• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Statü olarak sizden düşük biriyle evlenir miydiniz?

e ıyıde bende bır kadınım
benle neden iletişim muhabbet yok
boşversene kişilik oturmuyorki,
küçük yaşta başlayıp çalııştıkları için
amann çok doluyum eşime galiba:47:
başlamıyım yine
bizimi bide maaile kuaför
tahmin et durumları:31::53:

enerjisini iş yerinde tükettiği için :1: şaka bir yana dükkanına gelen kadından para kazanıyor canım sonuçta iyi davranmak zorunda ama sen karısısın öyle düşün

Bunu kompleks haline getirmeyecek erkek bulunur mu bilemiyorumm.Diyelim ki kariyer planlarınız var.
Başarılı, kariyer sahibi bir erkek sizin başarınızla da gurur duyar ancak.Tersi bir durumda ise karşınızda sizin başarınıza sevin(e)meyen, kendini küçük hisseden birini bulmak...Zor olsa gerek.:26:

enerjisini iş yerinde tükettiği için :1: şaka bir yana dükkanına gelen kadından para kazanıyor canım sonuçta iyi davranmak zorunda ama sen karısısın öyle düşün

hehe
şimdi bak iş herkesle muhabbet kurmaya gelince alışkanlıkta
iltifat olunca mecburiyet oluyor
amannn valla konu sahibine seslenıyorum
mezhebin geniş degılse evlenme
bayan kuaförüyle
arkadasım...

Bazı arkadaşlar üniversiteye cebir, tarih öğrenme alanı olarak görmüş. Bence üniversite bir tecrübe kazanma alanıdır. Kişi kendi ayakları üzerinde durmaya başlar; genelde evinden ayrı bir yerde kendi yaşamını idame ettirir. Kız-erkek arkadaşlar edinir ve bunlarla çeşitli konular hakkında arkadaşça görüşmeyi dener.

Konferanslara, sempozyumlara gider; tiyatro-dans vs gibi kendini geliştirme kurslarına katılır. Okulun düzenlediği gezilere gider. Ya da en azından bunları görür. O bunlarla ilgilenirken karşı taraf evinde oturmuş, dizi izlemiş, kahveye gitmiş kısacası genellikle kendi hemcinsleri ile muhattap olmuştur. Farklı çevrelere girememiştir.

(İLLA Kİ İSTİSNALAR VARDIR.)

Şahsen ben benden çok daha bilgili biri ile yapamam. Çünkü ortak noktamız olmaz. Konuşamayız. Kuantum fiziği benim ilgimi çekmeyebilir. Ama ne olur kendimi geliştiirmeye çalışırım. Gittiği yere kadar devam eder.

Ancak bir erkek eğer kültürel bağlamda düşük seviyede ise bunu gurur meselesi yapar.
Arkadaşını en iyi sen tanıyorsun. Yeni ortamlara açık mıdır? Bunu sorgular, yarın öbür gün senin hayat tarzından şikayet eder mi onu sorgula. İllaki ağzı iyi laf yapıyordur; çünkü kuaför ama yine de iç yüzünü görmek senin elinde. :)

ben yüksek lisans yapıyorum eşim lise mezunu. sorun yaşamıyoruz. bence kişinin kendini geliştirmesiyle ilgili. üstelik benden daha çok kazanıyor bunu maddi anlamda da sıkıntı olur mu diye düşünürsünüz diye yazdım

eşiniz ne iş yapıyor peki cnm.

Benim eşimde erkek kuaförü bense okuyorum. Eğitim-öğretim açısından çok daha bilgili kültürlüyüm. Fakat evlilik genel kültür yarışması değil. Hayat tecrübesiyle karakterle kişilikle yürüyen birşey.

Benim deli gibi integral çözmem yada fizik kanunlarını bilmem gerçekten evliliğimizi etkilemiyor söyleyimm :ssz:

Genel kültür yarışması değil evlilik evet, ama birde ortak payda da buluşmak var, konuşulan konuları zevk alarak tartışmak var...

Genel kültür yarışması değil evlilik evet, ama birde ortak payda da buluşmak var, konuşulan konuları zevk alarak tartışmak var...

yani illaki bir sorun bulcaksınız.arkadaş biz mutluyuz bir sorun olmuyo diyosa olmuyodur.hala neden bunu tartışıyosunuz ki.herkeste problem olmuyo demek ki.demek i kişiden kişiye göre değişiyo.hala neyin çabasındasınız?

yani illaki bir sorun bulcaksınız.arkadaş biz mutluyuz bir sorun olmuyo diyosa olmuyodur.hala neden bunu tartışıyosunuz ki.herkeste problem olmuyo demek ki.demek i kişiden kişiye göre değişiyo.hala neyin çabasındasınız?

Gözardı ettiğiniz bir sey var evlilik uzun vadeli bir süreç.Simdi her sey yolunda gidiyor olabilir ama geçen yıllar sorunları da beraberinde getirebilir.Sorun bulmak değil bu kim neden sorun bulmak istesin?

