Strese bağlı yeme bozukluğum var.Bu da benim diyet günlüğüm.Eylül sonu nişanıma kadar 68 hedefim.

saol cnm. sen daha şanslısın nişanda da incecik olacaksın en güzel. benim aklım geç dank etti. sen erkenden yol almaya başlıyorsun maşallah. azmin daim olsun inş. iyi eğlenceler bu arada. bol bol yürü gez dolaş

inşallah canım.tek istediğimm.çoook teşekkür ederim..arada uğra buraya da <3 <3<3

bugün yediklerim şöyleydi..akşama kadar çok güzeldi akşam yediğim iki dilim ekmek yüzünden inanılmaz mutsuzum.

sabah kahve

öğle 2 3 dilim ızgara tavuk göğüs

akşam bamya biraz,2 dilim ekmek ve biraz et döner

inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...,işte yine ya hep ya hiç mantığı.o ekmeği yediğim için dünyaları yemiş gibiyim.çok sıkıldı canım.
şeytan git lipo falan ol diyor ama ona cesaret edemiyorum.

kardeşimin düğününde giydiğim elbiseyi denedim sırtı kapanmadı resmen.orda 74 75 kilo civarındaydım.şimdi 78.
resmen sırtıma ve kollarıma kilo almışım..

ve eylül sonu nişanım var.o zaman ne giyeceğim hiç bilmiyorum.o elbiseyi giydim ve üstümde kötü durdu,arkası kapanmadı.iyice sinirlerim bozuldu oturdum ağladım.
stresi azaltıp şu düşünceleri aklımdan nasıl atacağım bilmiyorum..yarın şeker ve ekmeği nişanıma kadar ağzıma sürmeyeceğim yemin ettim kendime!

2 dilim ekmek ben de yedim akşam sabah tartı eksiydi. evrene pozitif enerji yolla lütfen. diyet demek hiç yememek demek değil. menün gayet az ve sağlıklı. hatta ekmek wc için gayet etkili.

2 dilim ekmek ben de yedim akşam sabah tartı eksiydi. evrene pozitif enerji yolla lütfen. diyet demek hiç yememek demek değil. menün gayet az ve sağlıklı. hatta ekmek wc için gayet etkili.

ben de sonrasında öyle düşündüm..haklısın canım..düşüncelerimi düzeltmem gerek.aşırı derecede kafa yoruyorum bu zihnimi çok meşgul ediyor çok yoruyor.şimdi olumlama ile ilgili videolar falan izlemeye başladım..

bu kadar olumsuz düşünüp olumlu şeylerin olmasını bekleyemem farkındayım..ama inanıyorum yapabileceğime.

kesinlikle yaparsın. o beden senin. sen ne istersen onu verir bedenin sana atıyorum bugün tartı sabit mi yarın eksi olacak illa. ya da artı mı gene eksi olacak. eksi mi gene eksi olacak kaçarı yok yani.

ha bir de ben sabah menümü yazınca ona uymak için tutuyordum kendimi aklında olsun cnm belki işine yarar.

ya akşama kadar o kadar süper gidiyorum ki canım..eve gidince modum düşüyor bi anda aşırı derecede mutsuz hissediyorum.bir şeyler yersem geçecek sanki zorluyor biri bunu.beynim çok meşgul oluyor.
hatta terapistime gidip ben okb miyim dedim acaba takıntı mı oldu?kafayı yemek üzere oluyorum bazen..
yoksa üç gün yemesem kilo veriyorum..

şimdi akşamları çok az bişey yiyip direk spor yapacağım.spor sonrası açlık hissetmiyorum çünkü.

kesinlikle yaparsın. o beden senin. sen ne istersen onu verir bedenin sana atıyorum bugün tartı sabit mi yarın eksi olacak illa. ya da artı mı gene eksi olacak. eksi mi gene eksi olacak kaçarı yok yani.

canım ya çooook sağol <3 iyi ki varsın.motivasyona o kadar ihtiyacım vardı ki.yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.

süper kendini çözmüşsün ben de akşamları yenilenlerdenim. bence diyette en zor öğün akşam oluyor. ben de bol su , herkes uyuyunca evde yürüyüş ve hemen uyumacayla çözdüm. hatta bazen canımın istediği şeyi yediğimi hayal falan ederek uyudum yani sendeki durum anormal değil. sen de bol spor yaparsın üzerine mideni dolduran su ve uyku

Bende nisanli yim bende sana destek oluyorum inancin olsun ki 6ı değil tam 2.5 ay var onunde benve 15 kilo verebilirsin ben diyet çok yaptım bu seferde başladım inşallah son olacak 2.5 ayda 17 kg verdiğim hatırlıyorum hem de sporsuz ama şimdi yürüyüş ve sporla da inşallah sıkılaşarak vermek istiyorum

sen de iyi ki varsın. takipteyim, incecik gelin edicem seni taktım kafaya.

yaaaaaaa çıldırdım şu an resmen masamda gülüyorum çok aminnnn

istanbulda mısın sen canım ? inşallah incecik gelin olurum sen de belki düğünüme gelirsin karşılıklı dans ederiz

1.takımdayım bi de orda kızlar da aynısını söylüyor.onlara dedim zayıflayamazsam o düğün iptal ruh hastası bir gelin olmak istemiyorum şişko şişko allahım

Videoların linkini atar mısın canım benim günlüğüme de beklerim :)

hahaha inş musmutlu bir gelin olursun. ah çok isterdim düğününde bulunmak ama baya uzağım. gaziantepteyim ben yüreğim seninle

canım ya çoook teşekkür ederim..destek olmanız benim için o kadar önemli ki.nişanımda mucize beklemiyorum.hedef kilom 58 düğünümde.ki iri kemikliyim 58 olsam belki yakışmayacak 62 fln olsam yeter ama denemek istiyorum..

nişanımda da 68 istememin sebebi vücut hatlarıma göre 68 üst sınırım.68 olduğumda normal kilolu oluyorum şu an fazla kiloluyum.bir de diyet maceramda hiç 6 lı rakamları göremedim ben.70,40 gördüm üstüne kilo aldım durdum düşün.
inşallah bu kez nişanımda 6 ları görüp kendime en güzel hediyeyi vermiş olacağım.

Ayyy hadi inşallah bende iri kemikliyim bence 60 olsak ikimizde yeter ondan sonra da istersek 58 falan oluruz
Bende simdi 69.8 im inşallah iki haftada 65 olucam ilk hedefim bu

Ayyy hadi inşallah bende iri kemikliyim bence 60 olsak ikimizde yeter ondan sonra da istersek 58 falan oluruz
Bende simdi 69.8 im inşallah iki haftada 65 olucam ilk hedefim bu

yaparsın eminim canım.nişanlıyken kaç kg idin?düğün ne zaman? yakın zamanda nişanlandın sanırım.çok stresli işler şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…