- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ben sanki opusmedin de cocuk parkinda sevgilinin penisini elledigini kendi goguslerini de zorla ona ellettigini okudum diye hatirliyorum ama tabi sen daha dogrusunu biliyorsundur vanessacim.parkta sevgilimle öpüşmek sapıklık mı sayılıyor? sanki adama zorla sahip olmuşum gibi
ayrıca evet gitmedim konferans falan yapıldı staj yeriyle alakalı gerekli bilgilerin verildiği birtakım eğitimlerdi.
şu an başımda hoca falan olmadan random şekilde arıyorum.
Biz fazla yaşlı mı kaldık buraya ne oldu? KajdjsjsjsAma hepiniz biliyorsunuz bunu ben neden bilmiyorum
Ciddi misin? :///ben sanki opusmedin de cocuk parkinda sevgilinin penisini elledigini kendi goguslerini de zorla ona ellettigini okudum diye hatirliyorum ama tabi sen daha dogrusunu biliyorsundur vanessacim.
maalesef evet jdkdhdjdCiddi misin? :///
Youtube gibi bir yayın platformu canım. Youtuberlar nasıl video çekip yüklüyor, Twitch'te de canlı yayın yapıyorlar. Canlı yayınlara abone olmak ücretli, bir de bağış yapılıyor. Öyle kazanç sağlıyorlar. Bu Twitch yayıncıları da yayında izleyenlerle sohbet ediyorlar chat ekranından. Chat diye hitap ediyorlar hatta. Esprisi bu yani balım.Ama hepiniz biliyorsunuz bunu ben neden bilmiyorum
+1. Mühendis değilim hatta alakam yok ama senin staj yapma zorunluluğun varsa ve son dakikaya bırakırsan böyle olur tabii. Ne diyelim biz şimdi ?ben sanki opusmedin de cocuk parkinda sevgilinin penisini elledigini kendi goguslerini de zorla ona ellettigini okudum diye hatirliyorum ama tabi sen daha dogrusunu biliyorsundur vanessacim.
iste gidecektin. muhendis olacaksan oyle random staj yapman sana hicbir fayda saglamayacak. basinda hoca olmadan da zor bulursun zaten adi olan bir okulun yok. zaten herkes muhendislikten mezun olur, senin gibi akli fikri baska yerde olanlar issiz gezer sonra puani yeterse polis falan olur, gercekten muhendis olmaya hevesi olanlar da hocalarin kapisini asindirir yardimci olsunlar diye. hic hic uzulme yani.
yine de bir tavsiyede bulunayim kendine linkedin hesabi acip start-up tarzi yerlere basvur. hem online staj yapabilirsin hem de cabuk donus alirsin. su saatten sonra kurumsal bir yer icin belgelerini bile yetistiremezsin.
Şuna yardım falan etmeyin ya öyle sinir oluyorum ki bu kafayla okusa ne okumasa ne allı fikri erkeklerde sadeceben sanki opusmedin de cocuk parkinda sevgilinin penisini elledigini kendi goguslerini de zorla ona ellettigini okudum diye hatirliyorum ama tabi sen daha dogrusunu biliyorsundur vanessacim.
iste gidecektin. muhendis olacaksan oyle random staj yapman sana hicbir fayda saglamayacak. basinda hoca olmadan da zor bulursun zaten adi olan bir okulun yok. zaten herkes muhendislikten mezun olur, senin gibi akli fikri baska yerde olanlar issiz gezer sonra puani yeterse polis falan olur, gercekten muhendis olmaya hevesi olanlar da hocalarin kapisini asindirir yardimci olsunlar diye. hic hic uzulme yani.
yine de bir tavsiyede bulunayim kendine linkedin hesabi acip start-up tarzi yerlere basvur. hem online staj yapabilirsin hem de cabuk donus alirsin. su saatten sonra kurumsal bir yer icin belgelerini bile yetistiremezsin.
parkta sevgilimle öpüşmek sapıklık mı sayılıyor? sanki adama zorla sahip olmuşum gibi
ayrıca evet gitmedim konferans falan yapıldı staj yeriyle alakalı gerekli bilgilerin verildiği birtakım eğitimlerdi.
şu an başımda hoca falan olmadan random şekilde arıyorum.
Sadece öpüşmemişsin ki, adam tamam dese yere yatıracakmışsın adamı.bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Twitch i biliyorum hatta orda olanlara şok olmuştum insanlar bunlara neden para atıyorlar diyeYoutube gibi bir yayın platformu canım. Youtuberlar nasıl video çekip yüklüyor, Twitch'te de canlı yayın yapıyorlar. Canlı yayınlara abone olmak ücretli, bir de bağış yapılıyor. Öyle kazanç sağlıyorlar. Bu Twitch yayıncıları da yayında izleyenlerle sohbet ediyorlar chat ekranından. Chat diye hitap ediyorlar hatta. Esprisi bu yani balım.
Bende bilmiyorum reyiz durAma hepiniz biliyorsunuz bunu ben neden bilmiyorum
okumadığımda ekmeğimi sen mi vereceksinŞuna yardım falan etmeyin ya öyle sinir oluyorum ki bu kafayla okusa ne okumasa ne allı fikri erkeklerde sadece
hajahajaahajahhahaah kahkaha attim abla senin oglanlar da twitch izliyosa evde de soyle napiyosunuz chat falan diye emin ol cok sasirirlar ahahahahahatı alan üsküdarı geçmiş be chat.
Bibi hanım saç renginizi nasıl tutturdunuz çok tatlı bir renk tonuYaşlandim deseneiyi ki yaşlanmışım vanessa park köşelerinde birşeyleri kurcalicana staj yeri arasaydın
Yaz dizisi tadındaOooo okul dışı aşklar seni bekliyor desene
Sen ancak ünlü birinin yanın da staj yapabilirsin
Düşünsene patronun oğlu altında son.model arabasıyla babasını ziyarete geliyor
Vuuu Bayb Bayb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?