Stalk Hastalığım

Stalk cogumuzun yaptigi bir sey aslinda ama her wc ye gittiginizde yapmaniz cok ileri asama.Böyle yaparak bence karsi tarafin da enerjisini yükseltirsiniz.Hic deger bile vermeyin ,bakmayin.Sonucta sizi secmis .gecmis tozdur,boşverin artik
Valla doğru , niye bakıyorum ki?
O patates için harcadığım Megabaytlara yazık!

Bende benimkinin eski sevgilisine bakarım ara sıra ama hergün kalkınca ilk işim o olmuyor tabiki.
Takip etmek istemiyorsanız sosyal medya kullnmayın bir süre.

Kızlar cidden teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)

İlk konumdu, bende yeterli cevabı aldığımı düşünüyorum teşekkürler :)

Bence patates de beni sinir etmek için yapıyor bende ağına düşüyorum. Bingo!

Onun ne yaptığı, ne dediği önemli değil.. Önemli olan senin ne istediğin.. Sen istediğini almışsın.. Gerisi hikaye canım..
Önceden ben de çok takıyordum.. Ona göre mi yaşayacağım, ne yapacağımıza o mu karar verecek diye.. Çocuk olduğu için arada.. Oraya gitmeyin bunu yapmayın emir veriyordu.. Sonra o ne derse desin biz eşim, ben ve oğlu ne yapmaktan mutlu oluyorsak onu yaptık.. O söylediğiyle kalıyor, biz eğlenmemize bakıyoruz :) Yani ben sinir olacağıma o sinir olsun :)

Bir sorun varmış ki ayrılmışlar ve sonrasında sizinle evlenmiş eşiniz.
Hadi eski sevgili filan olsa tam yaşanmamıştır, mesela severek ayrılır, içinde ukde kalır bir anlamda huzursuz olursunuz anlaşılır da, onlar evlenip ayrılmışlar.
Endişeniz yersiz, eşinizde o kişiye karşı bir durumlar yoksa.

Üzüldüm tanımadığınız bir cümle dahi kurup konuşmadığınız biri için feyk hesap açıyorsunuz üstüne kadına patates diyorsunuz. Bu kadar aşağılıyorsanız zahmete girmeyin. Zor işler stalk işleri...

Niye patates , ben bunu merak ettim vallahi :)
Kilolu diye dusundum ben yoksa lahana derdi bence👀

Buarada konu sahibi kocana guvenmiyorsan haklisin, ana guveniyosan ne gerek var gerilmeye? Ha ben olsam senin kocana guvenmezdim-ki ben kendi kocam dahil kimseye guvenmemde.. neden guvenmem kocana biliyo musun? Kendisi bi evlilik yasadigini anlatmadigi icin.. su duruma gicigim.. daha once sunu bunu neden anlatmadin? Diye sorunca insanlarin: sormadinki anlatayim demeleri.. yani bu oylesine bisey degil, evlilik yani..

Özgüvensiz birisiniz.
Birisi çirkin çıkınca gülüp geçmekte çok çirkin. Ayrıca size ne yapmış olursa olsun insanlara lakaplar takamazsınız. Patates ne alaka? Eşinizde travma ayağına sizi kandırmaya çalışmış, siz anlamışsınız ve eşinize kızacağınız yerde kadına kızmışsınız. Ayırmak istemesi konusuna girmiyorum bile.
Benim ne travmalarım oldu, eski sevgilim olacak insanlar neler neler yaptı da anlattım. Çünkü dürüstlük herşey den daha önemli.

Valla bu fake hesapları anlıyorum ben isterse yüz takipçi beş yüz gönderi yapsın anlaşılıyor zafen. Yani sizin patates sizi mutlaka biliyordur, takip etmeniz gizli bir zevk de verir eminim.
Aslında olan size oluyor onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Çok gereksiz

Merhaba sevgili kadınlar,

Evliyim, eşime deli gibi aşığım. Eşimin daha önce bir evlilik yaptığını öğrenmiştim sevgiliyken, kendi çabamla stalk yaparak! Kendisi ben öğrenene kadar söylememişti. Bir travma olduğunu söyleyerek anlatmak istemiyor ve kendini kapatıyordu. O böyle yaptıkça ben daha çok merak ediyordum eski eşini ve neden boşandıklarını.

Eski eşi boşanmak istememiş ve hala psikopat derecesinde eşime takıntılı. Bir gün eşime instagramdan mesaj attığında kullanıcı adını görmüştüm o "patatesin" evet ona patates diye hitap edeceğim.
Sonrasında bir fake hesap açıp sürekli onu takip etmeye başladım. Sabah uyandığımda ilk olarak fake hesaba girip ne paylaşmış diye bakıyorum, eğer fotoğrafta güzel çıktıysa sinirim bozuluyor, çirkin çıktıysa da gülüp eğleniyorum.

Artık kendim için endişelenmeye başladım. Kıza karşı içimde çok derin bir nefret var, sürekli bizi ayırmaya çalıştı. Şimdide sürekli olarak onu kontrol etmem gerekiyormuş, adımlarını nerede olduğunu izlemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama artık çok bıktım bu durumdan, kendimi tutamıyorum sürekli profiline giriyorum ve eşim beni yakalarsa diye çok korkuyorum!

Biliyorum çok rezil bir durum, ama kimselere anlatamıyorum anlatmak zorundaydım. Nasıl içimdeki hıncı alabilirim ve vazgeçebilirim stalk yapmaktan?:kızgın:
Siz çok aşığım deyince ,neden ayrılmışlar bende merak ettim ?

Back
X