Staj yaptığım yerdeki tuhaf çocuk

gokleragliyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
4
2
36
32
3 haftadır bir yerde staj yapıyorum. Orada benimle birlikte stajyer başka bi çocuk var, yaşı 18 benimse 26. Yeni olduğum için fazla sıcak davranamadım kimseye ve mesafeliydim de ve bunun onu korkuttuğunu düşünüyorum. Bazen birlikte çalışmak zorunda olduğumuz için konuşmaya çalışıyorum ama bana karşı aşırı çekingen, gözlerimin içine dahi bakamıyor ve konuşurken kekeliyor bazen. Bir soru sorduğum zaman cevabı genelde “bilmiyorum” oluyor en basit soruda bile. Normalde kekelemiyor. Bi kere beni uzaktan baya baya izlediğini gördüm ama biraz şakalaşınca kaçıyor hemen.
Yediğim yemeye bakıyor ben ona bakınca kafasını geri çeviriyor hemen. Aşırı hassas sanki. Başka karşı cins çalışanlarla konuşunca hemen gelip bakıyor.
Bu nedir? Ona karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim ki bana karşı normal olsun ?
Galiba biraz egosunu ezdim fark etmeden ama emin değilim...
Lütfen sorumu cevaplayın..

sizden hoşlanmış o yüzden heyecandan eli ayağına dolaşıyor garibanın :) yaşınızın 26 olduğundan haberdar mı yani minyon tipli küçük mü gösteriyorsunuz. sonuçta ablası sayılırsınız yani.

daha 18 yasinda ilk is tecrubesidir belki,
size nasil yaklasacagini bilememis olabilir.
sizin bir sey yapmaniza gerek yok,
zaman verin.

Hiç tanımadığınız, kısıtlı bir süre bir arada bulunacağınız ve muhtemelen bir daha da görmeyeceğiniz bir çocuğa diğer insanlardan farklı bir tutum sergilemenize gerek yok. Küçük diye laubali, ezici olmayın yeter, saygılı, seviyeli olun. Fazla samimiyet de , sıcaklık da, muhabbet kurmaya çalışmak da yanlış bana göre... İş yeri neticede. O da profesyonel olmayı, her insanın onun huyuna suyuna gitmeyeceğini öğrenip, zamanla pişer, açılır. Kendi haline bırakın.

bana da sizden hoşlanıyor mu gibi bir his uyandırdı
hani olurmuş ya kendinden olgun kadından hoşlanma zamanları :D

konuşurken canım cicim ablacım vs tarzı konuşuyor musunuz?

bana da sizden hoşlanıyor mu gibi bir his uyandırdı
hani olurmuş ya kendinden olgun kadından hoşlanma zamanları :KK70:

konuşurken canım cicim ablacım vs tarzı konuşuyor musunuz?

Yok, bir kere bana yardımcı oldu bende sırtına vurup “aslan parçası” dedim. Abla gibi yaklaşmaya çalıştım iyice zoruna gitti sanki.
Bi kere yemek yerken baktığını gördüm sonra ne yemek yediğimi söyledim, kızardı ve önündeki yemeyi bile yiyemedi. Vicdan yaptım daha sonra.
Yani nasıl bi tutum sergileyeceğimi bilemiyorum.. Galiba bende yeni olduğum için biraz sert bir izlenim verdim herkese. :/

Sizin yazdıklarınızı okuyan biri sizin asıl sorunuzun " bu çocuk benden hoşlanıyor mu" olduğunu düşünür( ben öyle düşündüm açıkçası) . Sizin onu ezdiğinize dair tek ifade yok.

Evet hoşlanıyorsa böyle çekingen birine nasıl bir tavır takınmalıyım. Sonuçta birlikte çalışıyoruz ve çok zor bir kişilik.

sizden hoşlanmış o yüzden heyecandan eli ayağına dolaşıyor garibanın :) yaşınızın 26 olduğundan haberdar mı yani minyon tipli küçük mü gösteriyorsunuz. sonuçta ablası sayılırsınız yani.

Yok tam tersi yapılıyımdır ama yüzümden dolayı daha küçük olduğumu söylerler. 20 felan genelde

18 yaş erkek için pek olgun bir yaş değil
Sizden etkilenmiş gibi geldi bana
Erkekler geç olgunlaşır
Şuan o delikanlının kafasında deli çağları var
Sevgilim olsun gezelim tozalim vs

Ben böyle hissettim durumu

Önünüze bakın
İlgilenmeyinn zaten yaşı küçük

Unutur gider :))

Yok, bir kere bana yardımcı oldu bende sırtına vurup “aslan parçası” dedim. Abla gibi yaklaşmaya çalıştım iyice zoruna gitti sanki.
:/
aslan parçası mı hahaha ay alemsiniz :KK70:
yani normal davranın farklı değil herkese nasılsa öyle. ablalı gibi de değil. sizli bizli olsun. :)

Back
X