- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Beğenilerden değilde konuşmadan böyle sonuçlar çıkması lazım değil mi?
Bende birçok kişiyle beğeni yapıyorum karşılıklı...
Hemen kaptırma kendini
Evet tabi kaptırmam ben de begenirim karsilikli falan ama tee 2014 e kadar inmesi tuhafima geldi normalde ben yeni bisey atarim o begenir o atar ben begenirim sasirdim valla. Bir de muhabbetimiz olmadigi halde dogum gunumu dogum gunun kutlu olsun yazip gulucuk ve gul emojisi atmisti duvarima. Ay Allahim herkes bana asik diye dusunen semt kizi gibi hissettim kendimi yazarken bile varos dedim kendime
Beğenilere bel bağlamayın yahu.Daha o gün başka arkadaşınızdan bahsetmiyor muydunuz?
dm resmi paylaşmayı ilk kez duydum ama sakın yapmayın . hiç iyi bir taktik değil. azcık gizemli takılın . bu aşamada bana mesaj at imajı çizmeniz hoş olmaz . siz de beğeni yapın sadece . zaten çok isterse mesaj yazar kendisi . asla o dm resmini paylaşmayın . çok basit geldi bana .
Çocuk işsiz diye düşünürüm. Bana aşık diye değil.Evet tabi kaptırmam ben de begenirim karsilikli falan ama tee 2014 e kadar inmesi tuhafima geldi normalde ben yeni bisey atarim o begenir o atar ben begenirim sasirdim valla. Bir de muhabbetimiz olmadigi halde dogum gunumu dogum gunun kutlu olsun yazip gulucuk ve gul emojisi atmisti duvarima. Ay Allahim herkes bana asik diye dusunen semt kizi gibi hissettim kendimi yazarken bile varos dedim kendime
Nasıl yani? İnstagramda DM logosu paylaşıyorsunuz, sonra hoşlandığınız kişi bu fotoyu beğeniyor, siz de ona mesaj atıyorsunuz öyle mi?
Burak özçivit adı geçiyorsa bi şans ver derim
Ama o dediğin şeyi yapma, gerçi anlamadım ne olduğunu ama
Beğenilere aldanıp umut bağlamayın sakın, size karşı bir şey hissediyorsa mesaj atar bir adım atar siz şuan bir şey yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?