- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi amsterdam12
-
Canim benim bizim evde oldu öyle ben o zamanlar kendiligimdn zayiflamistim 60 kiloydum 167 boyum var, düğün kısmetse onumuzdeki sene. Her şeyi stres yapma kafana takma hele kiloyu hiç zaten başa şeyler düşünmekten yemek yemeye dusuecek zaman kalmıyor benim öyleydi ama şimdi tam ters sürekli canım bişey istiyodu artık kendime dur dedim ve diyete başladım artık kararlıyım nişanlimda zayıf onun yanında benim en fazla 60 kilo olmam lazımm böyle motive ediyorum kendimiyaparsın eminim canım.nişanlıyken kaç kg idin?düğün ne zaman? yakın zamanda nişanlandın sanırım.çok stresli işler şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum o gün.
Canim benim bizim evde oldu öyle ben o zamanlar kendiligimdn zayiflamistim 60 kiloydum 167 boyum var, düğün kısmetse onumuzdeki sene. Her şeyi stres yapma kafana takma hele kiloyu hiç zaten başa şeyler düşünmekten yemek yemeye dusuecek zaman kalmıyor benim öyleydi ama şimdi tam ters sürekli canım bişey istiyodu artık kendime dur dedim ve diyete başladım artık kararlıyım nişanlimda zayıf onun yanında benim en fazla 60 kilo olmam lazımm böyle motive ediyorum kendimi
süper kendini çözmüşsünben de akşamları yenilenlerdenim. bence diyette en zor öğün akşam oluyor. ben de bol su , herkes uyuyunca evde yürüyüş ve hemen uyumacayla çözdüm. hatta bazen canımın istediği şeyi yediğimi hayal falan ederek uyudum yani sendeki durum anormal değil. sen de bol spor yaparsın üzerine mideni dolduran su ve uyku
Senin de fazla kılın yok aslında bende 78dim orta sona giderken 2.5 ayda 17 kilo vermiştim ama koruma falan yapmadim verdiğim gibi geri aldım 70 oldum sonra tekrar 65 istediğim kiloyu göremedim 81 e çıktığımı hatırlıyorum... istedikten sonra zayiflsyabiliriz şimdi ikimizde nişanlıyiz ilerde evlenip çocuğumuz olunca iyice kilo alırız şimdiden zayıf olalım bari o zamanda az kilo alırız hemende veririzsüpersin ya inşallah verirsin sen fazla kilon yokmuş zaten.darısı başıma.60 kg olsam heralde kilo almamak için elimden geleni yaparım..70 olduğumda bile kendimi manken sanıyordum nerdeyse :)
Boyun kaçtı bu arada unuttum sormayı benim 167süpersin ya inşallah verirsin sen fazla kilon yokmuş zaten.darısı başıma.60 kg olsam heralde kilo almamak için elimden geleni yaparım..70 olduğumda bile kendimi manken sanıyordum nerdeyse :)
Boyun kaçtı bu arada unuttum sormayı benim 167
Bence düzenli bir diyet listesi ve yürüyüşe en azından çok kilo verirsin bi günlüğüme bak istersen, elma mi vücut tipin armut mu ona göre spor hareketleri yapabilirsin YouTube da falanbenim de 1,66 boy kilom 78.. 81 e kadar çıkmıştım geçen cuma 78 çıktım..ama araya haftasonu falan girdi pek bişey yapamadım bakalım yarın kaç çıkacağım.ne çıkarsa çıksın devam bırakmak yok..kaçamakları da çok çok azaltacağım.
mesela bugün bilmem kaçıncı kez şekeri bıraktım tamamen.çayı şekersiz içmek çok çok zor benim için.tek şeker atıyordum onu da bıraktım bugün.
Bence düzenli bir diyet listesi ve yürüyüşe en azından çok kilo verirsin bi günlüğüme bak istersen, elma mi vücut tipin armut mu ona göre spor hareketleri yapabilirsin YouTube da falan
Ayyy malesef benimde öyle o zaman şöyle yapalım mekik özellikle çekelim kaç tane oldugunu buraya yazalım 60 olana kadar hiç durmaksızınüst çok benim göbek yan simitler falan.hemen inceliyorum günlüğünü canım.
Ayyy malesef benimde öyle o zaman şöyle yapalım mekik özellikle çekelim kaç tane oldugunu buraya yazalım 60 olana kadar hiç durmaksızın
Set halinde mi nasıl yapıyoruz? Bugün başlayalım:)tamam birbirimizi takip edelim.her gün 60 mekikle başlıyoruz o zaman .
Set halinde mi nasıl yapıyoruz? Bugün başlayalım:)
Bende dün akşam yürüyüşe başladım inşallah devam edicem:))4 set 15 er tekrar yapalım canım uzanıp..bir de yan simitler için 100 tane ağırlıkla çalışmaya başladım bugün ben.sabahları işe gitmeden yapıyorum.onun dısında 1 saat akşamları yürümeye çalışıcam haftada en az 4. hatta her gün istiyorum başarabilirsem.ya da leslie vs gibi kardiyo..
Merhaba seni kendime çok yakın hissettim bence sen bu işi başaracaksınTakipteyim benim de vermek istediğim bir 7 kilom var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?