Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

Abowww ne konular dönmüş burada heyecanlandım :eğlence: bende eski sevgilime bakarken zamanında gönderisini beğenmiştim :eek: ne yaptınız acaba merak ettim sonuç ne oldu ?

Bu gibi seyleri bi biz takioz takariz, erkeklerin umru olmazdi:) onlar 4 sene onceki kisiyi merak etmezler pek zaten:) klasik yanlislik olmus dersin:)

Yaa bu konuya güldüm ben:)))) Quenn’den süper öneriler gelmiş yalnız:))vee sonucu merak ediyorum,n’aptınız konu sahibi adam sizi aradıktan sonra??lütfen gelişmeyi bize de yazın..

ne konular dönmüş burdaaaaa konu çok minnoş:eğlence::-) lütfen ne olduğunu bize anlat merak ettiiiiik:-)o_O

Erkek cinsinden bahsediyoruz yahu..
4 sene hangi erkek bir numarayı aklında tutar? En fazla "bu numara bir yerden tanıdık geliyor ama" der..
Tabi sildiyse.. :KK48:

Erkek cinsin bahsediyoruz yahu..
4 sene hangi erkek bir numarayı aklında tutar? En fazla "bu numara bir yerden tanıdık geliyor ama" der..
Tabi sildiyse.. :KK48:
Tanımış maalesef dun akşam mesaj attı dedı .
Ne istiyorsun benden mı ne demiş ama biizm sarıcık ne dedı bılmıyoruz

Tanımış maalesef dun akşam mesaj attı dedı .
Ne istiyorsun benden mı ne demiş ama biizm sarıcık ne dedı bılmıyoruz

:eek:
Ne diyosun?!
Valla çok şaşırdım. Cevabını buraya yazmadığına göre muhabbet ilerlemiş.. :KK48:

• Beğen
Reactions: H E
Eski sevgilime whatsaptan bakarken profiline girmiştim o sırada elim aramaya değdi hemen kapattım. Çalıyo mu diye kardeşimde denedim maalesef hemen kapatmama rağmen çaldı.
Hemen hesabımı sildim whatsapa girince aradığımı görür mü :KK43:[/Q

Görür tabii

Sadece geçmişi hatırlıyorum ufak bir hafıza kaybı yasiyorum.

Idare ediver be nolmuş diyin.

Üste çıkın sanki o sizi stalkliyomus gibi çamura yatin

Eski sevgilime whatsaptan bakarken profiline girmiştim o sırada elim aramaya değdi hemen kapattım. Çalıyo mu diye kardeşimde denedim maalesef hemen kapatmama rağmen çaldı.
Hemen hesabımı sildim whatsapa girince aradığımı görür mü :KK43:

Bebek kuzen yegen vs var mi ? O yapti diye düsün. :D

Back
X