- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi amsterdam12
-
ya muhteşemsin gerçekten..ince gelin oldun demek ki ne güzel.Allahım darısı başıma çok amin
ya ben eski motivasyonumda olsam hiç korkmam veririm derim.evde spor yapma imkanımda var.bu akşam yapacağım inşallah..
bir de su sıkıntım var aşırı gezmeyi seviyorum.sık sık yurtdısı seyahatlerine gidiyorum..evlenme teklifi almadan önce hedefim bu ağustos sonu bayramda çok istediğim yerler vardı avrupanın güneyi.oraya gidecektik erkek arkadaşımla orda biraz daha ince olmaktı.şimdi yine gidiyoruz gelince de nişan var.tatil dönüşü 20 gün falan detoks yapmam gerek direk.20 gün falan kalıyor nişana
saol cnm. sen daha şanslısın nişanda da incecik olacaksın en güzel. benim aklım geç dank etti. sen erkenden yol almaya başlıyorsun maşallah. azmin daim olsun inş. iyi eğlenceler bu arada. bol bol yürü gez dolaş
takipteyiminşallah canım.tek istediğimm.çoook teşekkür ederim..arada uğra buraya da <3 <3<3
bugün yediklerim şöyleydi..akşama kadar çok güzeldi akşam yediğim iki dilim ekmek yüzünden inanılmaz mutsuzum.
sabah kahve
öğle 2 3 dilim ızgara tavuk göğüs
akşam bamya biraz,2 dilim ekmek ve biraz et döner
inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...,işte yine ya hep ya hiç mantığı.o ekmeği yediğim için dünyaları yemiş gibiyim.çok sıkıldı canım.
şeytan git lipo falan ol diyor ama ona cesaret edemiyorum.
2 dilim ekmek ben de yedim akşam sabah tartı eksiydi. evrene pozitif enerji yolla lütfen. diyet demek hiç yememek demek değil. menün gayet az ve sağlıklı. hatta ekmek wc için gayet etkili.
ben de sonrasında öyle düşündüm..haklısın canım..düşüncelerimi düzeltmem gerek.aşırı derecede kafa yoruyorum bu zihnimi çok meşgul ediyor çok yoruyor.şimdi olumlama ile ilgili videolar falan izlemeye başladım..
bu kadar olumsuz düşünüp olumlu şeylerin olmasını bekleyemem farkındayım..ama inanıyorum yapabileceğime.
ha bir de ben sabah menümü yazınca ona uymak için tutuyordum kendimiaklında olsun cnm belki işine yarar.
kesinlikle yaparsın. o beden senin. sen ne istersen onu verir bedenin sanaatıyorum bugün tartı sabit mi yarın eksi olacak illa. ya da artı mı gene eksi olacak. eksi mi gene eksi olacak kaçarı yok yani.
ya akşama kadar o kadar süper gidiyorum ki canım..eve gidince modum düşüyor bi anda aşırı derecede mutsuz hissediyorum.bir şeyler yersem geçecek sanki zorluyor biri bunu.beynim çok meşgul oluyor.
hatta terapistime gidip ben okb miyim dedim acaba takıntı mı oldu?kafayı yemek üzere oluyorum bazen..
yoksa üç gün yemesem kilo veriyorum..
şimdi akşamları çok az bişey yiyip direk spor yapacağım.spor sonrası açlık hissetmiyorum çünkü.
canım ya çooook sağol <3 iyi ki varsın.motivasyona o kadar ihtiyacım vardı ki.yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.
Bende nisanli yim bende sana destek oluyorum inancin olsun ki 6ı değil tam 2.5 ay var onunde benve 15 kilo verebilirsin ben diyet çok yaptım bu seferde başladım inşallah son olacak 2.5 ayda 17 kg verdiğim hatırlıyorum hem de sporsuz ama şimdi yürüyüş ve sporla da inşallah sıkılaşarak vermek istiyorumKızlar merhaba.3 4 aydır strese bağlı yeme bozukluğu ile uğrasıyorum.Bunun için neredeyse her hafta terapiye gidiyorum..Üstüne,Eylül sonu Ekim başı gibi nişanım olacak.Bu streste üstüne eklenince resmen kendimle mücadele ediyorum.
Şu an kilom 78.Ve benim en az 10 kilo vermem gerek normal kilolu sınıfına inmek istiyorum en azından nişanımda.Kendime terapistimle hedef koydum.Nişanımda 68 olup normal kilolu sınıfına ineceğim.Sornasında mart sonu nisan başı gibi de inşallah 58 olacağım..Benim gibi stresten kendini yemeye veren varsa benimle birlikte başlarsa,birbirimizi motive edersek çok sevinirim.
Yarından itibaren her yediğimi buraya günlük olarak kaydedeceğim.İlk kez 6 lı rakamları göreceğim inşallah.
Kendime inanıyorum.Başka inanan varsa birlikte yapalım ne dersiniz ?
sen de iyi ki varsın.takipteyim, incecik gelin edicem seni taktım kafaya.
