Strese bağlı yeme bozukluğum var.Bu da benim diyet günlüğüm.Eylül sonu nişanıma kadar 68 hedefim.

yaparsın eminim canım.nişanlıyken kaç kg idin?düğün ne zaman? yakın zamanda nişanlandın sanırım.çok stresli işler şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum o gün.
Canim benim bizim evde oldu öyle ben o zamanlar kendiligimdn zayiflamistim 60 kiloydum 167 boyum var, düğün kısmetse onumuzdeki sene. Her şeyi stres yapma kafana takma hele kiloyu hiç zaten başa şeyler düşünmekten yemek yemeye dusuecek zaman kalmıyor benim öyleydi ama şimdi tam ters sürekli canım bişey istiyodu artık kendime dur dedim ve diyete başladım artık kararlıyım nişanlimda zayıf onun yanında benim en fazla 60 kilo olmam lazımm böyle motive ediyorum kendimi

süpersin ya inşallah verirsin sen fazla kilon yokmuş zaten.darısı başıma.60 kg olsam heralde kilo almamak için elimden geleni yaparım..70 olduğumda bile kendimi manken sanıyordum nerdeyse :)

akşam evde hazır yağsız ya da diyete uygun yemeğim her gün olmuyor. o yüzden sorun yaşıyorum arada.ama ona da çözüm bulacağım.yumurta falan haşlar yerim.sonra spor ve uyku çok haklısın.aç olduğumda rüyamda az dolma yemedim ben de

süpersin ya inşallah verirsin sen fazla kilon yokmuş zaten.darısı başıma.60 kg olsam heralde kilo almamak için elimden geleni yaparım..70 olduğumda bile kendimi manken sanıyordum nerdeyse :)
Senin de fazla kılın yok aslında bende 78dim orta sona giderken 2.5 ayda 17 kilo vermiştim ama koruma falan yapmadim verdiğim gibi geri aldım 70 oldum sonra tekrar 65 istediğim kiloyu göremedim 81 e çıktığımı hatırlıyorum... istedikten sonra zayiflsyabiliriz şimdi ikimizde nişanlıyiz ilerde evlenip çocuğumuz olunca iyice kilo alırız şimdiden zayıf olalım bari o zamanda az kilo alırız hemende veririz

Boyun kaçtı bu arada unuttum sormayı benim 167

Boyun kaçtı bu arada unuttum sormayı benim 167

benim de 1,66 boy kilom 78.. 81 e kadar çıkmıştım geçen cuma 78 çıktım..ama araya haftasonu falan girdi pek bişey yapamadım bakalım yarın kaç çıkacağım.ne çıkarsa çıksın devam bırakmak yok..kaçamakları da çok çok azaltacağım.
mesela bugün bilmem kaçıncı kez şekeri bıraktım tamamen.çayı şekersiz içmek çok çok zor benim için.tek şeker atıyordum onu da bıraktım bugün.

Bence düzenli bir diyet listesi ve yürüyüşe en azından çok kilo verirsin bi günlüğüme bak istersen, elma mi vücut tipin armut mu ona göre spor hareketleri yapabilirsin YouTube da falan

Bence düzenli bir diyet listesi ve yürüyüşe en azından çok kilo verirsin bi günlüğüme bak istersen, elma mi vücut tipin armut mu ona göre spor hareketleri yapabilirsin YouTube da falan

üst çok benim göbek yan simitler falan.hemen inceliyorum günlüğünü canım.

Set halinde mi nasıl yapıyoruz? Bugün başlayalım:)

4 set 15 er tekrar yapalım canım uzanıp..bir de yan simitler için 100 tane ağırlıkla çalışmaya başladım bugün ben.sabahları işe gitmeden yapıyorum.onun dısında 1 saat akşamları yürümeye çalışıcam haftada en az 4. hatta her gün istiyorum başarabilirsem.ya da leslie vs gibi kardiyo..

Bende dün akşam yürüyüşe başladım inşallah devam edicem:))

bugün yediklerim şöyle

sabah 1 sade türk kahvesi, 1 sade soda

öğle 1 orta boy çipura fırında bayağı büyüktü doyurdu,2 kase az yağlı salata

ara 1 tam ceviz yiyeceğim

akşam da sebze ya da et-yanına bol salata yemeyi düşünüyorum.

spor 1 saat kardiyo yarım saat ağırlık

Merhaba seni kendime çok yakın hissettim bence sen bu işi başaracaksınTakipteyim benim de vermek istediğim bir 7 kilom var.

günaydın kızlar..bu sabah tartıldım kilom 78,20 .reglim yeni bitti.ve geçen hafta o saçma psikolojiyle dünyaları yemiştim..
81 den 78 e inmiştim üstüne neler neler yedim spor da iki gün yaptım sadece..neyse ki kilo almamışım.
şimdi dikkat etme zamanı.2.günüm hiç şeker tüketmedim.çayı severek içemiyorum hatta içmiyorum.ama olsun alışırım heralde.

kahvaltım

biraz lor peyniri,domates,şekersiz çay

öğlen ofiste kahvaltı yapılacakmış ben de omlet yerim peynirli,bol yeşillik falan
tabi karşımda börekler yenilecek ayrı : ( kendimi tutmam şart.
akşam da sanırım dolma var onu da biberi sadece kıyma ile doldurup yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…