- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Dünden beri arayip henuz bulanmadiysa vahsetül üzgün.Yarına inş.dünden beri staj yeri arıyorum sadece 1 yer aradı beni onlar da 4.sınıf olmamı istediler
Dünden beri mi? Aman tanrım! Yaz stajı için biraz erken bir tarih değil mi?Benim acilen sektörde tecrübe amaçlı staj yapmam lazım ama hiçbir yer bulamıyorum.
sınıftaki herkes kurumsal yerlere girmiş gayet güzel mühebdislik stajı yapıyorlar.
dünden beri staj yeri arıyorum sadece 1 yer aradı beni onlar da 4.sınıf olmamı istediler.
ne yapayım ben chat
konu vanessa olunca hemen kelimeler erkeğe evriliyor yaYaz stajı için biraz erkek bir tarih değil mi?
Hahahah otomatik düzeltme bile üyeye görekonu vanessa olunca hemen kelimeler erkeğe evriliyor ya
ergen jargonu iste su oyun oynayip yayin yapanlar konusurken chat diye hitap ediyorlar onu izleyenlere. burayi twitchle karistiriyor.Chat ne ablacım?
Yaşlandim deseneergen jargonu iste su oyun oynayip yayin yapanlar konusurken chat diye hitap ediyorlar onu izleyenlere. burayi twitchle karistiriyor.
parkta sevgilimle öpüşmek sapıklık mı sayılıyor? sanki adama zorla sahip olmuşum gibiherkes staj yeri ararken sen parklarda sapiklik yapma pesine dusmeseydin madem.
ayrica muhendislik ogtencisi zaten staj yapacagi zaman okulda hocalarina staj belgelerini teslim etmesi gerekir once, hocalarin uygun buldugu bir yere baslar, coguna da hocasi referans olur. butun donem yattin mi?
Twitch sandı zaaar burayıChat ne ablacım?
ayrıca evet gitmedim konferans falan yapıldı staj yeriyle alakalı gerekli bilgilerin verildiği birtakım eğitimlerdi.
şu an başımda hoca falan olmadan random şekilde arıyorum.
Ama hepiniz biliyorsunuz bunu ben neden bilmiyorumTwitch sandı zaaar burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?