Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

Ne diyeceğimi bilemedim

Ama insanlara neden acı çektiriyorsunuz ki, onun yerinde olup tamamen unutamayan sende olabilirdin bizde burda adam hakkında dengesiz diye atıp tutardik
Ben onu aramadım mesaj atmadım sadece profiline bakarken elim değdi çalmadan kapatmama rağmen de watsapta çalıyomuş. Ayyy şunu bi arıyım da kendimi hatırlatıyım acı çektiriyim demedim yani

ne var bunda? sanki o hiç açıp seni stalklamamış. bence hesabını silerek durumu daha da büyütmüşsün :KK9: neticede hepimiz stalklıyoruz yani...

4 sene geçmiş, belki numaran silinmiştir bile. Sonuçta hayatına biri girince silmiş olması yüksek ihtimal, yeni telefon aldığında silinmesi yüksek ihtimal, android telefonlarda yanlışlıkla siliniyor herkesin listesi. Böyle birşey de olmuş olabilir.
Dert etme bence

Vallahi hiç canım cicimli sevgi pıtırcığı yorumlar yazamıcam. Ya arkadaş shop yapıp adamı oynatmak nedir Allah aşkına???
Şunu bir erkek yapsa linç edilir burada. Canlı canlı derisi yüzülür.
Yaptın bir hata ardında dur, ki hata dahi değildi bir kaza alt tarafı. Adam belki unutamadı belki zor zamanlardan geçti, birde ustune ne diye shop yapip kandırıp adama kendini sorgulatıyorsunuz? Bu resmen sahtekarlık.
Mantıga bak, stalk yaptım batırdım ama ben rezil olacağıma bir shop yapayım o rezil olsun, ne güzel dünya !!
Ben o çocuğun yerinde olsam bildiğim ne kadar beddua ne kadar küfür varsa sıralardım!
Ayrıca bu ikişkiden kurtulmasida adamın kendi yararina olmuş, zira bugun shop ile kandirabilen yarin her turlu yalani kotulugude yapardi.

Vallahi hiç canım cicimli sevgi pıtırcığı yorumlar yazamıcam. Ya arkadaş shop yapıp adamı oynatmak nedir Allah aşkına???
Şunu bir erkek yapsa linç edilir burada. Canlı canlı derisi yüzülür.
Yaptın bir hata ardında dur, ki hata dahi değildi bir kaza alt tarafı. Adam belki unutamadı belki zor zamanlardan geçti, birde ustune ne diye shop yapip kandırıp adama kendini sorgulatıyorsunuz? Bu resmen sahtekarlık.
Mantıga bak, stalk yaptım batırdım ama ben rezil olacağıma bir shop yapayım o rezil olsun, ne güzel dünya !!
Ben o çocuğun yerinde olsam bildiğim ne kadar beddua ne kadar küfür varsa sıralardım!
Ayrıca bu ikişkiden kurtulmasida adamın kendi yararina olmuş, zira bugun shop ile kandirabilen yarin her turlu yalani kotulugude yapardi.
Ne saçmalıyosun yaa sen beni tanıyo musun ki yalancı diyebiliyosun hadsiz!!!!!!!!!!! Biz onunla sorunumuzu hallettik sana ne oluyor!!
Sizden konuyla ilgili düşüncenizi istemedim olayın sonucunu yazdım sanane. Ne yapıyım diye sordum mu?
Veya doğru mu yanlış mı dedim mi

Ne saçmalıyosun yaa sen beni tanıyo musun ki yalancı diyebiliyosun hadsiz!!!!!!!!!!! Biz onunla sorunumuzu hallettik sana ne oluyor!!
Sizden konuyla ilgili düşüncenizi istemedim olayın sonucunu yazdım sanane.
Ha doğru pardon sen hiç yalancı olurmusun canım benim. Shopu yapanda benim zaten :KK66:
Sorunu hallettin tabi, adamı kandırarak hallettin.
Stalk yaptın eline yüzüne bulaştı, baktın rezil olacaksın yapıverdin bir shopcuk sen rezil olacağına o olsun, oh ne güzellll istanbul...
Bide hadsiz ben oluyorum? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış!

Bazi yorumcular var sanki icleri kin ve mutsuzluk dolu. Dun benim konuma da hic alakasiz bu tarz yorum yaptilar ben oralı olmadim da konu uzamadi. Yok sen nisanlisin yok cocugun var. Bir ogretmen edasiyla ders verme cabasinda hem de azarlayarak. Hayati bu kadar ciddiye almayin. Asabiyete gerek yok, ölumlü dunya biraz relax olun.

Bazi yorumcular var sanki icleri kin ve mutsuzluk dolu. Dun benim konuma da hic alakasiz bu tarz yorum yaptilar ben oralı olmadim da konu uzamadi. Yok sen nisanlisin yok cocugun var. Bir ogretmen edasiyla ders verme cabasinda hem de azarlayarak. Hayati bu kadar ciddiye almayin. Asabiyete gerek yok, ölumlü dunya biraz relax olun.

evet bazi yorumlar bazen sert olabiliyor ama burda sonradan yapilan (shopla gönderilen görüntü) sey karsi tarafa yapilan bir ayip bir haksizlik degilmi? Bunun yanlis oldugunu belirtmek ders vermek degildir. Olur insanlik halidir meraktir stalk yaparken yanlislikla aranabilir ama karsindaki insana "rezil" olmakak icin "kandirmakta" neyin nesi?

evet bazi yorumlar bazen sert olabiliyor ama burda sonradan yapilan (shopla gönderilen görüntü) sey karsi tarafa yapilan bir ayip bir haksizlik degilmi? Bunun yanlis oldugunu belirtmek ders vermek degildir. Olur insanlik halidir meraktir stalk yaparken yanlislikla aranabilir ama karsindaki insana "rezil" olmakak icin "kandirmakta" neyin nesi?
Aman takma bu kadar. Karsidaki senin kadar takmamistir emin ol.

Yahu çocuk onu önemsemedi bile başka şeyler konuştuk derdi sizlere düştü. Şaka gibi. O şikayetçi değil size noluyor kandırmak değil senden mesaj gelmişti omdan aradım dedim bu kadar öneri geldi kuzenim aramış kardeşim aramış diye o zaman onlar da kandırmak. Düşüncelere bak yahu

Back
X