ßeßeğim ßeni yine bıraktı.. :(

slm arkadaslar cok gecmis olsun kleopatra bende senle ayni kaderi paylasiyorum bende iki dusuk yasadim cok zor biliyorumm bebgin gidiyor ama sen hic birsey yapamiyorsun dusuk dogumdan da zormus allahim bi daha yastmasin allah canimiza saglik versin yine hamilde kaliriz vardir mevlamin bir bildigi ben ilk adetimi beklyiorum adetten sonra doktor kontroluyle hamile kalmayi deniycem insallah hakkimizdan hayirlisi olur canim uzulmemeye calis zor ama yyapacak basakbirsey yok canin sagolsun yine hamile kalirsin

mrh öncelikle geçmiş olsun senin ne yaşadığını inan ne hissetiğini çok iyi anlıyorum 2011 yıllında 2 defa hamile kaldım 1. gelişmediği için kaybettim 2. kalbi durudu şuanda 5,5 haftalık geceyim

pazartesi doktora gittim kese oluşmuş ama henüz bebeği görmemiz için erken dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ama öğle korkuyorum ki canımdan can gidiyor ya bu seferde olmazsa die

bazen geceleri rüyalar görüyorum her gece yatarken yalvarıyorum allahıma canım çok acıyor ya bunada birşey olursa die doktor daha bakar bakmaz herşeye hazırlıklı olmama mı bazı bebeklerin anne karnında

gelişmediğini falan söyledi o kadar rahattı ki dilerim rabbimden anne olmak isteyen her kadına bu duyguyu tatırır ben ağlaya ağlaya istiyorum bebeğimi dilerim rabbimde göz yaşlarımı görür ve onu bana nasip

eder suanda dolik asit ve coraspirin kullanıyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun bebeğimin gelişmesi için neler yapmama gerekiyor ne olur yardımcı olun bana

Back