- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bittim benMalesef görücek.Sorarsa silerken elim degdi diye bilirsin
bosver stres yapmaya degmez.umursamaBittim ben![]()
En son 4 sene önce görüştük silerken elim değdi diyemem inanmaz kibosver stres yapmaya degmez.umursama
öylesine baktım yaşıyor musun diye dersin sorarsa.En son 4 sene önce görüştük silerken elim değdi diyemem inanmaz ki
Başka ne diyebilirim
O seninkini silmistir bile buyuk ihtimal sen oldugunu bilmicektik bile. Gorse bile umrunda olmaz. Mesaj atarsa cevap bile vermeEn son 4 sene önce görüştük silerken elim değdi diyemem inanmaz ki
Başka ne diyebilirim
Ama en son 4 sene önce görüşmüştük ve sevgiliyken ki numarası değil bulup kaydedip baktım yani hepsi ortaya çıkacak allahım rezil oldum ne diyebilirimOlabilir böyle şeyler. Sıkma canını. Hesap verecek değilsin ya. Yanlışlıkla oldu der kestirip atarsin
Numaram ezberinde ve çok belirgin bi numara unutulacak gibi değil kesin anlar hem profil resmim falanO seninkini silmistir bile buyuk ihtimal sen oldugunu bilmicektik bile. Gorse bile umrunda olmaz. Mesaj atarsa cevap bile verme
I ıhh"Kuzenim yapmış, pardon." u yemez di mi?![]()
Bu daha feciAma en son 4 sene önce görüşmüştük ve sevgiliyken ki numarası değil bulup kaydedip baktım yani hepsi ortaya çıkacak allahım rezil oldum ne diyebilirim![]()