Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar yazacaklarım biraz uzun ama fikir vermeniz için bunları bilmeniz gerekiyor. Ben 10 yıllık evliyim eşimi severek evlendim fakat hayat bize çok adil davranmadı. Allahın benden uzak götürmesini dilediğim manyak bir kaynanam var bize ettiği eziyetleri yazsam aklınız çıkar heralde çünkü o bir yaratık. Eşimin çok iyi bir işi vardı fakat battı işte o tarihten itibaren hayat bize adil olmadı. Evlendikten 2 yıl sonra eşim batınca evde huzursuzluklar başladı üstüne kaynana denen yaratık zaten beni istemeyen biri olarak eziyetlerine başladı. Beni evden kovmalar oğlunu doldurup beni dövmesi bizi evimizden çıkartmaya çalışması evimize icraların gelmesi ve üstüne ayrılıklar 6 yılım boyle geçti neyse bu arada dünyalar güzeli oğlum vardıonun hatırına tekrar denemeye başladık oğlum 1,5 yaşında krşe başladı ve ben çalışmaya olaylar boşanma ile sonuçlanacakken mahkeme kapısından döndük oğlumuz için tekrar deneyecektik. bu süre zarfında eşim çalışmadı ve çalışamam dedi. neyse onu öyle kabul edip evimizi tekrar kurmaya çalıştım. tüm eşyalarımı yeni aldım oğlumu güzel bir okula yazdırdım borçlarımızın icralık olan kısımlarını ödedik. vs.vs. Ben çalışıyorum iyide bir işim var eşimde yaklaşık 6 aydır bir işe girdi şu anda şükür düzenimiz yerinde yaratık kaynanaylada görüşmüyoruz mecbur kalmadıkça Şimdi oğlum çok ciddi derecede kardeş istiyor. işte sorunum bu kardeş istemesi.. O yaşadığım kötü günleri unutamıyorum. Eşime karşı hep bir güvensizlik var. zaten oğluma bakamamıştım annelik yapamamıştım. Eğer hamile kalırsam işten ayrılmak zorunda kalırım çünkü özel şirket ve eşim bize bakarmı bilmiyorum. Eşime kalırsa bir problem yok olabilir. ama ben güvenmiyorum. Bu arada oğlumun anne nolur kardeşim olsun artık sende evde kal demesi yüreğimi parçalıyor.. Nolur bana bir akıl verin Şimdi ben ne yapayım... :sm_confused: