ssedoshh da çeyizlerini sersin madem :)

bunlarda haftasonu C&A dan aldığım cicilerim

Eklentiler

• $Fotoğraf1052.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf1051.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf1054.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf1053.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 68
Canım çeyizlerin hayırlı olsun.Allah mutlu mesut sağlıcakla kullanmayı nasip etsin.
Bu arada bu bambu bornoz takımlarının pek iyi olduğunu düşünmüyorum.Evet haklısınız yumuşacık pamuk gibiler fakat bir yere takıldığında sökülüyor sonuna kadar.Ben daha bornoz takımı almadım ama Taç'ın bambu havlusunu aldım ve fikrim bu yönde.O nedenle de uzun yıllar kullanmak için normal bornoz takımı almayı düşünüyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum :44::44:

teşekkür ederim canımcım,amin inş.
bu arada bilmiyorum ki canım,Taç ı pek övmüyorlar zaten bornoz ve havluda.Ama Özdilekleri de daha kullanmadığımdan birşey söylemem doğru olmaz,sen içine sineni al en iyisi güselim.

Doğru diyorsun canım ben de içime sineni alayim.Şu anlık daha bulamadım ama inş olur

Herşeyin çok şirin ve kullanışlı, sevdiceğinle güle güle kullan inşallah.. Ayrıca baharatlık takımına ayrıca bayıldım...En yakın zamanda da eminönü yolları görünüyor bana da :)

çeyizin için aldıkların çok güselllllll::))güle güle kullan canım nevresimlerin ne kadar hoş çok beğendim

sedoshum yeni topiğin hayırlı olsn tatlm güle gle kullan hepsini ne de çok seyin varmıs bölee
hepsini çok beğendm tatlm devamını bekliorz artk

sedoshum yeni topiğin hayırlı olsn tatlm güle gle kullan hepsini ne de çok seyin varmıs bölee
hepsini çok beğendm tatlm devamını bekliorz artk
çok sağol canım benim aslında daha neler nelerim var ama çoğu çok uzun süre önce alındığından hatırlamıyorum modellerini falan,özellikle yemek takımım,kahvaltı takımım,çatal-bıçak takımım ve tencerelerim..sadece markalarını hatırlıyorum ve aşağı yukarı nasıl bişey olduklarını

Canım hepsi de çok güzel gülerek kullan

çağlacım teşekkür ederim sağolasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…