , home ofis çalışma. Ben neyi ne zaman yapıcam şaşırıyorum bazen çok yazasım geliyor yazamıyorum oraya girceğime şu haberde yapayım şu ajansa bakayım derken vakit geçip gidiyor . Gecen zamanın tek iyi yani ben kilo almadım verdim çok bir şey değl ama olsun 73,8 kiloyum. Şuan yılbaşına kadar hedef 70 li kilolardn kurtulmak çok büyük hedefler koymuyorum kendime ulaşamayınca hevesim kaçıyor hiç bir şey yapamıyorum. Herhalde 1,5 ayda yaklaşık 4 kilo verebilirim. Geçen hafta kaç km yürüdüğümü yazıyorım dün dahil . Bundan sonrasını günlük not ederim buraya .

Pazartesi :10 km (9 kasım)
Salı :4 km (10kasım)
Çarşamba - (11kasım)
Perşembe:12,5km. (12 kasım)
Cuma : 6,5km (13kasım)
Cumartesi:7km (14kasım)
Pazar: 10km (15kasım)

Toplam 50km bir haftada

Pazartesi:7km (16kasım)

Sabah :)
Kalkınca ilk olarak Ilık limonlu su içildi .
Liğt peynşr domates salatalık bir dilim ekmek tam tahıllı 3 zeytin ..

1,5 litrelik şişeye ingiliZ karbonatı ile su hazırladım günlük 3 lt au hedefim ...

Ara öğün bir elma . 12,30 da ırmak kenarına yürümeye gidicem :) mis gibi hava bol oksijen mis mis

Dışarıda 5000 adım attım akşam film izlerken koşu bandında 5 km daha yürürüm. Öğlen 2 yumurta beyazı , salata yedim yoğurt olmadığı için kefir içtim ... Gayet tokum ve mutluyum

Günlük günlük... Bir ver bir al .. Git gel nereye kadar . Yaş 23 kilo olmuş 79-80 .. Bir türlü düzen tutturamadm.. Hayatım düzensiz. 4 gün burda 3 gün antalyada .. Akşam yemekleri geç saate kalıyor. Eşim pasta almadan eve gelmiyor. Tatlıya olan zaafım beni delirtiyor. Geçen çarşamba sinirimde bir günde 8 tane tadelle yedim. Oturdum ağladım. Piskolojim iyixe bozuldu. Kendimi beğenmiyorum. O kadar kıyafetim var giyemiyorum. İlk zamanlar gözüme batardı kilolar gün geçtikçe insanın göZüde alışıyor. Bıktım bu durumdan . İnşallah bir kez daha denemem istiyorum. Ne yediğim den çok içtiğim çaylar ve sporlarjnyazmayı düşünüyorum. Her hafta düzenli tartı resmide koyamayı düşünüyorum.. Yarın inşallah güzel bir başlangıç yaparkm..

Çok değil ayda 3 kilo versem ocak şubar mart nisan mayıs 5 ayda 15 kilo yapar buda beni fazlasıyla tatmin eder.. Artık çok ucuk hayallerim yok .. İlk hedef 75 kiloya düşmekk. 10 25 kiloluk büyükm hedefler değilde daha küçük gerçeğe yakın hedefler koyacağım kendime :)

Merhaba günlük ... Umduğumdan daha fazla çıktım tartıda . Sağlık olsun...
Şimdi 10 dk trambolinde zıplayacağım.. Sonra oturma odasını toplayıp 5 dk daha zıplayacağım.. Benim en büyüm hatam ya kendimi spora verdm yasa temizliğe ikisini aynı anda yapmayı bir öğrenmedim... Kendimş ya çok kısıyladım ya çok saldım. Mesela kırkyılda bir pişecek işkembe dolması yemeyip sinirimden bir gün sonra yaş pasta yedim. Bundan sonra kendimş çok kasmayacağım. Yavaş yavaş ama sağlıklıvereceğim kilolarımı..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 62
Müzik eşliğinde 10 dakika trambolinde zıpladım... Müzik benim motive olmamı sağlıyor .
image.webp

2 bardak yeşil çay içildi :) 2 litre su tüketildi bilgisayar ve telefon başında yatmaktansa ev temizlendi. :) buda bir egzersizdir Akşama kıymalı kabak yemği ve yoğurt var :) açıkırsamda salatalkk yerim 9 gibi :). Yemekten bir saat sonrada 45 dakika yürüyüş düşünüyorum . İnşallaj buraya yaptığıma dair resim koyarım :)

Günlükkkk bütin gün ev topladım oynadım inat ettim pc başına oturmadım :) hafif şeylerden yedim 3 ana 3 ara öğün ara öğünlerde kefir tükettim bie fincan ... Şimdide trambolinde zıpalayaxağım...

Koşu bandında tam bir saat yürüdüm... Son on dakikasında ters yürdüm süper ter attırıyoe 10 dakika zıpladım... Bir ayda 72 kiloya düşebilirmiyim acaba ? Zor ama imkansz değil ... Ödül olrk kendşme eliptk alacağım...:) araştırdım karar verdim biraz kilo verip hırslanmak istiyorum..

Koşu bandında tam bir saat yürüdüm... Son on dakikasında ters yürdüm süper ter attırıyoe 10 dakika zıpladım... Bir ayda 72 kiloya düşebilirmiyim acaba ? Zor ama imkansz değil ... Ödül olrk kendşme eliptk alacağım...:) araştırdım karar verdim biraz kilo verip hırslanmak istiyorum..
merak ettim amacınıza ulaştınız mı dilerim ulaşmıssınızdır

Back
X