Stalklayan erkek

Hadi hayırlısı
İyi çalışmalar

Hehe.O zaman derslerinize bakın yahu erkeklere biraz ara verin.Mezun mu kaldınız oturun çalışın adam gibi sonra adam gibi bir adam bulursunuz umarım....

dikkat çekmeye çalışıyor belli oo bildirim manyağı oldum diyip mesaj atabilirsiniz

Hehe.O zaman derslerinize bakın yahu erkeklere biraz ara verin.Mezun mu kaldınız oturun çalışın adam gibi sonra adam gibi bir adam bulursunuz umarım....

Derslerimde de iş hayatimda da gayet basarili biriyim zaten. Baska bir bolum istedigim icin isi biraktim bir kac ay once suan da sinavlara hazirlaniyorum. Kimseyle de ciddi dusundugum yok takmam boyle seyleri

Derslerimde de iş hayatimda da gayet basarili biriyim zaten. Baska bir bolum istedigim icin isi biraktim bir kac ay once suan da sinavlara hazirlaniyorum. Kimseyle de ciddi dusundugum yok takmam boyle seyleri
İyi o zaman.Takmadığınız pek burdan belli olmuyor ama zamanla aşıyor insan her şeyi

dikkat çekmeye çalışıyor belli oo bildirim manyağı oldum diyip mesaj atabilirsiniz

Valla o tarz mesaj attim zaten de keko çikti dunden raziymis asilmaya hic hoslanmadim yakisikliligi gitti gozumde mesaj da atmadi 2 gundur bi havalara girdi galiba

İyi o zaman.Takmadığınız pek burdan belli olmuyor ama zamanla aşıyor insan her şeyi

Her zaman hoslandigim birileri olur ve kisa sürer kimsenin arkasindan oturup aglamam. Şıpsevdiyim sanırım da hayatimi etkilemez her zaman ideallerim vardir şıpsevdiği aşabilirsem güzel olur tabi...

Naber nasılsın yaz, normal konuş niyeti varsa zaten yansıtır sana bu anı bekliyordur.
Fakat konunuz çok karışık ve yorucu zar zor okudum :/ Girenler yorumsuz çıkabilir biraz basit anlatsaydınızkeşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…