• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Storylere bakmayan erkek

Her gün bir şeyler paylaşmak da güzel bir imaj olmadığını düşünüyorum. Özlü sözler, sürekli selfie paylaşımları özellikle. Bir kadın olarak ben bu durumu güzel karşılamıyorsam erkeklerin de antipatik bulduklarını düşünmekteyim.

Biraz gizemli olun, özel olun kızlar. Sürekli paylaşım yaparak yüzünüzü eskitiyorsunuz. Ben ilgisini çekmek istesem gezdiğim yerlerden 1 tane fotoğraf paylaşırım. Onun her fotoğrafını değil aradan beğendiğim fotoğraflarını beğenim. Aşırı dekolteli, makyajlı, herkesin verdiği (denizde yürümek, güneşlenirken bacak pozu vb) fotoğraflar paylaşmam.

Sonuçta bu fotoğraflara sadece o değil ekli olan arkadaşlarınız hatta aklınızda olmayan adaylar bile bakıyor.

Arkadaşlar merhaba bir beyle konuşuyorduk ama ne olduğumuz belli değildi kendisi İnstagram storylerime hep bakardı ben güvensizlikten dolayı bin ufak tartışma yaşadım kendisi ile sonra bu bey İnstagram storylerime bakmamaya başladı kendisine sorduğumda anlamadım dedi bariz bakmıyor bende konuşmayı kestim ve bende bakmamaya başladım onun storylerine.Bu bey beni instadan da silmedi whaksaapdan da sizce neden stroylere bakmıyor ve bana ne önerirsiniz ?İyi akşamlar
Sessize almış hikayelerinizi.

benim 4 yillik sevgilim bazen bakmiyor. sonra onu etiketledigim bildirimi gorunce yassy ne attin silinmis diye soruyor. simdi ben onun kafasini kirmaz miyim :KK53:

Kimseye eyvallahim yok diyen erkek
İlk bulusmada eve çağıran erkek
Kadın sevmeyen erkek
Şimdi de storylere bakmayan erkek
Bu konuların hepsi senin.
Sorulması gereken ise bunların hepsi tek kişi mi,yoksa bütün arızalar seni mi buluyor :)

Bakıldığını biliyor ise özellikle bakmıyor olabilir.

Pardon kızlar ama her gün paylaşacak ne buluyorsunuz?
ay neler paylaştıklarını görsen instagramını silersin 🤣

konu sahibine tavsiyem takıntı yapacak başka şeyler bul... deli deli yapmayın kendinizi ya. bi bana mı saçma geliyor böyle şeylere takılmak?

benim 4 yillik sevgilim bazen bakmiyor. sonra onu etiketledigim bildirimi gorunce yassy ne attin silinmis diye soruyor. simdi ben onun kafasini kirmaz miyim :KK53:
Sdjfkfkfkflf valla eşim. Bazen milletin hikayesini atıyorum mesaj olarak 3 gün sonra girip görüyor canım birşey atmışsın silinmiş diyor :63:

ay neler paylaştıklarını görsen instagramını silersin 🤣

konu sahibine tavsiyem takıntı yapacak başka şeyler bul... deli deli yapmayın kendinizi ya. bi bana mı saçma geliyor böyle şeylere takılmak?
Benim yok, eşimin var, maç sırasında çekilmiş bir fotoğraf ve kızlarla çekilmiş fotoğrafları var. Arada oradan bakıyorum, onda da bir arkadaşı var sporcu, 53 yaşında adam asansörde fotoğraf paylaşıyor komedi...

Kimseye eyvallahim yok diyen erkek
İlk bulusmada eve çağıran erkek
Kadın sevmeyen erkek
Şimdi de storylere bakmayan erkek
Bu konuların hepsi senin.
Sorulması gereken ise bunların hepsi tek kişi mi,yoksa bütün arızalar seni mi buluyor :)

Edit: Netin azizliginden dolayı aynı post 2x gitmiş..kusura bakmayın :)

Benim yok, eşimin var, maç sırasında çekilmiş bir fotoğraf ve kızlarla çekilmiş fotoğrafları var. Arada oradan bakıyorum, onda da bir arkadaşı var sporcu, 53 yaşında adam asansörde fotoğraf paylaşıyor komedi...
asansöre binince ilk iş kamerayı açmayan da ne bileyim...

bu tarz konular bana kendimi yaşlı hissettiriyor ya, kontör pahalı olduğundan çağrı atarak haberleştiğimiz günleri hatırladım da... nerden nereyeee:ıslık:

Back
X