Videoların linkini atar mısın canım benim günlüğüme de beklerim :)amsterdam12 canımm günlüğün hayırlı olsun
Her sinirlendiğinde ağzına yemek atmak sinirlendiğinde ağzına yemek atmamak gibi öğrenilebilinen yerleşen bir davranış biçimi bir alışkanlık
Ben de arkadaşım @cayimin sekeri gibi kilo problemi olmayan biriydim
Acıkmadan yemek yemeyen, yiyince sanki bedenimi dinlemediğim için kendimi kötü hisseden, akşamları azıcık bile yesem gece uykum kaçan biriydim artık sindirim sistemi çalışmaya başlıyordu ondan mı bilmiyorum
Çok iyi üniversitelerde okudum o final dönemleri stresten iyice yemek yemek gelmiyordu aklıma
Gel görelim ki 1.5 yıl önce bir yerde işe başladım yaklaşık tek yol 1 saat 40 dakika sürüyordu
Bütün dengelerim bozuldu, akşam o saatte eve gelince önce mutfağa giriyordum ve yemeye başlıyordum istemediğim haldesonra da odama çıkıp ağlıyordum
Belli bir süre sonra bu alışkanlığa dönüşüyor nerden anlıyorum eve akşam nadiren mutlu mesut gelsem bile bu seferde mutluyum diye oh yiyordum akşam 9'da 10'da yarın izinliyim yehu yiyorum bugün çok başarıliydım yehu yiyorum
iki versiyonda da aynı kızım
Dolayısıyla canım hayatında ne seni strese sokuyor onu düşünmeni tavsiye ediyorum ve mümkün mertebe elimine etmeni
Ben dün ofis yakınlarında ev tuttum 1.5 yıl sonra çok umutluyum yarınlardan
Yolların beni mahvettiğini anlamam baya aldı ama gençlik mi dersin toyluk mu ..
Eğer hayattaki tek stresin kilo almış olmansa canım bu çok normal
Kadın psikolojisine kilo kadar olumsuz etkileyen ben başka bir şey tanımadım
Çoluklu çocuklu yaşlı başlı kadınlar bile ay menopozdan sonra kilo aldım çok tedirginim vs vs diye dert yanıyor
Yani canım yalnız değilsin bütün kadınlar senin gibiyiz senin gibi hissediyoruz
İkinci önerim canım nasıl derler ya önce düşün sonra hareket öfkeyle kalkan zararla oturur önce düşün sonra konuş
Evet canın önce düşün sonra yemek ye gerçekten aç mıyım yoksa başka bir şey mi? bunu şimdi yemeyeyim iki saat sonra zaten öğle yemeği yiyeceğim ardından yerim gibi
Yemek konusunda da fevri davranmamak lazım sakin sakin düşünerek planlı projeli hareket etmek lazım yemekler arası dört yememeyi hedef koymak gibi
Üçüncü önerim canım bol bol beslenme üzerine kitap al oku bir kadının güzelliğine ömür boyu yapacağı en büyük yatırım bence
YouTube da Videolar var onları izle
Beyni düşünceleri eğitmek için birebir
Ben zamanında o kadar kitap okudum ki bu en buhranlı dönemlerimde bile elim bisküvi cips gibi fabrikasyon abur cuburlara varmadı ekmeğe yaş pastaya varmadı
Belki bu nedenle o kadar zorluğa rağmen son 1.5 yılda tomplamda 7-8 kilo almıştım
Son önerim canım kendine iyi davran her halükarda kendini sev spa merkezine git seyahatlere çık sinemaya git hayatında ben ne kadar şanslı bir kızmışım dedirten şeylere odaklan düşünce olara
Şişmanlık geçici bir kusur herkesin başına gelebilen bir şey en taş mankenler bile bir gün aynı duruma düşebilir insanlık hali bu da
Sık sık tartılmamakta kendini sevmekle alakalı bir şey bence
Ve sabırlı ol canım her gün yeni bir başlangıç iyi gitmeyen günlerin olabilir hepimizin oluyor makina değiliz büyük resmî gözden kaybetme bugünlerin yarınlarıda var yarınlar bizim olsun inşallah sabır sabır sabır
Emek olmadan yemek olmuyor canım bu fizik işleride böyle mutluluğumuz için çaba sarf etmemiz lazım mücadeleye devam etmemiz lazım
Soruların olursa sor canım biraz uzun oldu bugün izinliyim vaktim boldu
Sevgiler
yaaaaaaa çıldırdım şu an resmen masamda gülüyorumçok aminnnn
istanbulda mısın sen canım ? inşallah incecik gelin olurum sen de belki düğünüme gelirsin karşılıklı dans ederiz
1.takımdayım bi de orda kızlar da aynısını söylüyor.onlara dedim zayıflayamazsam o düğün iptalruh hastası bir gelin olmak istemiyorum şişko şişko allahım
Bende nisanli yim bende sana destek oluyorum inancin olsun ki 6ı değil tam 2.5 ay var onunde benve 15 kilo verebilirsin ben diyet çok yaptım bu seferde başladım inşallah son olacak 2.5 ayda 17 kg verdiğim hatırlıyorum hem de sporsuz ama şimdi yürüyüş ve sporla da inşallah sıkılaşarak vermek istiyorum
Ayyy hadi inşallah bende iri kemikliyim bence 60 olsak ikimizde yeter ondan sonra da istersek 58 falan oluruzcanım ya çoook teşekkür ederim..destek olmanız benim için o kadar önemli ki.nişanımda mucize beklemiyorum.hedef kilom 58 düğünümde.ki iri kemikliyim 58 olsam belki yakışmayacak 62 fln olsam yeter ama denemek istiyorum..
nişanımda da 68 istememin sebebi vücut hatlarıma göre 68 üst sınırım.68 olduğumda normal kilolu oluyorum şu an fazla kiloluyum.bir de diyet maceramda hiç 6 lı rakamları göremedim ben.70,40 gördüm üstüne kilo aldım durdum düşün.
inşallah bu kez nişanımda 6 ları görüp kendime en güzel hediyeyi vermiş olacağım.
Ayyy hadi inşallah bende iri kemikliyim bence 60 olsak ikimizde yeter ondan sonra da istersek 58 falan oluruz
Bende simdi 69.8 im inşallah iki haftada 65 olucam ilk hedefim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?