Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

Hepsi çokkk güzel canım yaa braun blendrından bende almak istiyorum şuan alıcaklar listemde ben daha mutfak incik boncuguna başlamadım en sona bıraktım Seninkiler bitiş bile güle güle kullanın sevdiceğinle birlite bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu bi şekilde

sağol canım benim,amin inşallah
inşallah sen de tamamlarsın eksiklerini hayırlısıyla...

merhaba tatlımm tek tek baktım hepsinee o kadar güzeller kii Allah hepsini sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsinnn anahtarlıktan bende alıcam harikaa onlarr dimii

merhaba tatlımm tek tek baktım hepsinee o kadar güzeller kii Allah hepsini sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsinnn anahtarlıktan bende alıcam harikaa onlarr dimii

merhabalar canım....
çok teşekkür ederim tatlım.amin inşallah,çok mutlu oldum güsel dileklerinle...
al güselim anahtarlıklardan sende,bugün aşkucuma gösterdim netten resmini,çünkü askerde.bayıldı bayıldı...hayırlısıyla kullanmayı da nasip etsin Rabbim inşallah...

sedossss gezerken senın sayfana denk geldım bılmıyodum bak tek tek baktım aldıklarına kızım nevresımler falan benımkılerın aynısı yaaa:))) senın ceyız bıtmıs zaten bende senın ceyızını ıncelerken suyum eksk buyum eksık dıye not cıkardım canım hepsı cok cok guzel allah guzel guzel kullanmayı nasıp etsın ınsalllahhh

ay çok sevindim kuzum ya..zevklerimiz aynı demek ki...zaten blender setimizin aynı olmasından belli oluyordu
bitti çeyizim Allah'ın izniyle canım, 2 tura döndüm darısı senin başına tatlımmm...
güsel dileklerin için de teşekkür ederim kuzuuum,inşallah hepimiz güle güle hayırlısıyla kullanırız çeyizciklerimizi...

Herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah...İstanbullu nevresim takımını nerden aldın acaba bende istiyorum ama bulamadım

Herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah...İstanbullu nevresim takımını nerden aldın acaba bende istiyorum ama bulamadım

teşekkür ederim tatlım
canım o nevresimi markafoniden almıştım,şu anda satıştaydı hatta hatırladığım kadarıyla bir bak istersen...

cnm senin beğendiğin bendeki siyah saplı kadehler vardı ya su an markafonide gürallar markasınınki indrmde 6lısı 19tl fln bi bak istersen gayet hoş su bardağıda 6lı 9lira

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…