evet birisi kaşıklı ama ben ona kepçelerimi,spatulalarımı,servislikleri falan koyacağım nasipse.. diğerleri peçetelik ve kağıt havlu tutacağı canım benim...
Hepsi çokkk güzel canım yaa braun blendrından bende almak istiyorum şuan alıcaklar listemde ben daha mutfak incik boncuguna başlamadım en sona bıraktımSeninkiler bitiş bile güle güle kullanın sevdiceğinle birlite bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu bi şekilde
maşallah canımmmnazar değmesinnnn hepsi çook güzell
Markafoni'den kocişimle bana aldığım anahtarlıklar,inş. Rabbim hayırlısıyla kullanmayı,ev anahtarlarımızı takmayı da nasip eder...
Eki Görüntüle 289995
bende istiyorumm bunlardann..
Aminn Canım Rabbim inşaAllah hayırlısıyla bir ömür mutlu meust yaşamayı nasip eder cümlemize..
merhaba tatlımm tek tek baktım hepsinee o kadar güzeller kii Allah hepsini sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsinnnanahtarlıktan bende alıcam harikaa onlarr dimii
sedossss gezerken senın sayfana denk geldım bılmıyodum bak tek tek baktım aldıklarına kızım nevresımler falan benımkılerın aynısı yaaa:))) senın ceyız bıtmıs zaten bende senın ceyızını ıncelerken suyum eksk buyum eksık dıye not cıkardım canım hepsı cok cok guzel allah guzel guzel kullanmayı nasıp etsın ınsalllahhh
Herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah...İstanbullu nevresim takımını nerden aldın acaba bende istiyorum ama bulamadım
cnm senin beğendiğin bendeki siyah saplı kadehler vardı ya su an markafonide gürallar markasınınki indrmde 6lısı 19tl fln bi bak istersen gayet hoş su bardağıda 6lı 9lira
sağolasın nilim gördüm dün ben onları da kırık falan gelir diye netten pek kırılcak şeyleri almıyorum,geri göndermeye uğraşamam diye
teşekkür ederim kuzum yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?