stres varsa kilo alınır

teşekkür ederim BİZEYETER;ama malesef boyum 153cm.3cm son 9 yılda kısalmışım.sanırım aldığım fazla kilolardan.eskiden 156cm idim.diyetisyenin ölçümleride benim ölçümlerimde şimdi 153cm maleseff
inş.10 haziranda fark olursa resim eklemeyi düşünüyorum .
bu resimler bugün 13-14 saatleri arasında çektim yükledim.aslında son fotoda tam yan durabildim.diğerlerinde yan dursamda belden üstüm ekranı görmek için dönüyodu.
desteğin için çok sağoll.

ayyy nasıl olurki? ama deneyelimm barii

kızımı uyuttum, bu aralar çok zor uyutuyorum balımı

herneyse, blackseea arkadaşım bir mesajında kaç beden olduğumuzu vs. yazmışsın, cevap vermek istedim; Ben hamileliğimin sonunda 92-93-94 kg civarıydım ve 88 kg ile doğumdan çıktım. 88 kg dan 85-86 kg civarına kendiliğimden düştüm, tam olarak diyete 17 aralıkta günlük açarak başladığımda 83.1 kg dım. 5 şubata kadar ise 2 kilo ancak verebilmiştim. oysaki diyetteydim... kahvaltıda sadece meyve yiyordum, yemeklere dikkat ediyor, bol salata bol meyve yiyordum, kaçamaklarım oluyordu ama arada olmalıydı, insanız çünkü robot değiliz... peki neden kilo veremiyordum....:18::18:

işte bu devreye karatay teyze girdi, meyvenin kilo aldırdığını, karbonhidrattan kaçınmamız gerektiğini vs... tv de ve gazetede takip ettim ve biraz olsun uygulamaya gayret ettim artık meyve sınırlı salata sınırlı yemem gerekiyordu, sabah öncelikle en az 500 ml ılık veya normal soğuklukta su, sonra bol yeşillikli lorlu, zeytinli, yumurtalı kahvaltı, öğlen ve akşam çorba yemek pilav salata ayran ( ama bunları porsiyon halinde tükettim 1 er porsiyon... fazlası kilo yapar...) akşam 6-7 den sonra yemedim form ve 5i1 yerde çay tükettim . hergün olmasada haftada 4-5 gün yürüdüm, 5- şubattan 5- marta kadar 5.3 kg vermiştim, bu gayet güzeldi benim için, bu güne kadar ise ( geçen salıdan hesaplıyorum) yaklaşık 15 kg... 44 beden bana dar geliyordu, oluyordu ama zorlanıyordum... şimdi ise 42 beden bol geliyor, henüz 40 beden giyinmedim ama sanırım 40 bedende zar zor olur ... ben günlüğümün başlığına 83 den 60 a koymuştum, aslında 52-53 kg bana uygun ama 60 kg bile bana hayal gibi geliyordu, şimdi ise 8 kg civarında kaldı 60 kg olmama, 23 kg dan sonra 8 kg bana çooook az geliyor 15 kg veren 8 i hayli hayli verir diyorum. 60 kg dan sonra ise ayda 1 kg veya 500 gr versem bile yetecek bana, yani yavaş yavaş, sindire sindire 52-53 kg a doğru yol alacağım inşallah....

bazı alışkanlıklarımı 52 kg olduktan sonrada uygulamalıyım... ekmek yok, pilav, sarma dolma kısır köfte vs. bunların hepsi var ama porsiyon halinde kafi olmalı, yemeklerden önce bol su, yemeklerde yoğurt mutlaka olmalı, akşam 7 den sonra hiç bir şey yememeliyim veeee kendime ödül olarakda haftada 2-3 gün yürüyüş yapmalıyım eğer bunları yapmazsam 2 ayda gene 80 kg ı aşarım biliyorum.... ayyy çok mu yazdım ne

canım sana tekrar kolay gelsin, kaçamaksız güzel günlere...

en güzel uykular balının olsun;sağlık olsun,mutluluk olsun.
ayy arkadaşım o yazdıklarım kendimi gaza getirmek için uyguladığım taktiklerdi.amacım hayal edip sizleri kıskanmaya çalışmaktı ama olmadı.kıskançlık benim ruhuma ters.kıskançlığı acizlik,kendine güvensizlik olarak algılıyor benim ruhh.
senin diyet yolculuğunu biliyorum canım;hep takip ettim.sonunda çok güzel adapte oldun maşallahçok da iyii götürüyorsun.işin sırrını -metabolizmanı çözdün.gerisi geliyor artık.ben daha metabolizmamı anlama aşamasındayım.
aslında seni 38 beden olarak düşünüyordum.ama 40 da güzel.eminim yakında 38 çokkk rahat olacaktırr.sonuçta daha sen yeni annesin.ben 9 yılı bitirdim.anca toplanacaktır vücudunn
iyi dileklerin için teşekkürlerr.sana da güzel günlere...

arkadaşım nerelerdesiniz.mevsimlerden romayada baktım yoksunuzz.
iyii haberlerinizle dönersiniz dilerim.

