Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 15 yıldır obezim Zayıflamada sonsöz diye bir kitap aldım okudum ve zayıflmak adına öğrendiğim bildiğim herşeyin ne kadar boş olduğunu anladım diyet şişmanlatır diyor; evet haklı uyguladığımız sürece kilo veriyoruz ama bıraktığımızda verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz spor zayıflama metodu değildir diyor evet oda uygulandığı sürece işe yarıyor düzensiz beslenmenin kilo aldırdığını öğrettiler bize bu zamana kadar ben düzenli beslenen bir tane bile zayıf insan tanımıyorum bu zamana kadar yiyecekleri hep sağlıklı ve sağlıksız diye ayırdık ama dünyada bugün fare yada böcek yiyip sağlıklı yaşayan insanlar var kısacası hanımlar deniz egece boş konuşmamış kendiside kilolu bir insamış ve kendi bulduğu teknikle 40 kilo vermiş.
ben yeni başladım kampına katıldım 3 hafta oldu 7 kilo verdim üstelik istediğimi yiyorum ama bedenimin ihtiyacı kadar yani bu dünyada herşey inançmış yiyecekler bile inançlarımıza göre hizmet ediyor bedenimize biri kilo almaktan korkuyor kilo alıyor diğeri ise umursamadan yiyor kilo almıyor
HANIMLAR İLGİ NEREDEYSE O BÜYÜYOR NEYİ İLGİSİZ BIRAKIRSAK YOK OLUYOR KİLOLARLA YADA YİYECEKLERLE İLGİLENMEYİN DENİZ EGECENİN DEDİĞİ GİBİ HAREKETLE İLGİLENİN HAREKET BEREKETTİR. deniz egeceyi araştırmanızı öneririm...
Günlüklk işler güçler sorunlar bir aydır peşimi bırakmadı....
Diyetime uyamadım ama kiloda almadım..
Şimdi daha iyiyim ... Ve yeniden başlamayı düşünüyorım sabah tartınıp yazacağım...
Umarım artık tartıda 60 lı kilolardan kurtulur 50 leri görmeye başlarım ...
günlük neredeyse bir yıl olacak sana yazmayalı ... ve ben 69 kilo olarak bıraktığım günlüğüme yaklaşık 79 kilo olarak üzgün bir başlangıç yapıyorum...inşallah bu sefer pes etmez başarırım ...
öğlen tonbalıklı salata ve bir kase yoğurt ...13:00
şimdide zencefilli çay yaptım kendim bir fincan onu içicem bildiğim kadarıyle metebolizmayı hızlandırıyormuş..:)
Günaydın günlük ... Sabah sarımsak turşumu içtim ... Yarım saat sonra kahvaltımı yaptım ...
Bir yumurta az tereyağlı
Ligt. Peynir bir kk
Bir domates
4 zeytin
5 badem
Şimdide kızımla yürüşe gideceğim...yanıma yarım litre suyumuda alacağım :)
10 000 adım atılacak :)))
Kahvaltıdan sonra biberiye mate çayı içtim ..
Öğlen ; salata çorba dünden kalan ciğerden yedim 3 kaşık , bir kase yoğurt içine zencefil zerdaçal pul biber koydum..
Sabah ; öncesinde sarımsak turşumu içtim yarım saat sonra müsli yedim bir bardak süt ile . Kızım geceleri artık hiç uyumuyor gündüz nasıl gecer bilmiyorum inş 10 000 adımı atabilirim ...
Kahvaltı sonrası biberiye mate çayı içtim..
Öğlen yoğurt , tavuklu salata , bir dilim çavdr ekmeği...
15 dk sonra yürüyüş yapacağım hedef 6 bin adım ...
5 km yürüdüm süperimmm şuan birazda twister yapacağım ... Sonra doğru mutfağı toplamaya . Eminim bu karışıklıkla yürümüş kadar kalori harcarım oradada. Telefonumla. Film izlediğin için . Adım sayamadım ama akşamda bir 4-5 km yürürüm