stres varsa kilo alınır

herşey aynen devam ediyor.ahh birde şu kara bulutlar dağılsaaa....
gökyüzü karardı mı benimde ruhum kararıyor.
aslında yağmur yağması gerekiyor,doğanın ihtiyacı var.amaa benim ruhum anlamıyor bunu.

ayın yarısı karanlıksa yarısı aydınlıktır
denedim biliyorum
canınız ne için daralıyorsa
Allah kolaylık versin

GÜNAYDIN

blackseea DÜN BURASI DA ÖYLEYDİ BERBAT BİR HAVA SANKİ GÖKYÜZÜ DELİNDİ YOLLAR SOKAKALAR TAM BİR DERE GİBİYDİ AMA BUGUN TERTMİZ BİR HAVA Mİ GİBİ BİR GÜNEŞ AMA HER AN HERŞEY OLUR ANTALYA NIN HAVASI ÇOK DEĞİŞİK

EVET HAVA SIKINTILI OLUNCA BİZLERDE DARALIYOZRUZ İNSAN RUHU BÖYLE BİRŞEY HERHALDE

günaydın asemin8085;
busabah burası hala bulutlu yağmurlu.buda beni mutfağa itiyor.hayırlısı artıkk

bugün kızımı okula bırakınca,arkadaşla mağazalara bakalım dedik.
birde LCW ye uğradık.çocuklara kıyafetler bakıyorduk.bayan reyonunda bir etek gördüm aslında çok iğrenç eski mürebbiye tipi birşeydi.siyah-krem karışımı renkte.beden ölçümü testetmek için bir deneyeyim dedim.
42 beden olanını aldım.kabine giderken arkadaşta bana 46 bedenini getirdi.içinden nasıl sa olmayacak bunu dener demiş.giyinip çıkınca
......ayyy o ne güzel andı öyleeee.arkadaş şokk.ben mutluu.dili tutuldu resmen hemen eteğin etiketine beden numarasına bakıyor.doğruymuş diyorr.amaa varya o çirkin etek o anda dünyanın en güzel modeliydi benim için.

haa birde sadece belini denemek için giydiğimden kot pantolonumuda çıkarmadım.yani pantolonla bile bu kadar rahattı.vede belime oturmamıştı bile.yani 40 bedeni bile giyebileceğimi düşünüyorum.

ayıptır söylemesi geçen sene kıyafet bulamıyordum üstüme 48 beden falandı hep denediklerim.
çokk mutluyum aynı mutluluğu herkesin tatmasını dilerim

akşam yemeği;
az salata,az yoğurt,1 kase mercimek çorbası,3 kaşık pirinç pilavı
az öncede sütlü türk kahvesi
şuan kızım cips yiyor.hayret o da alıştı aburcubura.sevmezdi oysaki.2 tane alsammı acaba?
üşenmemiş inmiş almış.neyse yemeyeceğim ben.onun yerine 1 salatalık yerim daha güzelll.
nasıl resim koyuluyor acaba?
öğrensemde bende paylaşsam.
ayy akşam üstü okul dönüşü tinerci kız yolumuzu kesti.para istedi.yok dedim.sonra öğrendik tinerciymiş.valla polise haber verdim.korkudan kızımı okula götüremem yoksa.

Gayet iyi gidiyorsun blackseea. Takipteyim seni, bieaz daha aktif olmani dilerim. Daha once ayin 2 ..12.. 22 de tartı günün oluyordu. Şimdi ne zaman tartilcaksin?

Gayet iyi gidiyorsun blackseea. Takipteyim seni, bieaz daha aktif olmani dilerim. Daha once ayin 2 ..12.. 22 de tartı günün oluyordu. Şimdi ne zaman tartilcaksin?
teşekkürler sarayca;
havalar iyi olunca evde fazla vakit geçiremiyorum.haliyle nete fazla zaman kalmıyor.
diyet işine gelince az vede çiğ yemeye devam ediyorum çoğunlukla.ama hala obezim bu doğru.
aslında inceliyorum ama kilom düşmüyor ilginç.kilo bildirimi ise her cuma yapıyorum.
bugün de 500gr almışım 75kg olmuşum.
ama bunu tuzlu yediğim eriklere bağlıyorum açıkcası.

kış aylarında birlikte zayıflamaya çalıştığım arkadaşlar ne güzel hedeflerine ulaştılar bir bir.obezlikten çıktılarr.
ben henüz bunu yapamadım.69kg olmam lazım ki fazla kilolu sınıfına geçebileyim.bunun içinse 5-6 kilo daha vermem lazım.
ama şu halimi bile öyle kabullendim ki azmim kırıldı resmen.amannn nasılsa olur diyorum.ama yeniden harekete geçmem lazım.aylardır lesliyi unuttum.gün içinde dışardaki yürüyüşler kadar sadece hareketlerim.
kimler kaç beden giyiniyor? şimdi biran durdum gözümde hayal ettim.OSİBULEB,FUNDA08,SARAYCA,BOCUM,YASEMİN8085,MAVİMİ,DALLİDA,BİZEYETER,ZORİSİMBULDUM,hatta AKREPCİK...?
aslında kendimi harekete geçirmek için yollar arıyorum.ama olmuyor işte.bende azim ,hırs yok.biri yapmış,bende yapayım olamıyorum işte.beceren haketmiştir.becer sen de haket,oluyorum.
neyse şu ay ın küçülme evresini bekliyorum.belki işe yarar.

