statü sorunu

Özgüveni çok yerinde bir insan çok şükür, o yüzden onun için sorun olmaz ondan eminim :) artık benim için de sorun değil sorgulamalarım dün gece itibariyle yapıcı arkadaşların yorumu sayesinde son buldu. Ben bu adamı seviyorum ve onunla yaşlanmak istiyorum

Ikiniz de üniversite mezunusunuz o yüzden aranız da herhangi bir statü farkı yok.

Ikiniz de uni mezunuyken ne gibi statu farki olabilir ki. Bence maaş farkı olur onu da genelde erkekler takar gibi geliyo ama sizin sevgilini onemsemezmis e daha ne istiyosunuz..

adamın felsefe okuması iyi olmuş. böyle düşüncede biriyle evlenirse derdinden filozof olur zaten heheh.

sevgilin adam oldukdan sonra onemı yok zaten unıv mezunu olucak senle aynı derecede olcak. ne ınsanlar var guzel yerlerden mezun olan yurtdısından mezun mesela bi tanıdıgım ama ınsan degıldı. konusmayı kestim bende hihihi

Üniv.3 sınıftayım ALLAH izin verirse seneye mezun olacağım .Sevdiğim de orta okul mezunu ben bunu hiç sorun yapmıyorum.Tam tersi kendi sorun yapıyor ''ilerde senin istediğin,hayal ettiğin hayatı sana veremem''diye.Onun yanında mutluyum... Üniversite mezunu değil belki ama beni seven bir kalbi var,beni mutlu edebiliyor, sürekli bir işi var,çalışıyor bu da yetiyor. Sizin aklınızda böyle bir şüphe varsa ikilemde gibisinizdir yani tam sevip sevmediğinizi siz bile bilmiyorsunuz.Böyle bir durumdayken ciddi adımlar atmayın derim ben. Mutluluklar

Sorgulamaların başkalarının yorumlarıyla son buldu.
Ama yarına, öbür güne yıkıcı yorumlarla tekrar başlayabilir.
Sen kendi fikirlerini değil, başka insanların fikirlerini önemseyip, ona göre kararlar alan bir tip olduğun için; yazık beraber olduğun insana bence.
Kesinlikle mutlu olamazsınız. Yine sorun edeceksin bunu.
Bence neden insanların laflarına göre hareket ediyorum diye düşünüp bu problemi aşmak lazım önce.
Temel sağlam değil ki en başta.

peki merak ettim. eşiniz hiç para kazanamasa ama kitap yazsa.. bir yazar olsa.. entellektüelliğin dibi yani. bunu kabul edermisiniz?

peki merak ettim. eşiniz hiç para kazanamasa ama kitap yazsa.. bir yazar olsa.. entellektüelliğin dibi yani. bunu kabul edermisiniz?

Benim aldığım para ikimizin hayatını idame ettirmesine yetiyorsa neden olmasın? Sonuçta bir işe yaramış oluyor o zaman, evde akşama kadar yan gelip yatmıyor; ama o böyle bir şeyi yediremez tanıyorum sevgilimi.

Ohoohoo hanımefendi siz neyin peşindesiniz? İnsanlarla fikir alışverişi yapılmayacaksa bu sitenin ne anlamı var, siz niye bu siteye üyesiniz? Siz hayatın şifresini çözmüşsünüz heralde ki başkalarından fikir almaya çok sıcak bakmıyorsunuz. Evet kafamda sorguluyordum ve içinden çıkamadım insanlarla konuşup yardım aldım ve kendimce kararımı verdim. Sizce psikologlar psikiyatristler de gereksiz heralde sonuçta onların lafına göre hareket eden de birçok insan var. Ayrıca temelin sağlamlığı kalvye başından ahkam kesmekle görülmez bizde temel sağlam sen kafayı yorma.

olayı bence statü farkı olarak görmeyin. Felsefe okumuş bir insan dünyaya farklı bakar. Düşünür.. bir çok insanın görmediği şeyleri görür. Çok çok saygın bir bölüm. Evet belki çok para kazanamayacak ancak mesleği inanın avukat olmaktan aşağı kalır değil. Felsefe okuyan adam bir çok insandan doludur bilgi açısından. Sizden bile belki de.. aranızda statü farkı yok var derseniz de bence sevgiliniz daha önde. Felsefik düşünebilmek hakkını vermek bir çok insanın harcı değildir çünkü... Siz böyle görürseniz ailenizin görmesi de muhtemel zaten.. açık öğretimden 2 yıllık bir bölüm daha bitirsin 2 üniversite mezunu olsa, sizi tatmin edermi mesela? eğer olay etraf olayıysa bu da bir çözüm... 2 üniversite mezunu eş.

Sevgilim lise mezunuyum diye kucumsese sevgilim olmaktan cikmisti .
Umarim bunu yansitmazsiniz sevgilinize

nişanlımla bır aydır işsiziz.. düğüne iki ay kala işten cıkarıldık. ıkımızde üniiversite mezunuyuz ve kpssye hazırlanıyoruz. bu arada nişalım bugun bir işe başlıyor. bir kargo firmasında çalışacak. o işi kendisine hiç yakıştıramamamsına rağmen bizim için çabalıyor bişeyler yapmaya çalışıyor. ben onun ikimiz için aldıgı o ekmeği var yaaaa yemeye kıyamam beee başımın üstünde taşırım.... o bnm için hiç istemediği bir şeye dahi razı gelcek ben na nasıl senden utanırmıyım seni küçük görürüm faan diyebilirimm... bence çok garip düşünüyorsun yada onu kendine layık görmüyorsun. sen şlimdiden bırak bence yarın tepesini yicen belliki...

Başkaları ne der diye sevgilinden utanmaya başladıysan bitir gitsin
Seviyenize göre bulursunuz zaten illa ki
Yazık üzülüyorum böyle maaşı üç kuruş fazla olacak diye insanları ezenlere
Diplomaysa diploma,
İnsanlar kalpleriyle sever, cüzdanlarıyla değil!

Yarın tepesini yememek için bu konuyu konuştum zaten onunla ve ikimiz de bunun önemli olmadığına karar verdik. Biz her şeyi konuşarak çözeriz tavsiye ederim herkese.

Ya arkadaşım git önceki yorumları oku sonra gel yorum yap! Konu para değil diye 1 milyon kere mi söyleyeyim anlaman için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…