- 20 Ocak 2015
- 56
- 10
- 288
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
-
burada farklı eğitimler vereceklermiş
burada kalmak istiyorum, size ayıp etmiş olur muyum, olacaksam kalmayacağım de
ama biran önce söyle ki karşı taraf iyice beklentiye girip boş çıkmasın
Okula sordum, basladigimiz yerde devam etmek zorundaymisiz desen ? Veya benzeri bir sey?
Öyle soylemeyi düşündüm fakat adam belki biliyodur öyle bir şey olmadığını diye düşündüm.
Eğer sürekli yanında stajyer çalıştıran birisi ise onu söylemeyin çünkü stajyerler staj yaptıkları yeri değiştirme hakkına sahiptir bunuda birçok işveren bilir.Öyle soylemeyi düşündüm fakat adam belki biliyodur öyle bir şey olmadığını diye düşündüm.
Eğer sürekli yanında stajyer çalıştıran birisi ise onu söylemeyin çünkü stajyerler staj yaptıkları yeri değiştirme hakkına sahiptir bunuda birçok işveren bilir.
Açık açık söyleyeceksiniz ben yerimi değiştirmekten vazgeçtim diye,lise demi okuyorsun?Staj yaptığın yerde not veriyor öğrendin mi kaç verdiği.Aynen, haklısınız ama inandırıcı bir bahane bulmam lazım
Eğer sürekli yanında stajyer çalıştıran birisi ise onu söylemeyin çünkü stajyerler staj yaptıkları yeri değiştirme hakkına sahiptir bunuda birçok işveren bilir.
Evet lisedeyim. Staj yerimden notum verildi zaten.Açık açık söyleyeceksiniz ben yerimi değiştirmekten vazgeçtim diye,lise demi okuyorsun?Staj yaptığın yerde not veriyor öğrendin mi kaç verdiği.
Nasıl yani ?Bastan baslamak istemedigini soylesen...
Açık açık söyleyeceksin canım,başka oluru yok,staj defterinide doldurmaya başladın mı eğer başlmadıysan doldur canım o bile bir sürü zaman alıyor.Evet lisedeyim. Staj yerimden notum verildi zaten.
Ya ama şimdi sözümden dönmüş gibi olucam bir de karşı karşıya gelince bilemedim yani biraz değişik bir insan yaAçık açık söyleyeceksin canım,başka oluru yok,staj defterinide doldurmaya başladın mı eğer başlmadıysan doldur canım o bile bir sürü zaman alıyor.
Kardeşimde 2014 mezun oldu oda meslek lisesi idi staj defteri doldular,ve staj defterinede not verildi.Ya ama şimdi sözümden dönmüş gibi olucam bir de karşı karşıya gelince bilemedim yani biraz değişik bir insan ya
Benim staj defteri doldurmama gerek yok yani bizim okul gerek yok dedi öyle bir şeye.
Evet öyle okuldan okula değişiyor.Kardeşimde 2014 mezun oldu oda meslek lisesi idi staj defteri doldular,ve staj defterinede not verildi.
Ama öyle bir şey yok ya işte bunu da herkes biliyor sonuç olarak yani pek etkili bir bahane olmaz.buradan ayrılırsam stajım yanarmış okulun kararı buymuş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?