Kusura bakma ama damarının neresi olduğunu bilemem değil mi?
Burada binbir çeşit kadın, binbir çeşit de düşünce var. Farklı bakış açılarına gelemem, sinirlenirim diyosan seni tanıyan eşine, dostuna sorman gerekir ki gece gece seni tanımayan bi'insan için sinirlenme.
Kaldı ki art niyetle yazmadım, zira tanımıyorum seni. Evleneceğin insanın her şeyini düşünebilirsin bu en normali zaten ama kullandığın küçük görme lafı itti beni. Yanlış ifade ettin ben de yanlış anladım diyelim o vakit. Kendi kalbini biliyosan ki biliyosundur? benim o kelimeyi düşünen insan bence sevmiyodur lafım seni sinirlendirmesin.
Hakkında hayırlısı olsun, iyi geceler
Ben de hukuk mezunuyum. Ben hakimlik düşünüyorum stajdan sonra olacak inşallah.
Erkek arkadaşım lise mezunu :)
Önyargılı yaklaşma bence hiç bir zaman hayatta ne olacağını bilemezsin..
Sırf şu üniversite muhabbeti yüzünden biz de türlü türlü sorunla boğuşuyoruz.
Sana şu kadarını söyleyeyim seviyorsan, seviliyorsan bırakma derim.
Mesela ben 20 yıl sonra geleceğim en yüksek mertebede 10 bin lira maaş alabilirim ama o bu parayı 2 haftada kazanıyor
Ayrıca avukatlıkta da para yok artık biliyorsun.
Ben anneme söyledim sen mutlu olursan biz ne diyelim dedi de bizde kilit nokta babadırama onun da sorun edeceğini pek zannetmiyorum ben istedikten sonra :) benim tek isteğim şu işsiz kalmasın yeter ki iyi ki açmışım bu konuyu çünkü işsiz kalması ihtimalini daha açık görmeme sebebiyet verdi.. Az çok para kazanabileceği güzel bir işi olsun da, çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz zaten geçinir gideriz heralde :)
ay bu çok tatlı olmuş.... Az çok para kazanabileceği güzel bir işi olsun da, çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz zaten geçinir gideriz heralde :) bunu bizde düşünelim:):):) benim annem çok seçici barıştığımı bilmiyor bilse karalar bağlar ağlar küser bana.... nasıl olucak bilmiyorum ama yapıcam bişeyler...
Kolay gelsin arkadaşım sana da umarım hakkından hayırlısı olur :)
arkadaşlar merhaba benim bir derdim var günlerdir kafam karışık öyle düşünüp duruyorum. Ben hukuk fakültesi mezunuyum staj yapıyorum, 1 seneye avukat olacağım. 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım felsefe okuyor takdir edersiniz ki felsefe bölümü iş bulmak için kısır bir alan. Kpss'ye çalışıyor memur olmak istiyor ama işte benim aklıma takılan şu ataerkil bir toplumun çocuklarıyız sonuçta. İleride bunu dert eder miyim bundan utanır mıyım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım kompleksli birr insan kesinlikle değil, ataerkil bir ailede de yetişmemiş. Onun için problem olmaz da işte sorun benim acaba ileride onu küçük görür müyüm diye düşünüp duruyorum.
Küçük görürmüyüm ileride ondan utanır mıyım dediğine göre çoktan senin için problem olmuş bile
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ortada bir statü farkı yokki, kaldıki gerçek eğitim hayat okulunda olur. Piyasada çok profesör olupta adam olamayan var. Daha şimdiden ve bu durumdayken sen bunları düşünüyorsan zaten o iş bitmiştir. İnsan gerçekten sevdiği için böyle bir şey düşünebilir mi yaa...
Eğer sevginden eminsen bu tarz şeyler, sorun olmamalı bence. Kpss biraz çalışma ile alakalı, ama felsefe bölümünden alımlar maalesef çok az. Belki sevgiliniz akademik kariyere yönelir. Üniversitede kalır devam eder. Akademik kariyer yapmayı düşünüyor mu ama sırf statü farkı olmasın diye sevmediği bir hayatı devam ettirmesin o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?