Gelmene çok sevindim. Bak gör aldigin kilolar 1-2 haftaya gidecek. Takipteyim seni. Canım aksam 7 den sonra yememeye çalış. Ben çok faydasını gördüm. Iyi geceler. Sabah yepyeni bir gün olsun hepimize.
Günaydın kızlar
dün akşama kadar iyi gittim sonra ne mı oldu aman ne siz sorun ne ben söyleyeyım
sadece dün böle oldum
aslında ne karnım aç ne ben açım sade aç olan gözümüz canım sürekli tatlı istiyor tatlı tattlı döndüm durdum tarçınla elma yedim olmadı 1 çay kaşığı nutella yedim olmadı sonunda 1 tane stıck çikolata yedim yine olmadı hala tatlı tatlı diye dolaşıyorum evin içinde ondan sonra aldım elıme kitap okudum sonra unutmuşum zati e mübarek bunu başında yapsana biliyorum yemenın sonu yok ........
önce nasıl başardıysam 60kg olmayı şimdide başarıcam ama sırada 65 kg olma bekle benı 65kg ben geliyorum
sabah kalkınca yarım çaybardağı portakal suyu 1 yk pekmez....
Kahvaltı
domates
salatalık
biber
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
5 ZEYTİN
ay kızlara kendimden utanır oldummmmmmmmmmmmm
canım hosgeldın yenıden...sen gıdınce ınan cok üzüldum...ve de cok sasırdım...sen benden de ıradelıydım sabırlıydın azımlıydım...hala ben bır düzene gıremedım maalesef...sen yavas da olsa hedefın amacın dogrultusunda ılerlıyordun ne guzel...
sankı bu olay hıc olmamıs yasanmamıs gıbı yenıden basla...bu kıloları alalı fazla zaman olmadıgı ıcın...vucudunda yer edınememıstır daha...sen bır baslasan hemen gıdıvereceklerdır emınım...bızler senı unutmadık...
tekrar hosgeldın aramıza...her zaman takıpteyım senı haberın olsun...belkı senınle bende adamakıllı baslarım bu sefer...
benı gaza getırecek bır olay olsun dıye beklıyorum galıba ben...cunku su ana kadar hep o tur durumlarda buuyuk kılolar verdım...aslında cok yanlıs bu durum farkındayım...demek kı kendım ıcın kendı saglıgım ıcın vermıyormusum ben bu kıloları...o nedenle hoppppp tekrar eskı halıme dönuverıyorum...bıktım gercekten bıktım...
bu ara cok sıkıntım sorunum stresım var...neden neden neden hep cözumu kacmayı hep yemeklerde buluyoruz...ıste buna kızıyorum ben...bırılerı dertlenır bır sıgara yakar hemen...sankı derdıne care olacakmıs gıbı...ben ve benım gıbıler de sevdıgımız yıyeceklerı yıyerek anlık zevk pesınde oluyoruz...ama hersey daha kotu oluyor ve kılo alıyoruz aldıkca daha cok üzüluyoruz ve de üzüldükce daha cok yıyoruz...bu kısır donguye gırıyoruz...
senın dönusune o kadar cok sevındım kı anlatamam canım...ınsallah senınle ben de baslamak ıstıyorum...yenı bır gunluk acayım kendıme...sen de benı yalnız bırakma takıbımı yap olur mu...
Hoşgeldinizzzzzzzz
bu yöntem güzel olmuş.yani dikkati başka şeylere vermek.aklımda bulunacak. sağol.
şimdilik diyet uygulayamıyorum.öncelikli olarak beslenme saatlerimi ayarlamaya çalışıyorum.bu sabah kalktım;kendimi zorlayım dedim,ıııııhhh olmuyor yiyemedim.canım istemedi.sadece su içtimmm.1 fincan türk kahveli ılık süt içebildim.ayyy akaşmdanda böyle olsa yaaa.sanki içimdeki canavar uyanıyor akşam olunca.
Merhaba sevgili Blacksea,hoş geldiniz!Eki Görüntüle 702144 [/]
hoşbulduk sevgili Dallida;
evtt döndüm.desteklerinize ihtiyacım var.
beni yönlendirin ltfn.
birdaha böyle hatalar yapmayayım.gerçi aldığım kilolar çok çabuk gidiyor.buna çok seviniyorum ama bir o kadarda şaşırıyorum.mesela dün 76.6 iken bu sabah 75.2kg
ayın 1 indede 77.6 idim.yani4 günde böyle kilo gitmez .hemde daha diyete tam başlamamışken.ama yinede güzell.baskülde bu inişleri görmek.
aslında havalar sıcak.terden su kaybediyorumdur büyük ihtimal.
ama çay hariç 3 litre içiyorum günde,suyu.
Merhaba,elimden geldikçe yardım etmeye çalışacağım:)siz nasıl kilo vereceğinizi biliyorsunuz,bir kere başardınız,yine başarabilirsiniz:)Merhaba sevgili Blacksea,hoş geldiniz!Eki Görüntüle 702144 [/]
hoşbulduk sevgili Dallida;
evtt döndüm.desteklerinize ihtiyacım var.
beni yönlendirin ltfn.
birdaha böyle hatalar yapmayayım.gerçi aldığım kilolar çok çabuk gidiyor.buna çok seviniyorum ama bir o kadarda şaşırıyorum.mesela dün 76.6 iken bu sabah 75.2kg
ayın 1 indede 77.6 idim.yani4 günde böyle kilo gitmez .hemde daha diyete tam başlamamışken.ama yinede güzell.baskülde bu inişleri görmek.
aslında havalar sıcak.terden su kaybediyorumdur büyük ihtimal.
ama çay hariç 3 litre içiyorum günde,suyu.
ha bu arada çiçek için teşekkürler DALLİDA.
çok zarifsiniz.
bugün yediklerimsabah250ml ılık süt(türk kahveli)
öğlen: 3-4 kaşık makarna 1 kase salataya karıştırarak.
yarım kasede ekşili tavuk çorbası
dilimde aft var.iyi gelsin diye de 1tatlı kaşığı dut pekmezi
(eskiden işe yarardı ama bu seferki dilimin ön alt ucunda,çok büyük.kaçgündür geçmiyorr.pekmez de kar etmedi)
haa birde benim bu renkli yazılar vede gülümsemeler yine çalışmıyor.inceledim sorun da yok ama anlamadım işte?
Rica ederim sevgili Blackseea,birtane daha gönderiyorumEki Görüntüle 703276 Sevgiler:)çok geçmiş olsun
Arkadaşım bol bol su içmek lazım. Ben uzun zamandır 5i1 yerde çay ve form çay içiyorum, sanırım faydası oluyor. Denemeni tavsiye ederim.
Merhaba,elimden geldikçe yardım etmeye çalışacağım:)siz nasıl kilo vereceğinizi biliyorsunuz,bir kere başardınız,yine başarabilirsiniz:)
desteklerinizlee verdim.yine deniyorum.
Rica ederim sevgili Blackseea,birtane daha gönderiyorumEki Görüntüle 703276 Sevgiler:)çok geçmiş olsun
çokkk güzelll.teşekkürlerrr
ben de öğrenirim inş.bunları.gerçi benim gülümsemelerde,renklerde gitti.onları bile yapamıyorum artık
kizlar hepinize her sabah daha az kiloyla uyandiginiz sabahlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?