http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=258754&stc=1&thumb=1&d=1316358179
Linkteki blenderın braunun hamur yoğurma ataçmanlısı mı canım? Bende ondan düşünüyorum ama mesela kremşanti filan çırpılmaz sanırım onda gece aklıma bu takıldı ya :44:
Güle güle kullanın. Bu arada İkea'dan hemen hemen aynı şeyleri almışız.
teşekkür ederim canımcım,benim aldığım yerde philips azur yoktu,adama direkt onu sordum çünkügüle güle kullan sedoshcum herşeyin çok cici bende bu ay ütü alıcam ve senin ütünden almayı düşünüyodum görüntüsü ve philips kalitesi hoşuma gitti sende araştırarak aldıysan kullanan tanıdığın falan varsa nasıl memnunlarmı
güzel günlerde kullan canımmbende ikea bardaklarından istiyorum ama yakınımda ikea yokkk
teşekkür ederim canımcım,benim aldığım yerde philips azur yoktu,adama direkt onu sordum çünküadam dedi ki çok sattığım bir model var ve aynı azur kalitesinde,görebilir miyim dedim,gösterdi tabanı bayağı iyi,delikleri bol ve görüntüsü çok hoş.bi pembesi bir de benim aldığım yeşilinden var.eve gelip yorumları okuyunca da güsel şeyler gördüm hatta yabancı sitede bile övmüşler.bakalım ben daha kulanmadım ama kısmet inş.güsel çıkar.
sağol canım bende yeşilini alcam inşallah nekadara almıştın bide canım hatırlıyomusun
amin canım benim inş.o günler hemen gelsin hayırlısıylacnm benim hepsi harika güle güle kullanmak nasip olsun kocişinle
teşekkür ederim tatlım..kız kulelisi nasıl merak ettimsenin topicinde var mıydı belki ondan da alırım canımcnm bennm güle güle kullan hepsini. istanbul nevresim takımının kız kuleli olanı var bendede.
öbür topiktede belirittiğim gibi senin blenderin aynısından alıcam bende
zevklerimiz uyuşuyor seninle
canım ya elektirk süpürgemle ikisini aynı anda almıştım,net hatırlamıyorum süpürgeyi 220ye aldım da sanırım ütü de 150-200 gibi bişidi net hatırlamıyorum ama o ara olması lazımteşekkür ederim canımcım,benim aldığım yerde philips azur yoktu,adama direkt onu sordum çünküadam dedi ki çok sattığım bir model var ve aynı azur kalitesinde,görebilir miyim dedim,gösterdi tabanı bayağı iyi,delikleri bol ve görüntüsü çok hoş.bi pembesi bir de benim aldığım yeşilinden var.eve gelip yorumları okuyunca da güsel şeyler gördüm hatta yabancı sitede bile övmüşler.bakalım ben daha kulanmadım ama kısmet inş.güsel çıkar.
sağol canım bende yeşilini alcam inşallah nekadara almıştın bide canım hatırlıyomusun
Herşeyin çok güzel canım güle güle kullan. İstanbullu nevresim takımına bayıldım
çok teşekkür ederim canım
yeni cicilerin çok güzelmiş tatlımm hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?