Staj Yeri Bulamıyorum

Kariyet.net Böhringer Ingelheim stajyer ilânları gördüm sanki. İlaç sanayide bu şirket, ben staj yaptım bu şirkette. Başvur. Almancan varsa avantaj.

Turkiye de yaz stajlari icin basvuru her okul icin bahar doneminin basidir. Subat tatili biter donem baslar staj icin danismaninla gorusmeye baslarsin. Mart sonu itibari ile yaz staj yerin genellikle bellidir. Birkac yere basvurduysan secim yaparsin sadece hepsinden onay geldiyse. Donem finalleri bitince de sonra ki pazartesi staj baslar. Mart bitmis nisan bitmis mayis bitmis haziran gelmis stajyerlerin en gec baslayani 20 haziranda calismaya baslamis temmuz gelmis kadin diyor ki dun başvurdum bulamadim napayim. Ee ne denir ki buna? Ve hatta birisi demis ki yapilmadi mi bu gorusmeler okulunuz da diye, gorusmelere gitme geregi duymadim ki demis seminerlere katilmamis vs vs.

Hayat yaptigin secimlerin sonucudur, circir bocegi misali yazin saz calip sarki soylediysen kisin ac kalinca aglamayacaksin.. adabinla acliktan oleceksin..

Bu ara okuduğum en güzel yorumdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…