Gözardı ettiğiniz bir sey var evlilik uzun vadeli bir süreç.Simdi her sey yolunda gidiyor olabilir ama geçen yıllar sorunları da beraberinde getirebilir.Sorun bulmak değil bu kim neden sorun bulmak istesin?

ben bu konu hakkında o kadar araştırma yaptım ki.aralarında eğitim farkı maaş farkı olduğu halde mutlu mesut yılları deviren çiftler duydum.ben mutluyum hiç bir problemim yok deniliyo.evlilik kültür yarıştırmak değil biz anlaşıyoruz deniliyo ama insanlar hemen bir kulp uyduruyo.yok şimdi çıkmaz sorun yok yıllar sonra kendini gösterir.yok tartışmanında bi adabı vardır.siz insanların neyden mutlu olduğunu hayattan nasıl bir beklentileri olduğunu nerden biliyorsunuz ki.bunu söyleyenler 40 yıllık evli sanki.sanki evlilik uzmanı.mutluyum diyosa mutludur bunun üstüne daha laf söylenmez.anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım.

bu konuyu yanlış yere açmışın arkadaşım ama sana şunu söleyeyim bi sorun olabilir ilerde yani genelde öle oluyo diyeyim aranızda aşabilirsinizde ama çevrenizden dolayı mutsuz olabilirsinizde ama siz aranızda aşmışa benziyosunuzda etrafımdakilerde ne derse desin diyebilirsiniz ama bilemiyorum yinede mesela bende önlisans mezunuyum hastaneye atandım memur olarak nişanlımda polis eğer o özelde çalışsaydı ben bunu en başta kendime sorun ederdim keşke oda devlet işinde çalışsaydı diye bide ailemde dengim olsun isterdi benim arkadaşta memur ama nişanlısı özelde çalışıyo ailesi sorun çıkardı vermek istemediler falan 1 ay sonra düğünü olcak çocuğun yanına gidemiyo çocuk gelemiyo keşke oda memur olsaydı diyo yani sıkıntı bi durum...

Ortak paydada buluşma da eğitim düzeylerinin eşit olması gereği yok. Diyorum ya benim eşimden fazla olarak bildiğim şeyler matematik-fizik-kimya vs. Bu konularda tartışmaya gerek yok.
Günlük hayat,genel kültür,memleket meseleleri gibi konuları tartışırım.:16:

ben bu konu hakkında o kadar araştırma yaptım ki.aralarında eğitim farkı maaş farkı olduğu halde mutlu mesut yılları deviren çiftler duydum.ben mutluyum hiç bir problemim yok deniliyo.evlilik kültür yarıştırmak değil biz anlaşıyoruz deniliyo ama insanlar hemen bir kulp uyduruyo.yok şimdi çıkmaz sorun yok yıllar sonra kendini gösterir.yok tartışmanında bi adabı vardır.siz insanların neyden mutlu olduğunu hayattan nasıl bir beklentileri olduğunu nerden biliyorsunuz ki.bunu söyleyenler 40 yıllık evli sanki.sanki evlilik uzmanı.mutluyum diyosa mutludur bunun üstüne daha laf söylenmez.anlatmak istediğimi anlamışsındır .

Araştırma derken?? hayret banamı denk gelmedi o mutlu çiftler he ara sıra filmlerde izliyoruz ondan mı bahsediyorsunuz. Hani bekara boşanmak kolaydır denir. Demem oki siz bırakın başkalarını kendiniz yaşadınızmı. Erkek asla kadının kendinden üstün olmasını hazmedemez hırsını direk almazda endirek yollardan çıkarır. Yaş maaş eğitim statü ilk yıllarda cicm aylarında hissedilmiyor ama sonra tokat gibi yapışıyor yüzüne. Müzik zevki bile önemli yıllardır eşimle sorundur aramızda.Yolculuk boyunca ben ve çocuklarım farklı müzik eşim farklı müzik istiyor..Oysa müzik evrenseldir değilmi. Yok zevk almayınca işkenceye dönüşüyor onada banada.EE bundan da sorun çıkarmı diyenleri duyuyorum. Yemek bile sorun.Tecrübeyle sabit. İlk başlarda gözün sevgiden başka birşey görmüyor ama sonra.

ben bu konu hakkında o kadar araştırma yaptım ki.aralarında eğitim farkı maaş farkı olduğu halde mutlu mesut yılları deviren çiftler duydum.ben mutluyum hiç bir problemim yok deniliyo.evlilik kültür yarıştırmak değil biz anlaşıyoruz deniliyo ama insanlar hemen bir kulp uyduruyo.yok şimdi çıkmaz sorun yok yıllar sonra kendini gösterir.yok tartışmanında bi adabı vardır.siz insanların neyden mutlu olduğunu hayattan nasıl bir beklentileri olduğunu nerden biliyorsunuz ki.bunu söyleyenler 40 yıllık evli sanki.sanki evlilik uzmanı.mutluyum diyosa mutludur bunun üstüne daha laf söylenmez.anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım.

