ssedoshh da çeyizlerini sersin madem :)

güle güle kullan sedoshcum herşeyin çok cici bende bu ay ütü alıcam ve senin ütünden almayı düşünüyodum görüntüsü ve philips kalitesi hoşuma gitti sende araştırarak aldıysan kullanan tanıdığın falan varsa nasıl memnunlarmı

güzel günlerde kullan canımm bende ikea bardaklarından istiyorum ama yakınımda ikea yokkk

teşekkür ederim canımcım,benim aldığım yerde philips azur yoktu,adama direkt onu sordum çünküadam dedi ki çok sattığım bir model var ve aynı azur kalitesinde,görebilir miyim dedim,gösterdi tabanı bayağı iyi,delikleri bol ve görüntüsü çok hoş.bi pembesi bir de benim aldığım yeşilinden var.eve gelip yorumları okuyunca da güsel şeyler gördüm hatta yabancı sitede bile övmüşler.bakalım ben daha kulanmadım ama kısmet inş.güsel çıkar.

güzel günlerde kullan canımm bende ikea bardaklarından istiyorum ama yakınımda ikea yokkk

teşekkür ederim gönülcüm,ikea online satış başlatacakmış,istersen sitesinden takip edebilirsin.

cnm benim hepsi harika güle güle kullanmak nasip olsun kocişinle

cnm bennm güle güle kullan hepsini. istanbul nevresim takımının kız kuleli olanı var bendede.

öbür topiktede belirittiğim gibi senin blenderin aynısından alıcam bende

zevklerimiz uyuşuyor seninle

cnm benim hepsi harika güle güle kullanmak nasip olsun kocişinle
amin canım benim inş.o günler hemen gelsin hayırlısıyla
cnm bennm güle güle kullan hepsini. istanbul nevresim takımının kız kuleli olanı var bendede.

öbür topiktede belirittiğim gibi senin blenderin aynısından alıcam bende

zevklerimiz uyuşuyor seninle
teşekkür ederim tatlım..kız kulelisi nasıl merak ettimsenin topicinde var mıydı belki ondan da alırım canım

ya ben o baharat takımına bayıldım resmen Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım

Allah sevdiğinle kullanabilmeni nasip etsin..
Güle güle kullan cnm nevresim takımların da çok cici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…