stres varsa kilo alınır

şuan hiç vaktim yok kilo bildirip çıkacağım ama eve geri gelince görüşürüz.
kusura bakmayın.

kilom:76.6kg
sanırım regl in hediyesi

Gelmene çok sevindim. Bak gör aldigin kilolar 1-2 haftaya gidecek. Takipteyim seni. Canım aksam 7 den sonra yememeye çalış. Ben çok faydasını gördüm. Iyi geceler. Sabah yepyeni bir gün olsun hepimize.

merhabalar sarayca;
teşekkür ederim.inş.giderler.artık acelemde yok yeterki gitsinler.tüm düzenim akşam yemeye döndü.bunu değiştirmem gerekiyor öncelikle.tekrar teşekkür ederim desteğin için.

bu yöntem güzel olmuş.yani dikkati başka şeylere vermek.aklımda bulunacak. sağol.

şimdilik diyet uygulayamıyorum.öncelikli olarak beslenme saatlerimi ayarlamaya çalışıyorum.bu sabah kalktım;kendimi zorlayım dedim,ıııııhhh olmuyor yiyemedim.canım istemedi.sadece su içtimmm.1 fincan türk kahveli ılık süt içebildim.ayyy akaşmdanda böyle olsa yaaa.sanki içimdeki canavar uyanıyor akşam olunca.

ayyy yaaa çok teşekkür ederim bocum;
bu güzel karşılaman içinnn.
inanıyorum sizlerin sayesinde kilo veremesem bile almayacağım.
evtt birbirimize destek olalım.hepimiz insanız,olumsuzluklar da bizler için ,güzelliklerde.zaten bu hayatta verilen rollerimizi en güzel şekilde oynayıp öbür tarafta ödül törenine katılmak değil mi? hedefimiz.
kimimiz çiçeğiz,kimimizyaprak.önemli olan tadını çıkarmakta.
takip edeceğim.

canım başka yolu yok ya başaracağız ya başaracağızzzzz
o canavar bende var arada benı de yıyıp bitiriyor ama o canavara yenilmeyeceğizzzz

ha bu arada çiçek için teşekkürler DALLİDA.
çok zarifsiniz.

bugün yediklerimsabah250ml ılık süt(türk kahveli)

öğlen: 3-4 kaşık makarna 1 kase salataya karıştırarak.
yarım kasede ekşili tavuk çorbası

dilimde aft var.iyi gelsin diye de 1tatlı kaşığı dut pekmezi
(eskiden işe yarardı ama bu seferki dilimin ön alt ucunda,çok büyük.kaçgündür geçmiyorr.pekmez de kar etmedi)

haa birde benim bu renkli yazılar vede gülümsemeler yine çalışmıyor.inceledim sorun da yok ama anlamadım işte?

geçenlerde birinin topiğinde okumuştum.
ay ın evrelerine göre diyet diye.yıllar önce ay ın avrelerine göre epilasyonla istenmeyen tüylerimden kurtulmuş,hatta anneme uygulayıp ondada sonuç almıştık.o yüzden bana mantıklı geldi.yalnız kilo ile ilgili duymamıştım.

şöyle diyordu;ay ın ilk ondört günü yani hilal den dolunay akadar olan sürede herşey gibi vücudumuzda büyür,kilo alır,mide büyür,iştah artarmış.yani vücut;ayın ışıkları parlaklığını arttırdığı sürede tıpkı bitkiler gibi büyürmüş.o yüzden diyetlere bu dönemde başlamayın.zorlanırsınız,uzun sürdüremezsiniz.diyordu.
(bende tesadüfen doğru bişey yapmışım çünkü ay 10 mayıs a kadar küçülme evresinde)
son ondört günü ise ay ın ışıkları küçülmede,iştah azalmada.daha kolay kilo verilmedeymiş.
aslında bunu takip ederek midemizi küçülen dönemde küçültüp,yükselen dönemde de biraz gayretle başarabiliriz.

Arkadaşım bol bol su içmek lazım. Ben uzun zamandır 5i1 yerde çay ve form çay içiyorum, sanırım faydası oluyor. Denemeni tavsiye ederim.

kizlar hepinize her sabah daha az kiloyla uyandiginiz sabahlar diliyorum

merhabalar...
bugün kızımın piknik gezisi vardı.uçurtma uçurmalı.hatta uçurtmaları proje ödevleriydi.ödevde matematik geometrik şekiller konusuydu.öğretmeni çok yaratıcı.birde bu tür gezi faaliyetlerini çok seviyor.neyse,güzeldi.güzeldi de dolmalar,börekler,offf..offf..,amaaa ben sadece çok çay içtim,ayran içtim.sadece 2 tane elmalı kurabiye yedimmmm.yaşasınnn.
birde o kadar koştuk,yürüdük..yürüdükk.
akşam ev dede sadece ayran içtim.
hepsi güzelde acayip yandık.istakoz la yarışırız resmen çok kızardık çokkk.
kilom 75 bakalım hayırlısı.amaa çok arkadaşlar göbeğimi nasıl erittiğimi sordularr ayyy bu ne güzel duygudurr yaaa
artık ince giysiler giyiliyor,mont falan olmayınca da giden kiloların yokluğu belli oluyor.
tabi daha çok yolummm varr ama azcık moral olsunn diye kendimi şımartıyorumm :)))

herkese mutluu güneşli yarınlarr.iyi gecelerr

74.5kg.güzel bir günnnnnn
sabah 1 bardak ılık süt(sevdiğimden değil,bronşit olmuşum bu aralar, iyi geliyor ondan içiyorum.amaaa sanırım artık hep içeceğim.
ziraa müsil halt etmiş yanında.zaten farkettimki bu hızlı kilo kayıplarımda bu yüzden miş.
ara 1 elma
öğlen 1 yumurta
2 yaprak sarma
1 lokma haşhaşlı gözleme
2 siyah zeytin

az önce 1 domates
kalkınca da kepekli diyet bisk.1 kase yoğurt yiyeceğim.

akşamada ayran salata yaprak sarma eşliğinde fırında köy tavuğu göğsüne mutfakta artan tüm sebzeler(patates,kabak,yeşil biber,domates,patlıcan)baharatlayıp koyacağım atrık.yoksa bozulacaklar kalanlar.hımmm biraz da semiz var acaba onu da yemek mi yapsam?yoğurt için çokkk fazla.
acaba fırındadenesemmiki? en azından aroma olur.kendi kaybolsada.zaten nuhun yemeği gibi olacak.en cimri yanım bu zaten.asla mutfaktan yiyecek içecek direkt dökülmez.mutlaka bir kaç aşamadan geçerr.yinede yenmezse o zaman yapacak bişey yok.

yani şimidi bu kalan sebzeler bir-iki güne tazeliğini kaybedecek.perşembe alındılar.en azından pişireyim de 2-3 gün de öyle deneyeyim.hala bitmezlerse yazık olacakk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…