- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Farklı bir bakış açısı beyendimÇocuk işsiz diye düşünürüm. Bana aşık diye değil.
Yani ne amaçla beğendiğini bilemem ama benim ortaokul ve lise arkadaşlarımla biz bu şekilde milattan kalma fotoğrafları beğendiğimiz olur ard arda. Bu benim ve onlar için özel bir şey anlamına gelmiyor. Ha tabii inşallah konu beklediğin doğrultu üzerinde ilerler ve mutlu olursun ama platonik takılmaya eğilimliysen somut bir şey görmeden sırf beğenilere dayanarak umut bağlama lütfen.
Ben canım eşimi üniversite 1 deyken rüyamda görmüştüm alakamız yokken. Kucağıma bir bebek bıraktı gitti. 5 sene sonra da evlendik.Konuşmuşlugumuz yok 3-4 yil once hayatimda baskasi varken bu cocukla evlendigimi gormustum kucagimda bebek cok alakasiz bir sekilde ertesi gunu okulda keko bi arkadaşı okul cikisi bana laf atmıştı o da eve gidince bana arkadasim adina ozur dilerim beni de yanlis anlama diye mesaj atmisti. Bu olayi da ruyanin ertesi gunu boyle bisey oldugu icin acaba kaderim bu mu sacmaligiyla aklimda tutmusum...
Ayy bende kocişimi gördüm rüyamdaaa ve ertesi gün otobüste gördüm öyle baka kalmıstim tabi biz bambaşka bir sekilde tanıştık :)Ben canım eşimi üniversite 1 deyken rüyamda görmüştüm alakamız yokken. Kucağıma bir bebek bıraktı gitti. 5 sene sonra da evlendik.gaz vermek gibi olmasın da. sonuçta rüya yani.
Ben canım eşimi üniversite 1 deyken rüyamda görmüştüm alakamız yokken. Kucağıma bir bebek bıraktı gitti. 5 sene sonra da evlendik.gaz vermek gibi olmasın da. sonuçta rüya yani.
Ayy bende kocişimi gördüm rüyamdaaa ve ertesi gün otobüste gördüm öyle baka kalmıstim tabi biz bambaşka bir sekilde tanıştık :)
♡♡♡♡♡♡♡
Kızlar böyle görürmüş evlebecegi adamı. Görür görmez halama anlatmıştım oda böyle demisti kendiside eniştemi görmüs hiç tanımadigi halde. Aynı benim gibi.
:) :)
Şimdi kıza umutta vermeyelim belki sadece bilinç altina isledigi için görmüştür. :/
Bu stalk bu kadar yaygın mı ben de Bi tek ben yapıyorum sanıp kendimde arıza arardım
Ad konunca milletin hoşuna gitti herkes söylemeye başladı, eskiden gizli yapılırdı
Hahaha karından bebeginden mi bak bak evlenmislerde bebisleri bile olmuş hayale bakAhahah hayır çok guzel hikayeleriniz bi ruyaya umut baglamam tabikiIsin garibi cocugu tanimiyordum bakmiyordum bile yuzune o laf atma olayinda gordum ilk ruyamdan sonra olmustu o olay da sonrasinda da gordugum gunlerde otobuste sevgilisinin cantasini tasiyordu kıro gibi karindan bebeginden utan diye triplere girmistim ergenlikten
Aynen bu adıda kim koyduysaBu stalk bu kadar yaygın mı ben de Bi tek ben yapıyorum sanıp kendimde arıza arardım
Ad konunca milletin hoşuna gitti herkes söylemeye başladı, eskiden gizli yapılırdı
O beğenilerden bir anlam çıkarmayın.
Benim de liseden bir arkadaşım var tee fi tarihinden kalma paylaşımlarını, fotoğraflarımı beğeniyordu.
Bende çok nadir beğenirim.
Son bir yıldır iyice rahatsız edici ve dikkat çekici hal aldı beğenileri.
Geçen öğrendim nisandan beri sevgilisi varmış.
Amaç ne? Ben çözemedim.
Hala beğeniyor ne eklesem. İşin ilginç yanı başka kimseyi beğenmemesi...
profil resmin di caprio nun hangi film resmi acabaBeğenilere bel bağlamayın yahu.Daha o gün başka arkadaşınızdan bahsetmiyor muydunuz?
Muhteşem Gatsby.Rica ederim.profil resmin di caprio nun hangi film resmi acaba
teşekürler
teşekür ederim izleyeceğimMuhteşem Gatsby.Rica ederim.
Güzel film izlemeyenlere tavsiye ederim. Size de iyi seyirler.teşekür ederim izleyeceğim
filmi biliyordum ama seyretmedim ...Güzel film izlemeyenlere tavsiye ederim. Size de iyi seyirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?