Storylere bakmayan erkek

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.809
916
123
Arkadaşlar merhaba bir beyle konuşuyorduk ama ne olduğumuz belli değildi kendisi İnstagram storylerime hep bakardı ben güvensizlikten dolayı bin ufak tartışma yaşadım kendisi ile sonra bu bey İnstagram storylerime bakmamaya başladı kendisine sorduğumda anlamadım dedi bariz bakmıyor bende konuşmayı kestim ve bende bakmamaya başladım onun storylerine.Bu bey beni instadan da silmedi whaksaapdan da sizce neden stroylere bakmıyor ve bana ne önerirsiniz ?İyi akşamlar

Ne olduğunuz belli değilmiş zaten. İlgisi başka birine kaymış ya da vazgeçmiş olabilir. Ya da kişi sayısı çoktur her hikayeye bakmıyordur. Çok takılmayın bence.
Silmek istiyorsanız siz silin. Ben olsam görmezden gelir hiçbir şey yapmazdım.

Yemin ediyorum dün aynısını yaşadım. Hep bakan adam kesmiş meğersem bakmayı ben yeni fark ettim bu durumu. Erkeklerin kafası bir garip çalışıyor. Allah bilir neye taktı......

Belki o kadar boş zamanı yoktur? Siz bir de storye kim bakmış diye sürekli kontrol mü ediyorsunuz? Bu dışarıdan bakınca biraz tuhaf gelmiyor mu size de?

Bir de o arkadaşın yerinde olsam, bana storyme bakmıyorsun deseniz biraz korkarım; hayırdır yani ne olduğumuz belli değil daha, bu kadar takip neden derim, gözüm korkar.

Arkadaşlar merhaba bir beyle konuşuyorduk ama ne olduğumuz belli değildi kendisi İnstagram storylerime hep bakardı ben güvensizlikten dolayı bin ufak tartışma yaşadım kendisi ile sonra bu bey İnstagram storylerime bakmamaya başladı kendisine sorduğumda anlamadım dedi bariz bakmıyor bende konuşmayı kestim ve bende bakmamaya başladım onun storylerine.Bu bey beni instadan da silmedi whaksaapdan da sizce neden stroylere bakmıyor ve bana ne önerirsiniz ?İyi akşamlar
Baskasininkine bakiyodur.Onu onemsemiyo gibi davranmalisin bence

Ne kadar çok anlam yüklemişsiniz. Ben bazı akşamlar evde boş boş oturuyorum, öyle zamanlarda bol bol KKda zaman geçiyorum, instagrama giriyorum... Bazen de akşamım çok keyifli geçiyor. Dansta oluyorum, birileriyle bulusuyorum, eve geç gelip duş alip yatıyorum . Haliyle öyle akşamlar ne Instagrama giriyorum ne KKya. Gündüz zaten iş var, elime telefon nadir alıyorum.
Yani kasıtlı olmadığı halde pekala bazilari da benim için 'bilerek bakmadi' olarak düşünülebilir ama ne alaka? Boş vaktim çoksa bakarım,azsa bakmam... Sizin adam da aynı bu şekil bence. Anlam aramaya gerek yok

Yakın zamanda tanıdığım bi kadın rehberinde bulunan bi adama takmıştı, hikayelerime ilk o bakıyor diye ben tesadüftür yea tarzında düşünsem de kadın haklı çıktı, şuan evliler, kabul edemiyor olsak da artık böyle bi durum var sanırım hikayeyi havada kapanda bi haşna fişna durumu var zaar 🥸

Story olaylarına böyle taktığınızı biliyorsa bunu iyi kullanıyor ben şu anlık böyle anladım. Keşke bu açığı vermeseydiniz. Birde bu kadar her şeye anlam yüklemek yorucu olabilir sizin için diyeyim çünkü genellikle basit düşünebiliyorlar hani belli olmaz öylesine bakmıyor bakamamış da olabilir.

Sizin kadar önem vermiyor olabilir mi sosyal medya işlerine?

Şimdi ben deli gibi takip etsem mesaj versem storyden fln vs ama adam sosyal medyayı önemsemese, ortak noktayı nasıl bulacağız?

Demem o ki oluruna bırakın...

Back
X