Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

hiç öyle antin kuntin işlere girme..
geçen gün karşılaşınca merak ettim numaranıda kardeşimden aldım bir iki stalk yaptım silecekken yanlışlıkla aradım kusura bakma de olsun bitsin.
rezil olacak bir durum yok. sanki kimse kimseyi stalklamıyo..

Ne yazıyım mesajlara kardeşimden
Selam falan yazıyım sonra ben arayım cevapsız arama yazsın. Ama saatler de görünecek altta :KK43:
saatler halledilir sen bana saati söyle yeter şimdi kardeşinden kendine mesaj at selam naber diye sonra ekran görüntüsü at karalamadan sonra ona mesaj gönderir gibi mesaj sayfasına gir üstte onun numarası olsun öyle ekran görüntüsü al iki resmi birbirine kopyalayıp yapıştır yapacağız eğer yapabilirim dersen kendin yap

saatler halledilir sen bana saati söyle yeter şimdi kardeşinden kendine mesaj at selam naber diye sonra ekran görüntüsü at karalamadan sonra ona mesaj gönderir gibi mesaj sayfasına gir üstte onun numarası olsun öyle ekran görüntüsü al iki resmi birbirine kopyalayıp yapıştır yapacağız eğer yapabilirim dersen kendin yap
Aaa çok güzel ben şimdi bunu deniycem yapamazsam gelicem birazdan deniyorum

Kamu spotu olarak ekleyelim konuya:
stalk-4413.jpg

:eğlence: kadın dayanışması, yazdım bunu :KK9:

Aradım kardeşimi ama cevapsız arama yazmadı :( ben arayınca yazmıyoki biri arayınca yazıyo

Back
X