GELİNCİKKK ya obez fln değilsin gayet orantılı vücudun arkadaşların da dediği gibi bi 5-10 kiloya fevkaladenin fevkinde olursun az spor yürüyüşle de sıkılaşmana sıkılaşmak katarsın

yavaş olsun senin olsun hiç moral bozukluğu motivasyon düşüklüğüne yer verme hayatında bu yaz sonuna kadar bambaşka bi blacksea merhaba diyecek dünyaya çıpçıtır, kocişinin bi kat daha aşık olduğu özgüveni tavan yapmış bir blacksea

teşekkür ederim arkadaşımm.obez olmaktan kurtulmama az kaldı inşallahh.çok doğru diyorsunn.ayyyyyy çokk güzellll yeni bennnnn...
sanada en güzel dilekler bendenn

ayyy akşam yemeği çok ağırdı
haşlanmış patates 5-6 tanee çok seviyorummm
ızgara tavuk 300gr kadar.yoğurt 1 kase
2 kare bitter çikolat.kahve yanında.
1 top dondurma vanilyalı
4 ceviz yeterrrr

Slm blackseea. Ben uzuun zamandır patates yemiyorum. Yemegin icinde olunca bile patatesleri ayiklayip, yemeği oyle yiyorum.

Slm blackseea. Ben uzuun zamandır patates yemiyorum. Yemegin icinde olunca bile patatesleri ayiklayip, yemeği oyle yiyorum.

tatlım tatlımm tatlımm aynen ben de öyle yapıyorum ya türlü de olsun şakşukada olsun salatada olsun yemiyorum aylardır kızartmasını bile yemiyorum inanır mısın bana deseler inanmazdım

tatlım tatlımm tatlımm aynen ben de öyle yapıyorum ya türlü de olsun şakşukada olsun salatada olsun yemiyorum aylardır kızartmasını bile yemiyorum inanır mısın bana deseler inanmazdım

Canım ben inanirim ayniyiz çünkü. Yaşasın patatessiz hayat. Sadece bir defa beyaz patatesi merak edip küçücük yemistim. Ama olcak o kadar

SARAYCA, MAVİMİ;merhabalar.evt haklısınız ama o taze patatesin suda kabuklarıyla kaynatılmış(düdüklüde)halini senede 1 defa bulabiliyoruz.ondanda mahrum kalmayım dedimidi.
daha olmaz sözz.

saman nezlesim alerjim nüksetti.yıllardır yoktu.sürekli hapşuuu hapşuuu.yüzüm gözüm şiş dolaşıyorum resmen.salyasümükte cabası.off yaaaa gırtlağımda genzimde karınca yuvası var sanki.ilacı da fayda etmiyor.sadece uyutuyor bolboll.
birde sinirlilik yapıyor ki,felakettt.:18::18:
amannn iştee öyleee şimdilik...

Slm blackseea, nerelerdesin, gunlugun 2. Sayfada zor buldum. Hadi ama cok bos birakma buraları.

teşekkürler SARAYCA;
iyimm.son hızla devam ediyorum.40 beden elbise aldım.10 haziranda nasipse çekeceğim resmi ekleyeceğim.kendimi diyete verdim :)))
bu arada sen de çok iyii gidiyorsun.hade bir resimde sen ekleeee.valla süper oldunnn.maşallahh

blackseeaaa düzeldiniz mi canım?

geçmiş olsun

teşekkür ederim OSİBULEB arkadaşım;
inanın daha düzelemedim.birde üstüne şu toz taşınımları canıma yetti.şuan koku vede tat alma duyum tamamen gitti.acı biberi bile uyuşukluluk şeklinde alabiliyorum tadını.boğazım yutkunurken yara varmış gibi his veriyor.
öylee işteee.
evden çıkmak istemiyorum.evde lesli ye takılıyorum.BİM den çakma zayıflatan ayakkabı almıştım onun hevesine işte.
yemeyede dikkat ediyorum bakalım artık.mesela bu akşam yemeğimi yeşil ıspanak yaprakları arasına lor peyniriyle yaptığım çiğ sarma yedim.2 domates,1 salatalık yetti.tek kötü yanı 1 dilim karpuz,3 yeşil erik,6 orta boy çilek yemiştim.
hepsinin de tadı aynıydı.sadece farkedebildiğim daha sert,daha sulu yada daha yumuşak.çünkü tat alamıyorummmm.:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…