Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

tekrardan çok begendim herşeyini soğan sarımsak kabı çok ilgimi çekti ben daha hiç görmemiştim nerden aldığını sorabilirmiyim
bu arada senin herşeyin tamam gibi düğün ne zaman kısmetse sedoşcum

teşekkür ederim canım...soğan sarımsak kaplarını Kiler Marketleri var ya ordan aldım,ama Migroslarda da gördüm canım..
rengi belli olmadığından banyo takımlarım dışında herşey tamam Allah'a şükür..Allah'ın izniyle askerim Ocak'ta gelince tam düğün tarihi belli olacak ama büyük ihtimal 15 Temmuz'da düğün canımcım...

allahım burda herkesinki askerde kaç aylık gitti nerde hadi allah kavuştursun benimde askerde daha yeni gitti 2 ay oldu

allahım burda herkesinki askerde kaç aylık gitti nerde hadi allah kavuştursun benimde askerde daha yeni gitti 2 ay oldu

kısa dönem Erzincan'da canım,13 Ağustos'ta gitti,17 Ocak'ta tezkere alacak nasipse...Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun sevdiceklerimize inşallah...Sağlık sıhhatle gelsinler inşallah...

kısa dönem Erzincan'da canım,13 Ağustos'ta gitti,17 Ocak'ta tezkere alacak nasipse...Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun sevdiceklerimize inşallah...Sağlık sıhhatle gelsinler inşallah...

amin allahım inş hayırlısıyla geri gelsinler de kavuşalım artık:26:

Balımmmm çok güsel her şeyin aşklaaa huzurlaaa kullan tatlım tepsine bayıldımmm

yerim senin o cicilerini
misafirlikte heeeepsini tek tek inceliyicem

Flakes Kaselerini seveyim senin bennnnnnn hepside çok çok güzel cnm benim gulerek kullan

Canım ben senin çeyizlerine daha önce bakmamışım gerçekten her şeyin çok güzel :)) Kocişinle hayırlı günlerde, mutlu günlerde kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…