teşekkür ederim arkadaşım
Selam canım
sorma buraları da remen yanıyor birde ne üstüne insanı mahvediyor bu yıl çok kötü olacak çok sıcak
sabahları dayak yemiş gibi her bir yerim ağrıyor
artık işe araba ile gelmiyorum yürüyorum hem sabah hem akşam toplamında 40 dk
az ama inan fırsat bulamıyorum
çünkü evegit yemek yap çocukların dersleri perforsmanları uğraş dur ev işine vakıt kalmıyo
inşallah cumaa kadar 65 kg görürüm
ayy nerelerdesin.
Evtt işler yoğun oluncaaa
bende aynı sorunlardan şikayetçiyim vallaa
aaa güzell işte spor oluyor açık havaa.en güzeli valla.bende kızımı okula bıraktım yolumu uzatıp 30dk yürüdüm
ama benimki öğlen sıcağına kalıyor iyii olmuyor
sabah uyanamadım birtürlü,kalkmak istemedim yataktan.11 de tam kahvaltı yaptım.
şimdi sirkeli 1 lt suyu aldım yanıma hem içiyom,hem yazıyom.
Birde çay demledim birazdan içeceğim.akşama dünkü yemek den var.patates-biber-tavuk fırında.
şu patlıcan -kabak-semiz i de bozulmadan bitirirsem.artık sebzeyi daha az alacağım.yenmiyor havalar ısınınca yemek.
Cuma ya da kilo çizelgemi değiştireyim bari.
arkadaşım sirkeli su yüzünden mide kanaması geçirdim ben bence içme bitki çayı iç ben bitki çayı sayesin de doğum sonrası 6-7 kilo verdim ilk ayım ama sirke zararlı asitolduğu için yinede sen bilirsin
süt bitti. cumartesi gelecek yenisi.bekleyeceğiz artık,mecbur..
sabah 2 dlm kepekli ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin.
türk kahvesi
1 zencefilli şeker
birazdan yoğurt,domates,salatalık
birde yeşil çay demledim şimdi.
akşama semiz otu yemeği
kıymalı kabak-patlıcan
salata
yoğurt
Selam canım
ben bugun mavinin desteği ile karatay diyeti yapmaya başladım bakalım nasıl başarabilecekmıyım
Merhaba değerli Blackseea,menünüz çok güzel,afiyet olsun!Eki Görüntüle 707012
a.selam canım;
inş. başaracaksınızzz. ben birtürlü cesaret edemiyorum.
yani bana zor gelen yanı çiğ kuru tohumlar(ceviz,badem,v.b)bunlara sınır koyamıyorum. arada evt yiyorum ama diyette zorr geliyor bana
sana başarılarr.
bizim gelin selamlar
yine yan çizmeye meyil sezdim gibi sende
senin kociş zayıf mı destek olmuyo mu sana yani kiloluysa birlikte yapabilirsiniz eğer zayıfsa bu durum yine kamçılar ben de zayıf olucam fln diiyebiirsin gibi yani her iki durumu da avantaja çevirebilirsin kanaatimce.
artık zayıflamadan gitmeni istemiyorum burdan kışın kuğu gibi bir hatun taş gibi bir anne olmak senin elinde, kulağa çok güzel geliyor ayyy düşünsene 38 beden giyiyorsun elinde de kızın yapışmış gesziyorsunuz ayy bu anne mi diyorlar hatuna bak maaşallah maaaşallah taş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?