sanırım boyun uzun canım ben bu kilolardayken yerde yuvarlanan top gibiydim:))sen de yine abartı durmamış ve umarım zapzayıf hallerini de çekip buraya atarsın görürüz veeee son fotoda daha zayıf çıkmışsın
blackseea selam
bende 75 kg iken böyleydımmmmmmmmmm
ye ye ye ye ye pişman ol
yeme yeme yeme kendimize söz geçiremiyoruz ki artık bugünlerde ortasını bulamıyorum bende karar verdim bir müddet aç gezecem mavimin dediği gibi afrikada ki insanları bır düşün
osibuleb artık bır müddet sonra insan dıkkatını başka biryere çekemiyor
kızımı uyuttum, bu aralar çok zor uyutuyorum balımı
herneyse, blackseea arkadaşım bir mesajında kaç beden olduğumuzu vs. yazmışsın, cevap vermek istedim; Ben hamileliğimin sonunda 92-93-94 kg civarıydım ve 88 kg ile doğumdan çıktım. 88 kg dan 85-86 kg civarına kendiliğimden düştüm, tam olarak diyete 17 aralıkta günlük açarak başladığımda 83.1 kg dım. 5 şubata kadar ise 2 kilo ancak verebilmiştim. oysaki diyetteydim... kahvaltıda sadece meyve yiyordum, yemeklere dikkat ediyor, bol salata bol meyve yiyordum, kaçamaklarım oluyordu ama arada olmalıydı, insanız çünkü robot değiliz... peki neden kilo veremiyordum....:18::18:
işte bu devreye karatay teyze girdi, meyvenin kilo aldırdığını, karbonhidrattan kaçınmamız gerektiğini vs... tv de ve gazetede takip ettim ve biraz olsun uygulamaya gayret ettim artık meyve sınırlı salata sınırlı yemem gerekiyordu, sabah öncelikle en az 500 ml ılık veya normal soğuklukta su, sonra bol yeşillikli lorlu, zeytinli, yumurtalı kahvaltı, öğlen ve akşam çorba yemek pilav salata ayran ( ama bunları porsiyon halinde tükettim 1 er porsiyon... fazlası kilo yapar...) akşam 6-7 den sonra yemedim form ve 5i1 yerde çay tükettim . hergün olmasada haftada 4-5 gün yürüdüm, 5- şubattan 5- marta kadar 5.3 kg vermiştim, bu gayet güzeldi benim için, bu güne kadar ise ( geçen salıdan hesaplıyorum) yaklaşık 15 kg...44 beden bana dar geliyordu, oluyordu ama zorlanıyordum... şimdi ise 42 beden bol geliyor , henüz 40 beden giyinmedim ama sanırım 40 bedende zar zor olur ... ben günlüğümün başlığına 83 den 60 a koymuştum, aslında 52-53 kg bana uygun ama 60 kg bile bana hayal gibi geliyordu, şimdi ise 8 kg civarında kaldı 60 kg olmama, 23 kg dan sonra 8 kg bana çooook az geliyor 15 kg veren 8 i hayli hayli verir diyorum. 60 kg dan sonra ise ayda 1 kg veya 500 gr versem bile yetecek bana, yani yavaş yavaş, sindire sindire 52-53 kg a doğru yol alacağım inşallah....
bazı alışkanlıklarımı 52 kg olduktan sonrada uygulamalıyım... ekmek yok, pilav, sarma dolma kısır köfte vs. bunların hepsi var ama porsiyon halinde kafi olmalı, yemeklerden önce bol su, yemeklerde yoğurt mutlaka olmalı, akşam 7 den sonra hiç bir şey yememeliyim veeee kendime ödül olarakda haftada 2-3 gün yürüyüş yapmalıyımeğer bunları yapmazsam 2 ayda gene 80 kg ı aşarım biliyorum.... ayyy çok mu yazdım ne
canım sana tekrar kolay gelsin, kaçamaksız güzel günlere...
GELİNCİKKK ya obez fln değilsin gayet orantılı vücudun arkadaşların da dediği gibi bi 5-10 kiloya fevkaladenin fevkinde olursun az spor yürüyüşle de sıkılaşmana sıkılaşmak katarsın
yavaş olsun senin olsun hiç moral bozukluğu motivasyon düşüklüğüne yer verme hayatında bu yaz sonuna kadar bambaşka bi blacksea merhaba diyecek dünyaya çıpçıtır, kocişinin bi kat daha aşık olduğu özgüveni tavan yapmış bir blacksea
Slm blackseea. Ben uzuun zamandır patates yemiyorum. Yemegin icinde olunca bile patatesleri ayiklayip, yemeği oyle yiyorum.
tatlım tatlımm tatlımm aynen ben de öyle yapıyorum ya türlü de olsun şakşukada olsun salatada olsun yemiyorum aylardır kızartmasını bile yemiyorum inanır mısın bana deseler inanmazdım
blackseeaaa düzeldiniz mi canım?
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?