ßeßeğim ßeni yine bıraktı.. :(

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
36
Arkadaşlar dün ikinci kez düşük yaptım senağlama çok kötüyüm çok kanamam oldu senağlama çok sancı çektim sanki doğum yaptım yaa senağlama canım çok acıoo 1 yıl öncede düşük yapmıştım :( bu sefer kendime çok dikkat ettim ama yinede Allah bana onu nasip etmedi.. senağlama herşeyde vardır bir hayır Rabbim beterinden saklasın :( psikolojik değil ama beden olarak çok yıprandım senağlama ama yapcak hiç bişey yok tek bişey demek istiyorum

ßeßeğim sen ßeni ßırakmış olsanda ßen seni çok seviyorum senağlama

canım cok üzüldüm
rabbim en kısa zamanda tekrar bebişini gönderir insallah
cok gecmiş olsun

canım benim..:teselli:
çok geçmiş olsun öncelikle..Allahım sana en sağlıklısını en hayırlısını en kısa zamanda nasip eder inşallah:Saruboceq:
kan pıhtılaşmasını aklıma getirdi 2 düşüğünün olması canım.bu konuda bir tahlil iste doktorundan.

arkadaşım çok geçmiş olsun ve başın sağ olsun üzülme rabbim sana gene tattırır o duyguyu
birgün alacaksın bebişini ve bırakmayacak seni
inan çok üzüldüm
herşeyin başı sağlık olsun kendine iyi bak 2 melegin cennet bahcelerinde seni beklemekte
daha gençsin nice bebelerin olacak üzme kendini
kıracak sözler yazdımsa kusura bakma

Arkadaşlar dün ikinci kez düşük yaptım senağlama çok kötüyüm çok kanamam oldu senağlama çok sancı çektim sanki doğum yaptım yaa senağlama canım çok acıoo 1 yıl öncede düşük yapmıştım :( bu sefer kendime çok dikkat ettim ama yinede Allah bana onu nasip etmedi.. senağlama herşeyde vardır bir hayır Rabbim beterinden saklasın :( psikolojik değil ama beden olarak çok yıprandım senağlama ama yapcak hiç bişey yok tek bişey demek istiyorum

çok gecmıs olsun canım,kesınlıkle ılk fırsatta tahlıllerını yaptır sorun neymıs bakılsın,inş en yakın zamanda tekrar hamıle kalırsın canım ve inş Allahım bı daha bu acıyı yasatmaz sana:Saruboceq:

cnm bnm inan ki çok üüzldüm
ama herşeyde vardır bi hayır
inşallah olur
inşallah bu acıların biter cnm bnm

çok büyük geçmiş olsun.. ınşallah bu son olacak sen içini ferah tut..Herşeyde bir hayır vardır..Allah bidaha yaşatmasn

çok geçmiş olsun canım benim çok üzücü bir durum anlıyorum.inancını yitirme.rabbim sanada ve isteyen tüm herkese anne olmayı nasip etsin arkadaşım.

Çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
Dilerim birdaha bu acıyı yaşamazsın çok ama çok zor rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin sağlıklı bebekler nasip etsin..:Saruboceq:

geçmiş olsun canım üzülme rabbim sana hayırlı sağlıklı ahlaklı bir evlat nasip etsin hayırlısı böyleymiş demekki

canım geçmiş olsun
Rabbim bi daha yaşatmasın böğle bi acıyı.sabırlar diliyorummm:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun bu yaşadığın acı son olur ve en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah.

çok geçmiş olsun arkadaşım....en kısa zamanda toparlanırsın inşallah....yaradandan gelen herşeyde vardır bir hayr....rabbim sana uzun ömürlü sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...

çok geçmiş olsun canım inşallah bu acıyı tekrar yaşamazsın allah sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin

Back
X