• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sporla sağlıklı zayıflama günlüğüm ...=)

evet günlükkkkk...

sabah nesfit süt....

arada 3 hurma ...

öğlen kabak yoğurt...

ve bugün sabah tartındım..69.1 kiloyummmm çok ama çok mutluyum ....

Günlüklkk

sonunda annemlerde gelebildim...
sabah kahvaltıda yumurta domates peynşr zeytin salatalık biberiye çayı ..

öğlen yulaf yoğırt....

şimdi egzersiz zamanı...

Sabah nesfit süt..
arada iki hurma
öğlen taze fasulye uoğurt
arada kefir
Akşam gündüzden kalan taze fasulyr salata ayran ...
arada üzüm cennet hurması

3 km yürüyüş...

ve 20 dk gündüz 20 dk akşam trambolin:)

işlerin yoğunluğu ,yaşanan sel , elektrik kesintisi derken sonunda günlüğüme kavuştum..

hafta sonu sadece pazar diyete uyamadım ,,akşam yemeğe çıkınca diyet gitti...üzerine birde künefe derken hepten bozuldu:KK61:

bugün sabah müsli süt...
öğlen kocaman bir kase salata yoğurt 3 köfte ..
arada kuru üzüm..
akşam kabak çorbası yoğurt...

ve 20 dk trambolin de zıpladım 40 dk egzersiz yaptım ...
allah kısmet ederse de yatmadan 6 km yürümeyi düşünüyorum...:)

Sabah yulaf süt
Arada hurma
Öğlen patates yemeği
Arada iki mandalina
Akşam lahana salatası yoğurt yarım 2 kaşık patates yemeği
Arada armut

Ve gün içinde 2 bardak yeşil çay
1 bardak biberiye
3 lt su

50 dk egzersiz 4,3 km yürürüş :)

Günümü güzel tamamladım içim rahat kitabımı okuya bilirim artık :)

Günlük bazı şeyler yolunda gitmedi ne diyete uyabildim ne spora :( kilo slmadıysam iyidir :( sinir sitres kimine kilo verdirir bana fazlasıyla aldırıyor :(

Gece tatlı krizlerine giriuorım başta bunu halletmem lazım . Yarın sabah tartınıp resmi koyarım :(

Sabah nesfit süt

Haftaya güzel başladım...
Sabah müsli süt
Öğlen patates yemeği yoğurt
Arada hurma
Akşam 4 köfte salata

Gün içinde 50 fk egZersiz
Şimdi 3,2 km koşu
3 lt su
2 bardak yeşil çay :)))

malesef bu iki haftada kilo verememişim :(

sabah kefir yulaf bir yumurta
arada 2 hurma...

Merhaba ben 15 yıldır obezim Zayıflamada sonsöz diye bir kitap aldım okudum ve zayıflmak adına öğrendiğim bildiğim herşeyin ne kadar boş olduğunu anladım diyet şişmanlatır diyor; evet haklı uyguladığımız sürece kilo veriyoruz ama bıraktığımızda verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz spor zayıflama metodu değildir diyor evet oda uygulandığı sürece işe yarıyor düzensiz beslenmenin kilo aldırdığını öğrettiler bize bu zamana kadar ben düzenli beslenen bir tane bile zayıf insan tanımıyorum bu zamana kadar yiyecekleri hep sağlıklı ve sağlıksız diye ayırdık ama dünyada bugün fare yada böcek yiyip sağlıklı yaşayan insanlar var kısacası hanımlar deniz egece boş konuşmamış kendiside kilolu bir insamış ve kendi bulduğu teknikle 40 kilo vermiş.
ben yeni başladım kampına katıldım 3 hafta oldu 7 kilo verdim üstelik istediğimi yiyorum ama bedenimin ihtiyacı kadar yani bu dünyada herşey inançmış yiyecekler bile inançlarımıza göre hizmet ediyor bedenimize biri kilo almaktan korkuyor kilo alıyor diğeri ise umursamadan yiyor kilo almıyor
HANIMLAR İLGİ NEREDEYSE O BÜYÜYOR NEYİ İLGİSİZ BIRAKIRSAK YOK OLUYOR KİLOLARLA YADA YİYECEKLERLE İLGİLENMEYİN DENİZ EGECENİN DEDİĞİ GİBİ HAREKETLE İLGİLENİN HAREKET BEREKETTİR. deniz egeceyi araştırmanızı öneririm...

Günlüklk işler güçler sorunlar bir aydır peşimi bırakmadı....
Diyetime uyamadım ama kiloda almadım..
Şimdi daha iyiyim ... Ve yeniden başlamayı düşünüyorım sabah tartınıp yazacağım...
Umarım artık tartıda 60 lı kilolardan kurtulur 50 leri görmeye başlarım ...

15 dk trambolinde zıpladım.
15 bisikley sürdüm kızım erken ıyursada yürüyüi yapmayı düşünüyorım...

günlük neredeyse bir yıl olacak sana yazmayalı ... ve ben 69 kilo olarak bıraktığım günlüğüme yaklaşık 79 kilo olarak üzgün bir başlangıç yapıyorum...inşallah bu sefer pes etmez başarırım ...

öğlen tonbalıklı salata ve bir kase yoğurt ...13:00
şimdide zencefilli çay yaptım kendim bir fincan onu içicem bildiğim kadarıyle metebolizmayı hızlandırıyormuş..:)

40 dk koşu bandında yürüdüm :) şimdide 100 tane mekik cekip twister yapacağım ... İnşallah gidecek bu kilolar .. 79 kiloda neymiş gidecek bu 25 kilo !!!

Ve on bin adım biter üstüne 2000 adım daha atılır ... . Akşam yemeğinde bir küçük kase çorba salata yulaf ezmeli yoğurt iki kaşık çiğer sote ...

Yemekten bir saat sonra bir fincan yeşil çay 3 lt suyunu bitirdim ..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın günlük ... Sabah sarımsak turşumu içtim ... Yarım saat sonra kahvaltımı yaptım ...
Bir yumurta az tereyağlı
Ligt. Peynir bir kk
Bir domates
4 zeytin
5 badem

Şimdide kızımla yürüşe gideceğim...yanıma yarım litre suyumuda alacağım :)
10 000 adım atılacak :)))

Günlük sabah tartındım 77,5 kiloyum .ben 79 falan bekliyordum bu iyi oldu motive oldum sabah sabah :)

Kahvaltıdan sonra biberiye mate çayı içtim ..
Öğlen ; salata çorba dünden kalan ciğerden yedim 3 kaşık , bir kase yoğurt içine zencefil zerdaçal pul biber koydum..

6083 adım attım ... Hedef 10 000 ...

Akşam. Menemen yoğurt.
3 lt su içtim ..:)
Ve 10 000 adım atılır gün bitirilir ...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 49
Sabah ; öncesinde sarımsak turşumu içtim yarım saat sonra müsli yedim bir bardak süt ile . Kızım geceleri artık hiç uyumuyor gündüz nasıl gecer bilmiyorum inş 10 000 adımı atabilirim ...

Kahvaltı sonrası biberiye mate çayı içtim..
Öğlen yoğurt , tavuklu salata , bir dilim çavdr ekmeği...
15 dk sonra yürüyüş yapacağım hedef 6 bin adım ...

Akşamda kalan 4 bini atarım...

5 km yürüdüm süperimmm şuan birazda twister yapacağım ... Sonra doğru mutfağı toplamaya . Eminim bu karışıklıkla yürümüş kadar kalori harcarım oradada. Telefonumla. Film izlediğin için . Adım sayamadım ama akşamda bir 4-5 km yürürüm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 50
Back
X