Araştırma yaptınız demek :31:anlıyorumm

annem 35 senedir kuaför, abimde üni mezunu ama kuaförlükte daha çok para kazanacağını hissettiği için kuaför olmayı seçti, belli ki erkek arkadaşını seviyorsun ama evlenmeye karar vermeden önce bilmen gereken şeyler var, mesela erkek arkadaşının kendi dükkanı mı yoksa eleman mı, iş yeri kendisininse evet iyi kazanıyordur ama elemansa 4*4lük usta da olsa alacağı para çok fazla değildir ayrıca kuaför camiasında genellikle elemanlara sigorta yapılmaz şimdi bu senin gözüne gözükmeyebilir ama ilerisi için tehlikeli bir durum, bayram, yılbaşı günlerinde herkes tatil yapar eşin çalışır sosyal hayat 0 şimdiden bunları bilmen lazım, ha birde bizim dükkanlardan bir sürü eleman geldi geçti içlerinde kendini gerçekten yetiştirmiş olanı pek azdı, bazıları da modern görünümlü odunlardı (kusura bakma bütün kuaförler için söylemiyorum ama dükkandaki müşterilere canım cicim deyip karısına dümdüz gideni çooook gördüğüm için söylüyorum) benim sana tavsiyem çok dikkatli ol, birde ne kadar süredir birliktesiniz

2.5 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşımın kendi iş yeri değil ama yüzdeli çalışıyor o yüzden iyi para kazanıyor onda bir sorun yok. Haftada birgün tatilide var. Çok kibar ve çok düşünceli bana nasıl davranmasını gerektiğini iyi biliyor çoğu hareketleriyle resmen beni mest ediyor. Ben zaten onun ilkokul mezunu olmasını sorun etmiyorum etsem bunca zaman çıkmazdım. Sormamın nedeni ailemin çok tepki vermesi ve arkadaş çevrem çok fazla tepki verdi bu yüzden ama hiç aldırış etmedim benden başka hiç kimse onu iyi tanıyamaz. Burda konu açmamın diğer nedeni tecrübeye sabit insanlar vardır evlenenler onun görüşlerini merak ettim cevaplarınız içinde teşekkür ederim.

ben bu konu hakkında o kadar araştırma yaptım ki.aralarında eğitim farkı maaş farkı olduğu halde mutlu mesut yılları deviren çiftler duydum.ben mutluyum hiç bir problemim yok deniliyo.evlilik kültür yarıştırmak değil biz anlaşıyoruz deniliyo ama insanlar hemen bir kulp uyduruyo.yok şimdi çıkmaz sorun yok yıllar sonra kendini gösterir.yok tartışmanında bi adabı vardır.siz insanların neyden mutlu olduğunu hayattan nasıl bir beklentileri olduğunu nerden biliyorsunuz ki.bunu söyleyenler 40 yıllık evli sanki.sanki evlilik uzmanı.mutluyum diyosa mutludur bunun üstüne daha laf söylenmez.anlatmak istediğimi anlamışsındır .

Araştırma derken?? hayret banamı denk gelmedi o mutlu çiftler he ara sıra filmlerde izliyoruz ondan mı bahsediyorsunuz. Hani bekara boşanmak kolaydır denir. Demem oki siz bırakın başkalarını kendiniz yaşadınızmı. Erkek asla kadının kendinden üstün olmasını hazmedemez hırsını direk almazda endirek yollardan çıkarır. Yaş maaş eğitim statü ilk yıllarda cicm aylarında hissedilmiyor ama sonra tokat gibi yapışıyor yüzüne. Müzik zevki bile önemli yıllardır eşimle sorundur aramızda.Yolculuk boyunca ben ve çocuklar ım farklı müzik eşim farklı müzik istiyor..Oysa müzik evrenseldir değilmi. Yok zevk almayınca işkenceye dönüşüyor onada banada.EE bundan da sorun çıkarmı diyenleri duyuyorum. Yemek bile sorun.Tecrübeyle sabit. İlk başlarda gözün sevgiden başka birşey görmüyor ama sonra.

filmlerde filan seyretmiyorum arkadaşım.bu sitede çok hayatlar var onlardan okuyorum.sizde araştırısanız görürsünüz ama görmk istemiyorsanız herkesi sizin gibi düşünmek istiyorsanız başka.sevgilim lise mezunu ben üniversitede okuyorum ve aramızda hiç bir problem yok 3 yıldır birlikteyiz.az bir zamn değil bi insanı az çok tanımak için.hiç aramızda eğitim kaynaklı birr problem çıkmadı.zevklerimiz hobilerimiz herşeyimiz aynı.çok mutluyuz bu konuda.siz doğru insanı bulamamışsınız eşinizi başta tanıyamamışsınız sizin sorununuz.sizde olan sorunlar herkeste olcak diye bi kayde yok.

Back
X