aynen öyle benimde çok ilgimi çekmişti:)
bu arada bornoz takımımızda aynı
bornoz takımı yumuşacık ya,çok hoşuma gitti valla herkese tavsiye ederim,özdilek bambu bornoz
evet canım yıkamak gerekiyor, bir tanıdığımız özdilekte tekstil mühendisi o da dedi.
ahh işte benimde böyle bi bilene ihtiyacım vardı canm hiç kullanmadan yıkıycaz dimi?
Canım çeyizlerin hayırlı olsun.Allah mutlu mesut sağlıcakla kullanmayı nasip etsin.
Bu arada bu bambu bornoz takımlarının pek iyi olduğunu düşünmüyorum.Evet haklısınız yumuşacık pamuk gibiler fakat bir yere takıldığında sökülüyor sonuna kadar.Ben daha bornoz takımı almadım ama Taç'ın bambu havlusunu aldım ve fikrim bu yönde.O nedenle de uzun yıllar kullanmak için normal bornoz takımı almayı düşünüyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum :44::44:
teşekkür ederim canımcım,amin inş.
bu arada bilmiyorum ki canım,Taç ı pek övmüyorlar zaten bornoz ve havluda.Ama Özdilekleri de daha kullanmadığımdan birşey söylemem doğru olmaz,sen içine sineni al en iyisi güselim.
Doğru diyorsun canım ben de içime sineni alayim.Şu anlık daha bulamadım ama inş olur
inşallah canım,özdilekte bambu olmayan çok güsel bornozlar vardı hatta annem onları daha çok beğenmişti ama ben bunu aldım,bi bak özdilekte istersen
Teşekkür ederim tatlım.Özdilekten alayim o zaman.İnşallah hoşuma giden bulurum.
Herşeyin çok şirin ve kullanışlı, sevdiceğinle güle güle kullan inşallah.. Ayrıca baharatlık takımına ayrıca bayıldım...En yakın zamanda da eminönü yolları görünüyor bana da :)
çeyizin için aldıkların çok güselllllll::))güle güle kullan canım nevresimlerin ne kadar hoş çok beğendim
sedoshum yeni topiğin hayırlı olsn tatlm güle gle kullan hepsini ne de çok seyin varmıs bölee
hepsini çok beğendm tatlm devamını bekliorz artk
Canım hepsi de çok güzel gülerek kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?