Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

Kızlar bittim önce aradı şimdi de mesajnattı benimle ne derdin var numaramı nerden buldun dedi
tamam bu sert msjdan sonra bahaneye gerek yok sanırım morlini bozma sadece öylesine baktım de kızgın belli ki adam seni belki tam unutmuş hatırlattın zamanında adami sallamamissin kızgın kızgın.

Kızlar bittim önce aradı şimdi de mesajnattı benimle ne derdin var numaramı nerden buldun dedi
Bayadır rüyamda görüyordum buldum numaranı iyi misin diye soracaktım son anda vazgeçtim, neyse iyiymişsin seninle bir derdim yok bir daha ulaşmam zaten de

Evet bencede bahane bulma, merak ettim kardeşimden aldım baktım silerkende yanlışlıkla aradım kusura bakma iyi geceler de kapat konuyu

Aaa çok güzel ben şimdi bunu deniycem yapamazsam gelicem birazdan deniyorum
Pc varsa evde daha kolay Photofiltre indir selam naber olan mesajı olduğu gibi kopyala diğer yere yapıştır saati de ekrandaki sayıları kopyala yapıştır yaparak ayarla mesela saat 01 18 ya 01.20 yi bekle sonra 20 yi al 01 in üstüne yapıştır bitti gitti saat 8 de atmış gibi olur

Pc varsa evde daha kolay Photofiltre indir selam naber olan mesajı olduğu gibi kopyala diğer yere yapıştır saati de ekrandaki sayıları kopyala yapıştır yaparak ayarla mesela saat 01 18 ya 01.20 yi bekle sonra 20 yi al 01 in üstüne yapıştır bitti gitti saat 8 de atmış gibi olur
Yapamıyorum sana göndersem yapar mısın

Back
X