günaydın ,günaydın...
evt. az önce kararımı sabitledim.10 haziran da basküldeki kilom 72kg yi göstermeli.sonrada haziran sonu temmuz başında 69 olacak şekilde artık dikkat ederek yola devam edeceğim.kalori saymam belki ama karbonhidrat ı sınırlayacağım.dışarda yürümeye evde de hareketler ekleyeceğim.ve de lesli ile 3 mil i günlük yapmaya başlayacağım.
bunu denersem ne kadar işe yarıyor görmek istiyorum.veee 10 haziran a kadar kilo bildirmeyeceğim.şu andan itibaren 74.9kg ile başlıyorum.
:nazar
aslında 11deki kahvaltıda 7 tane kendi yaptığım haşhaşlı çörek,bal,domates,acı biber,şekerli çay,yağlı peynir,yarım bazlama ekmeği,3 dilim kepekli ekmek yiyerek diyete başlıyorum.ama şuan midem felaket.
birde sabah canan karatay ı dinlemiştim yawww.ayyy birazdan da kızım pizza istemişti onu yapacağım.ama yemem heralde.
offf yaaaa bana bir hırs gelsin... bir ışıkkk,bir azim....ltfnn.aslında az önce 5 ayda 19kilo veren maviboncukum u okudum.belki etkilenirim.ama o daha 25 yaşında maşallah.onun için kolay olabilirr.ama bende 5 kg vereyim olamazmı sanki? olur mu ki? olurrr olurrr inş.
hade hayırlı olsunnn,kolay gelsinnn

Hu hu arkadaşım fotolar süper obez gibi değilsin . Bir 10 kilo daha gitse super olursun.

Bence karatay teyzeye kulak as. Ben biraz once bol meyve yedim kendimi tutamadim bol buskivi yedim dolabı actim ne var diye koca bir tabak sarma yedim. Hala açım. Birazdan piknige gidcez ordada bol bol yiycem... nedeni ne dersin? Bol meyve yemem ... karbonhidrat almayinca gun icerisinde acikmiyorum. Ama ne zaman bu tarz gidalar yesem gozum doymuyor.....

teşekkür ederimm.ama gerçek olan obezimmm.
karatay a uymak güzel de ben bu karbonhidratı azaltamıyorum.evtt meyveye karşı çıkıyor vede ekmeğe.ama doğal yağ serbest diyorr.

ayyyyy vücudunuz çok orantılııı
valla sarayca haklı
bir on kilo sonra mükemmel olursunuzzz

azim istemişsiniz

size şu anki kilonuzla giydiğinizde gözünüze hoş gelen kıyafetlerinizi atın
atın diyorum ulaşmayın diye

içine girebilecek bir kıyafet bulamadığınızda azim sizin olacak

hamileleikte bile ben kıyafet almadım
eşimin tshırtlerini kollarını kıvırıp giydim
altına tayt giydim
benm hiç hamile kıyafetm yok
sadece iç çamaşırı almıştık hamilelikte

eğer kilo vermek önemliyse bunu yapın
10 20 kilo fazla bir kilo değil
gerçekten değil
toparlanın artık
yediklerinize değil başka şeylere odaklanın

mesela harika bir vücudunuz var
eminim uğraşırsanız harika şeyler dikebilirsiniz
(kilo verseniz harika olursunuz)
harika kıyafetler

şu anda işim olmasa emin olun yapacağım şey bir dikiş makinası alıp
kendime birşeyler dikmek
(dikiş makinası nasıl kullanılır bir fikrim bile yok üstelik)

yada makyaj konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz

böyle şeyler emin olun sizi yemekten uzak tutacak
hem sanırım artık spor da yapmıyorsunuz

OSİBULEB;teşekkür ederim güzel sözlerin ,yorumların için.
o kadar doğru ki dediklerinn.evtt en baştan yapsaydım keşke.(kıyafetler konusunda)
evt başka konulara odaklanmalıyım.makyaj olabilir ama dikiş sıkıyor beni.elimden gelirde nakış-dikiş-örgü (iğne oyası hariç aklınıza ne gelirse)
ama o kadar sıkılırımki.hiç bana göre değil.çünkü elime aldığım iş hemen olmalı o bitene kadar başka iş olmamalı.ama evin işleri de beni bekler.
ama yürüyüşe başlamalıyım,bu kesinn.yemek yok-yemek yok...bunu artık başarmalıyımmm.

blackseea selam

bende 75 kg iken böyleydımmmmmmmmmm

ye ye ye ye ye pişman ol

yeme yeme yeme kendimize söz geçiremiyoruz ki artık bugünlerde ortasını bulamıyorum bende karar verdim bir müddet aç gezecem mavimin dediği gibi afrikada ki insanları bır düşün

osibuleb artık bır müddet sonra insan dıkkatını başka biryere çekemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…