statü sorunu

Yarın tepesini yememek için bu konuyu konuştum zaten onunla ve ikimiz de bunun önemli olmadığına karar verdik. Biz her şeyi konuşarak çözeriz tavsiye ederim herkese.

ikimizde iletişim mezunuyuz konuşma bizim işimiz merak etme.... ama ben asla nişanıma öle bir konuyu konusmam keza konustugun şey konusmaya deger bile değil bence.... ayrıca peşinen söylüyorum daha bugun böyle düşündüysen yarın yine düşüneceksin. insanları oldukları gibi kabul edip, herkesin eşitliğini kabullenmeyi öğrenmelisin önce.... ama o da bu yaştan olurmu bilmem. umarım olur ve mutlu olursun....

Benim aklımdan onunla ilgili geçen her şeyi bilmeye hakkı var siz iletişim okudunuz diye çok iyi iletişebiliyorsanız ben de hukuk okudum diye hak yemem heralde, yani sizin bakış açınızla en azından. Umarım hepimiz mutlu oluruz benim temennim de bu yönde.. Ki ben sevgilimi eşit görmüyor değilim, seviyor ve saygı duyuyorum. Yoksa ilişki yürümezdi zaten.

acaba.... dıosan bı sevgıden söz edılemez cnm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…